makhs5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Ο ανθρωπος (platon2) εχει δικιο και τελος. Εγραφε το eshop οτι τα windows που ερχεται το μηχανημα ειναι στα αγγλικα και ηρθε με πολωνικα. Ολα τα αλλα που λετε εσεις ειναι για να εχετε να λετε. Ο ανθρωπος μπηκε να κραξει το καταστημα και εχει απολυτο δικιο γιατι αλλο εγραφε - δηλωνε στο site του το eshop και αλλο παρεδωσε στην πραξη . Τελος. 6
pasxaliskar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Στις 31/5/2020 στις 12:03 ΠΜ, kyriakidis είπε 65E για αλλαγη γλωσσας στον τεχνικο ???? OMG & 3 λολ χωρις παρεξηγηση νομιζω σε χουφτωσε λιγο ναι ρε ..ο αλλοσ παιζει ν πηρε τζεπη 65 ευρω.. πωωω με ενα teamviwer η ακομα βημα βημα 2 λεπτα δουλεια ειναι 1 1
froyd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δύο πραγματάκια: 1) Το eshop είναι το καλύτερο μαγαζί τεχνολογίας. Δεν τους πήρες καν τηλέφωνο να τους πεις το πρόβλημα 2) Στους υπολογιστές, διαβάζουμε μία μία τις καρτέλες και δεν πατάμε "επόμενο" έτσι για πλάκα. Αλλιώς γεμίζουμε ιούς, σπαμ και διάφορα άχρηστα 1
platon2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε ναι ρε ..ο αλλοσ παιζει ν πηρε τζεπη 65 ευρω.. πωωω με ενα teamviwer η ακομα βημα βημα 2 λεπτα δουλεια ειναι Εδω δεν μπορουσαμε βαλουμε αγγλικα, θα εγκαθιστουσαμε στο καινουργιο λαπτοπ teamviewer? 1
squib Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 έχει συμβεί και στο παρελθόν να έρχονται μηχανήματα με γλώσσα από τη πρώτη οθόνη ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά. Για το γνώστη αυτ'ο δεν είναι θέμα να προσθέσει μετά από τα settings αλλά εάν δε ξέρεις είναι πρόβλημα. Και μένα απίστευο μου φαινόταν να μην έχει όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες στο πρώτο setup αλλα ήταν πραγματικό. 3
platon2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, froyd είπε Δύο πραγματάκια: 1) Το eshop είναι το καλύτερο μαγαζί τεχνολογίας. Δεν τους πήρες καν τηλέφωνο να τους πεις το πρόβλημα 2) Στους υπολογιστές, διαβάζουμε μία μία τις καρτέλες και δεν πατάμε "επόμενο" έτσι για πλάκα. Αλλιώς γεμίζουμε ιούς, σπαμ και διάφορα άχρηστα 1) Εχω κανει πολλες αγορες απο το e-shop χωρις κανενα προβλημα. Τους πηρα λοιπον τηλεφωνο την Δευτερα, και μου ειπαν να το στειλω πισω. Το ιδιο φυσικα θα μου λεγανε και την ιδια μερα (Σαββατο) που το παρελαβα. 2) Α..............καλά..............διαβασε ξανα το πρωτο μου ποστ.
papp0us Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 A) 100% φάουλ του Eshop B ) O τεχνικός σε ΕΓΔΑΡΕ Γ) Σε τέτοιες περιπτώσεις κατεβάζεις το Google Lens στο κινητό, και κάνει μεταφραση σε πραγματικό χρόνο με την κάμερα, και κάνεις τη δουλειά σου. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Συγνώμη αλλά για τον τεχνικό δεν συμφωνώ. Και εγώ Σάββατο βράδυ ή Κυριακή που θα με καλούσαν σε σπίτι να φτιάξω κάτι θα ζήταγα διπλό μεροκάματο.Αλλιώς βρίσκεις λύση απο Δευτέρα. Δεν είναι 24ωρη υπηρεσία να είναι απίκο ο τεχνικός. 3 1
filip123go Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, makhs5 είπε Ο ανθρωπος (platon2) εχει δικιο και τελος. Εγραφε το eshop οτι τα windows που ερχεται το μηχανημα ειναι στα αγγλικα και ηρθε με πολωνικα. Ολα τα αλλα που λετε εσεις ειναι για να εχετε να λετε. Ο ανθρωπος μπηκε να κραξει το καταστημα και εχει απολυτο δικιο γιατι αλλο εγραφε - δηλωνε στο site του το eshop και αλλο παρεδωσε στην πραξη . Τελος. Ακόμα πάντως δεν μας έχει ποστάρει την σελίδα του λαπτοπ να δούμε τι ακριβώς λέει η περιγραφή. Αυτό είναι γνωστό εδώ κια πολλά χρόνια με το eshop. Για να κρατήσει χαμηλά τις τιμές τα φέρνει κατευθείαν από Πολωνία. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω η αλλαγή γλώσσας είναι 2 λεπτά υπόθεση και στο ζητάει κατά την εγκατάσταση. Και μια διευκρίνιση, σε καμια περίπτωση η παρα-εισαγωγή (γιατί αυτό κανει) , δεν είναι παράνομη.
polaki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Ο άνθρωπος μπήκε να προειδοποιήσει όποιους κοιτάνε το eshop για τις αγορές τους ώστε να ΡΩΤΑΝΕ τουλάχιστον πριν πάρουν ένα καινούριο laptop, και η αγένεια ορισμένων είναι ακραία, σοβαρευτείτε λίγο ρε παιδιά έλεος!!! Ακόμα και αν μπορούσε (που μπορούσε) να το καταφέρει μόνος του, δεν ξέρουμε τί γνώσεις έχει και στην τελική δεν ξέρουμε τη ΘΕΛΗΣΗ έχει να το κάνει. Όσο για όσους λένε "σε δάγκωσε" "σε έκανε" "σε έρανε" ο τεχνικός, ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Ο άνθρωπος το κοστολόγησε όσο έκρινε. Επειδή ήταν Σάββατο? Επειδή είχε να πληρώσει τη ΔΕΗ? Επειδή ήθελε να παίξει στοίχημα? Επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ? Αφήστε εσείς εδώ τα τηλέφωνά σας και αριθμό ΓΕΜΗ, ώστε να ξέρουμε να καλέσουμε εσάς την επόμενη φορά. Ελεύθερη οικονομία έχουμε. Ας χρεώνατε εσείς 20. Ο άλλος ήταν πιο μάγκας. 4
platon2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-s145-15iwl-156-fhd-intel-core-i5-8265u-8gb-256gb-ssd-mx110-2gb-win10-p-PER.917102 Λεει λοιπον κατω κατω................. Λογισμικό: Windows 10 Home, Αγγλικά. Ξαναλεω ...................το προβλημα μου δεν ειναι η αμοιβη του τεχνικου, αν δεν ηθελα δεν θα τα πληρωνα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από platon2 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Αν ήταν κλειστό το κουτί μαλλον για βλακεία της Lenovo το κόβω παρά του eshop. 1
filip123go Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, platon2 είπε https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-s145-15iwl-156-fhd-intel-core-i5-8265u-8gb-256gb-ssd-mx110-2gb-win10-p-PER.917102 Λεει λοιπον κατω κατω................. Λογισμικό: Windows 10 Home, Αγγλικά. Ξαναλεω ...................το προβλημα μου δεν ειναι η αμοιβη του τεχνικου, αν δεν ηθελα δεν θα τα πληρωνα. Ναι έχεις δίκιο, θα έπρεπε να διευκρινίζει ότι το λαπτοπ έρχεται με γλώσσα Πολωνικά , που μπορεί να αλλαχθεί σε ότι γλώσσα επιθυμεί ο χρήστης. 2
EuphangeL Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλά ναι eshop είναι απαράδεκτοι. Τις προάλλες πήρα λάπτοπ και τους ρώτησα "Έχει facebook, έτσι?" , ο πωλητής μου είπε ναι, πλήρωσα κανονικά το λαπτοπ, το ανοίγω και δεν υπάρχει facebook πουθενά 2
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Καλά ναι eshop είναι απαράδεκτοι. Τις προάλλες πήρα λάπτοπ και τους ρώτησα "Έχει facebook, έτσι?" , ο πωλητής μου είπε ναι, πλήρωσα κανονικά το λαπτοπ, το ανοίγω και δεν υπάρχει facebook πουθενά Πες μου ότι τρολάρεις.Σε παρακαλώ μονο αυτό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα