Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστηχως δεν εβγαλα φωτογραφιες για να βλέπατε. Μπλε φοντο ολη η οθονη και σκετες προτασεις στα Πολωνικα.

Αυτο με το google Lens δεν το ηξερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι ο platon2 αγοράσε ένα laptop το οποίο δεν ήταν στη γλώσσα που θα τον βοηθούσε. Αν το eshop έγραφε Αγγλικά στην περιγραφή εκ περιτροπής, δεν νομίζω ότι τιθεται να γραφουμε νήμα με 4 σελίδες για κάτι όχι τόσο σπουδαίο, γιατί και θα τον εξυπηρετούσε το κατάστημα και είναι απλό για επίλυση. Μπορόυσε να μην πληρώσει και να έκανε τη δουλειά του πιο εύκολα, αλλά γενικά έτσι είναι παντού...πληρώνουμε για υπηρεσίες που δεν ξέρουμε εμείς από μόνοι μας να διευθετήσουμε....Το κοστολόγιο του τεχνικού αμά τον ρωτήσουμε από πριν για την υπηρεσία και συμφωνήσουμε δεν τιθεται θέμα γιατί η ευθύνη ειναι δικιά μας για να προβούμε στην επισκευή η όχι, και αν δεν μας αρέσει βρίσκουμε άλλον.

Να κράξουμε ένα κατάστημα για παραπληροφόρηση ενώ είναι τυπογραφικό λάθος το θεωρώ τραβηγμένο....και σιγά ποιος δεν εισάγει πλέον για να πουλάει πιο φθηνά απο χώρες τις ΕΕ αφού υπάρχει τεράστια ζήτηση στην ελληνική αγορά, με κέρδος στον καταναλωτή 20-30% φθηνότερα σε σχέση με τα μεγάλα ελληνικά καταστήματα.

Εγώ πιστεύω αν ο TS δεν πλήρωνε τον τεχνικό 65€ και έλυνε το πρόβλημα πιο εύκολα και ανέξοδα δεν θα κάναμε συζήτηση τώρα για το e-shop.gr.

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To λαπτοπ μου (DELL) το εχω  8  χρονια τωρα. Τοτε λοιπον,  αυτο που συζηταμε τωρα ηταν αδιανόητο. Δεν υπηρχε περιπτωση  να πουλησει καποιος πισι, που ΔΕΝ ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  στα Αγγλικα. 

Τωρα............ φταίμε κιολας !!!!

Επεξ/σία από platon2
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε αλλη  μια φορα .
Εμενα δεν με απασχολεί αν το ε-σηοπ φταιει η δεν φταίει. Ο καθένα εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστή.

Αυτο που δεν δεχομαι ομως με τιποοτα ειναι το εξής .

Ενω ειναι μελος απο το 2004  με 3 ποστ δεν θυμήθηκε το ινσομνια για να ζητησει βοηθεια αλλα κατόπιν εορτής γαι να το χρησιμοποιήσει ως μεσο για να κραξει τον τεχνικό και το μαγαζι .Αν ειχε ανοιξει ενα θεμα αναφέροντας το προβλημα πριν και ζητωντας βοηθεια η εικονα και η αντιμετωπιση θα ηταν διαφορετικη, τουλαχιστον απο μέρους μου.

Οσο οTS επιμένει να αγνοει την κοινωτητα και να την θυματε οποτε τον βολεύει τοσο θα επαναλαμβάνω τα ιδια.

5 ώρες πριν, platon2 είπε

Αυτο με το google Lens δεν το ηξερα.

Ετσι μαθαίνεις τζαμπα ωστε την επομενη φορα να γλιτώσεις τα 65 ευρω............

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, platon2 είπε

To λαπτοπ μου (DELL) το εχω  8  χρονια τωρα. Τοτε λοιπον,  αυτο που συζηταμε τωρα ηταν αδιανόητο. Δεν υπηρχε περιπτωση  να πουλησει καποιος πισι, που ΔΕΝ ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  στα Αγγλικα. 

Τωρα............ φταίμε κιολας !!!!

Έτυχε μια στραβή πάμε παρακάτω.....Υπάρχουν και χειρότερα μαγαζιά απο e-shop πχ mobilepoint που ανθρωποι έχασαν τα χρήματά τους απο επιτήδειους που αυτά δεν γινόντουσαν πριν 3-4 χρόνια με τις ηλεκτρονικές αγορές...Τι να συγκρίνουμε, πως ήταν η αγορά καθε 5ετία έχει νόημα;....Νομίζω πλεον αυτό το νήμα έκανε τον κυκλο του και πρέπει να κλεισει γιατί ξεφεύγει η συζήτηση.

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, agap είπε

Πριν 7 χρονια αγορασα απο eshop κι εγω ενα tablet TOSHIBA ENCORE με windows 8.1 σε καλη τιμη...Με το που το μπουταρα η γλωσσα ηταν πολωνικη...δεν υπηρχε καμια δυνατοτητα να προχωρησω χωρις να βλεπω παντου πολωνικα ωστε να καταφερω να αλλαξω την εγκατασταση σε αγγλικα.Επειδη το κατεχω το αθλημα καθισα 2 ωρες με το tabletaki διπλα σε αλλο υπολογιστη με μεταφραση google ...για να προχωρησω την πολωνικη εγκατασταση ωστε να φτασω στο επιμαχο σημειο που γυριζει η γλωσσα !!!! Αυτο μου πηρε κανα διωρο και το καταφερα τελικα! Καταλαβα ομως οτι τα universal laptop-tablet του eshop ειναι εισαγωγες ισως απο Πολωνια γιαυτο και η φθηνοτερη τιμη !! Βεβαια αυτο δεν το αναγραφουν στο site.. γραφουν απλα αγγλικο πληκτρολογιο (δεν εχει πανω ελληνικους χαρακτηρες) επειδη δεν ειναι της ελληνικης επισημης αντιπροσωπιας που το πληρωνεις μεν παραπανω αλλα εχουν στα πληκτρα και τα ελληνικα γραμματα! Ετσι πλεον καταλαβα πως ξεχωριζουν οι ανεξαρτητες εισαγωγες ..απο το μονο αγγλικο πληκτρολογιο στα πληκτρα και αυτο ισχυει και σε αλλα σκρουτζομαγαζα!!Οι επισημες εισαγωγες απο την original αντιπροσωπια εχουν και ελληνικα ενσωματωμενα στα πληκτρα οποτε και τα windows ξεκινανε στα ελληνικα κατευθειαν!!! Ελπιζω να βοηθησα με την εμπειρια μου !!

πάλι καλά φίλε μου και έγραψες ότι και εσύ το είχες αυτό το πρόβλημα γιατί όλοι εδώ μέσα πρώτη φορά το ακούνε....

23 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Τα χαρακτηριστικά αναφέρονται στο φυσικό πληκτρολόγιο, όχι στο τι είναι ρυθμισμένο στο λογισμικό, το οποίο και ήταν στα Αγγλικά. Τώρα πως στο setup ήταν στα Πολωνικά αντί για Αγγλικά πρώτη φορά το βλέπω, το default είναι Αγγλικά ανεξάρτητα χώρας, με το επόμενο κλικ διαλέγεις γλώσσα.

το σκρινσοτ το έβαλα για την γλωσσα του λειτουργικού και όχι για του πληκτρολογίου....

22 ώρες πριν, bill987 είπε

Εντάξει το κράζουμε το eshop αλλά για το συγκεκριμένο θέμα δεν φταίει σε τίποτα!

Νομίζω πως όλα τα Lenovo εισαγωγή από την Πολωνία τα κάνει , πήρα και εγώ πριν 2 μήνες χωρίς λειτουργικό , 10 λεπτά υπόθεση να περάσω τα win10!

Κατεβάζοντας ένα πρόγραμμα της lenovo (δεν θυμάμαι πιο είναι και λείπω από το σπίτι) μου έγραψε ότι έχει εγγύηση, πέρα του eshop, έως αρχές 2022 άρα όλα οκ!!!

άλλα κι άλλα....χωρίς λειτουργικό και σου πήρε 10 λεπτά και μπράβο σου. τι σχέση έχει με αυτό που ανέφερε ο άνθρωπος???

11 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

ναι ρε ..ο αλλοσ παιζει ν πηρε τζεπη 65 ευρω.. πωωω με ενα teamviwer η ακομα βημα βημα 2 λεπτα δουλεια ειναι

teamviewer σε αρχικό setup των windows? για πες πως γίνεται?

3 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε

Αντε αλλη  μια φορα .
Εμενα δεν με απασχολεί αν το ε-σηοπ φταιει η δεν φταίει. Ο καθένα εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστή.

Αυτο που δεν δεχομαι ομως με τιποοτα ειναι το εξής .

Ενω ειναι μελος απο το 2004  με 3 ποστ δεν θυμήθηκε το ινσομνια για να ζητησει βοηθεια αλλα κατόπιν εορτής γαι να το χρησιμοποιήσει ως μεσο για να κραξει τον τεχνικό και το μαγαζι .Αν ειχε ανοιξει ενα θεμα αναφέροντας το προβλημα πριν και ζητωντας βοηθεια η εικονα και η αντιμετωπιση θα ηταν διαφορετικη, τουλαχιστον απο μέρους μου.

Οσο οTS επιμένει να αγνοει την κοινωτητα και να την θυματε οποτε τον βολεύει τοσο θα επαναλαμβάνω τα ιδια.

Ετσι μαθαίνεις τζαμπα ωστε την επομενη φορα να γλιτώσεις τα 65 ευρω............

με τέτοιο κράξιμο που του έριξες του ανθρώπου μάλλον θα είναι και τα τελευταία του ποστ :P:P:P 

πέραν τις πλάκας όμως νομίζω ότι έχασες το δάσος...μπήκε και έγραψε για μια άσχημη εμπειρία που είχε με μια αγορά από ένα μαγαζί, με σκοπό να μας ενημερώσει ώστε να προσέχουμε και έχει ακούσει πράγματα που ΘΑ έπρεπε να κάνει λες και μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέτοιο μπουρδέλο κράτος είμαστε με μ@λ@κ€ς πολίτες, υπηκόους (όπως θέλεις πες μας) που δεν αξιώνουμε-επιβαλλουμε ότι πωλείται στη χώρα μας ανεξαρτήτως εισαγωγης-παραεισαγωγης κλπ να έχει ως πρώτη γλώσσα τα ελληνικά είτε στα μενού του είτε στις οδηγίες χρήσης... Θες να πουλήσεις κύριος κάτι στη χώρα αυτή... υπολογιστή, απορρυπαντικο, καποτες, πλυντήρια..οτιδήποτε;  Θα το έχεις να μιλάει ελληνικά και τις οδηγίες οπωσδήποτε  στα ελληνικά (άμα θες βάλε οδηγίες και σε άλλες γλώσσες επιπλεον των ελληνικών ...στα τέτοια μας... οδηγίες στα ελληνικα όμως θα έχεις θες δε θες) και άμα θέλει άλλη γλώσσα στα μενού ο χρηστης την  αλλαζει μόνος του μετά ... Φερτο από την Πολωνια, από τη Ζιμπάμπουε, από τη Μουτσαβουντου από όπου σε συμφέρει αλλά θα μιλάει ελληνικά...

Εκεί φαίνεται η μαγκιά του κράτους, των μηχανισμών του , των ενώσεων καταναλωτή κλπ

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kabamaru2372 είπε

το σκρινσοτ το έβαλα για την γλωσσα του λειτουργικού και όχι για του πληκτρολογίου....

Και σου εξήγησα ότι το screenshot που έβγαλες αναφέρετε στο φυσικό πληκτρολόγιο, όχι στο λογισμικό.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Και σου εξήγησα ότι το screenshot που έβγαλες αναφέρετε στο φυσικό πληκτρολόγιο, όχι στο λογισμικό.

Βρε συ θα μας τρελανετε καποιοι ? 

Δες εσυ και ολοι σας τι γραφει στα χαρακτηριστικα: https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-s145-15iwl-156-fhd-intel-core-i5-8265u-8gb-256gb-ssd-mx110-2gb-win10-p-PER.917102

""Λογισμικό: Windows 10 Home, Αγγλικά.""

Και το παιδι παρελαβε "Windows 10 με αρχικη γλωσσα πολωνικα" .

Βρε σεις για Spam μπαινετε εδω ?

Ελεος πια

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Βρε συ θα μας τρελανετε καποιοι ? 

Δες εσυ και ολοι σας τι γραφει στα χαρακτηριστικα: https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-s145-15iwl-156-fhd-intel-core-i5-8265u-8gb-256gb-ssd-mx110-2gb-win10-p-PER.917102

""Λογισμικό: Windows 10 Home, Αγγλικά.""

Και το παιδι παρελαβε "Windows 10 με αρχικη γλωσσα πολωνικα" .

Βρε σεις για Spam μπαινετε εδω ?

Ελεος πια

Έλεος βραδιάτικα, φτάνει.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι? Αν το ίδιο λάπτοπ με προεγκατεστημένα αγγλικά windows ηταν 200€ πιο ακριβό στο public απότι το ίδιο με προεγκατεστημένα πολωνικά στο eshop.....Θα το παίρνατε ή όχι?

Ναι φάουλ του eshop που δεν το ξεκαθαρίζει στην περιγραφή αλλά για να είμαστε δίκαιοι, τα windows έχουν ΚΑΙ αγγλικά άρα τυπικά είναι εντάξει, άσχετα που βλέπεις άλλη γλώσσα μπαίνοντας. Βέβαια αν ήταν μογγολικά θα γινόταν σφαγή στο google translate.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Να ρωτήσω κάτι? Αν το ίδιο λάπτοπ με προεγκατεστημένα αγγλικά windows ηταν 200€ πιο ακριβό στο public απότι το ίδιο με προεγκατεστημένα πολωνικά στο eshop.....Θα το παίρνατε ή όχι?

Ναι φάουλ του eshop που δεν το ξεκαθαρίζει στην περιγραφή αλλά για να είμαστε δίκαιοι, τα windows έχουν ΚΑΙ αγγλικά άρα τυπικά είναι εντάξει, άσχετα που βλέπεις άλλη γλώσσα μπαίνοντας. Βέβαια αν ήταν μογγολικά θα γινόταν σφαγή στο google translate.....

Εδω λεμε για την λαθος η εσκεμενη αλλη περιγραφη του eshop windows αγγλικα ενω στην ουσια ειναι οτι ειναι πολωνικα

Κοιτα να δεις γιατι εγω προσωπικα λεω ολα αυτα, εγω δεν εχω προβλημα με τα φορματ, πανω απο 18 χρονια κανω φορματ με το καλημερα με το που παιρνω οποιονδηποτε υπολογιστη καινουριο κι ας εχει ελληνικα windows. Αυτο το κανω γιατι παντα με το φορματ που του κανω τρεχει γρηγοροτερα, λογω οτι δεν εχει τα bloatware του κατασκευαστη ετσι, και επισεις με το καλημερα του περναω και ολους τους τελευταιους drivers,

Και οποιοδηποτε μηχανημα ετσι ειναι τουλαχιστον 15-20% γρηγοροτερο απ οτι ηταν αρχικα.

Αλλα οκ εγω ξερω, τα κανω ολα μονος μου ΑΛΛΑ δεν ειναι ολοι διατεθειμενοι να ξερουν απο πριν ΟΛΑ αυτα

Οποτε το eshop και το καθε eshop να Τηρει τις προδιαγραφες που δηλωνει στην σελιδα του.

Γιατι υπαρχουν, το αυτονοητο, και ανθρωποι ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

Φιλικα ολα αυτα

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, makhs5 είπε

λογω οτι δεν εχει τα bloatware του κατασκευαστη ετσι, και επισεις με το καλημερα του περναω και ολους τους τελευταιους drivers

Δηλαδή δεν παίζει να κάνεις uninstall τις εφαρμογές, εγκατάσταση drivers από πάνω και να κρατήσεις και τα original windows?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...