kabamaru2372 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, ice25 είπε και εγώ πιστεύω πως δεν είναι σφάλμα του καταστήματος.. με δυο κλικ λυνόταν το όποιο πρόβλημα στο αρχικό setup .απο εκεί και πέρα και πολωνικά να μην ξέρεις , έχει εικονίδια το μένουν και σε καθοδηγεί start = γραναζακι για να μπεις ρυθμίσεις βρίσκεις το εικονίδιο με το Α το κινέζικο σύμβολο και το ρόλοι και είσαι έτοιμος σε λιγότερο από 5 λεπτά άλλο το αν ξέρεις να το φτιάξεις μόνος σου και άλλο αν ένα Ελληνικό κατάστημα στην Ελλάδα πουλάει μηχάνημα το οποίο έρχεται με προεπιλεγμλένη γλώσσα τα Πολωνικά... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε άλλο το αν ξέρεις να το φτιάξεις μόνος σου και άλλο αν ένα Ελληνικό κατάστημα στην Ελλάδα πουλάει μηχάνημα το οποίο έρχεται με προεπιλεγμλένη γλώσσα τα Πολωνικά... Tην γλώσσα την επιλέγεις κατά το άνοιγμα της πρώτης φοράς. 3
Cell_7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kabamaru2372 είπε Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους, Αγγλικό, με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο. Τύπος Μπαταρίας: Λιθίου ιόντων. Διαστάσεις (W x D x H): 418 x 292,6 x 24.9 mm. Βάρος: 2.8 kg. Λογισμικό: Windows 10 Home, 64-bit, Αγγλικά Τα χαρακτηριστικά αναφέρονται στο φυσικό πληκτρολόγιο, όχι στο τι είναι ρυθμισμένο στο λογισμικό, το οποίο και ήταν στα Αγγλικά. Τώρα πως στο setup ήταν στα Πολωνικά αντί για Αγγλικά πρώτη φορά το βλέπω, το default είναι Αγγλικά ανεξάρτητα χώρας, με το επόμενο κλικ διαλέγεις γλώσσα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από Cell_7 1
bill987 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Εντάξει το κράζουμε το eshop αλλά για το συγκεκριμένο θέμα δεν φταίει σε τίποτα! Νομίζω πως όλα τα Lenovo εισαγωγή από την Πολωνία τα κάνει , πήρα και εγώ πριν 2 μήνες χωρίς λειτουργικό , 10 λεπτά υπόθεση να περάσω τα win10! Κατεβάζοντας ένα πρόγραμμα της lenovo (δεν θυμάμαι πιο είναι και λείπω από το σπίτι) μου έγραψε ότι έχει εγγύηση, πέρα του eshop, έως αρχές 2022 άρα όλα οκ!!!
bromiaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από bromiaris
loukas-1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 O;άνθωπος γράφει για το πρόβλημα του αλλά η αγένια μερικών απαντήσεων έχει φτάσει στα ουράνια 4
stelioz78 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 ισως να πω βλακεια αλλα στα windows παντα ασχετα απο την δευτερη γλωσσα , ιταλικα-ελληνικα- γαλλικα οτι να ναι , δεν υπαρχουν και τα αγγλικα μαζι ? δηλαδη με alt+shift κανεις αλλαγη απο πολωνικα σε αγγλικα και κανεις οτι ρυθμισεις θελεις μετα?
platon2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ .. Γιατι δεν εκανες πρωτα εδω μεσα το ποστ που ζητας βοηθεια και επελεξες να κανεις μονο το ποστ που κραζεις ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΓΩ>>>>>>>>>>> https://support.microsoft.com/el-gr/help/4496404#display_language τρια κλικ.............................. Αντε να μεταφράσεις και 20 λεξεις απο τα πολωνικά κατα την εγκατασταση που μαλλον την εκανες στα τυφλα εξου και τα βασανα σου Να το ΞΑΝΑγραψω μπας και το καταλαβεις..................... Επειδη δεν ξερω (εκτος απο τα πολυ βασικα), ΠΛΗΡΩΣΑ, και εκανα τη δουλεια μου. ΔΕΝ ζητησα βοηθεια εδω, Ενημερώνω, για να μην τη πατήσει κανας αλλος που δεν ξερει. Με το που το ανοιξα, εδειξε μπλε φοντο και ΜΟΝΟ Πολωνικα γραμματα, ουτε επιφανεια εργασιας, ουτε μενου, ουτε μπαρα. Μηπως επρεπε να μυρισουμε τα νυχια μας? ή επρεπε να ξερουμε οτι το e-shop.gr τα φερνει απο οπου βρει με Πολωνικο μενου? 2
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, platon2 είπε Να το ΞΑΝΑγραψω μπας και το καταλαβεις..................... Επειδη δεν ξερω (εκτος απο τα πολυ βασικα), ΠΛΗΡΩΣΑ, και εκανα τη δουλεια μου. ΔΕΝ ζητησα βοηθεια εδω, Ενημερώνω, για να μην τη πατήσει κανας αλλος που δεν ξερει. Με το που το ανοιξα, εδειξε μπλε φοντο και ΜΟΝΟ Πολωνικα γραμματα, ουτε επιφανεια εργασιας, ουτε μενου, ουτε μπαρα. Μηπως επρεπε να μυρισουμε τα νυχια μας? ή επρεπε να ξερουμε οτι το e-shop.gr τα φερνει απο οπου βρει με Πολωνικο μενου? Δεν σου είχε κουτάκι με επιλογή γλώσσας;
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, platon2 είπε ΔΕΝ ζητησα βοηθεια εδω, Ενημερώνω, για να μην τη πατήσει κανας αλλος που δεν ξερει. Αυτο ΛΕΩ και εγω οτι αντι να ζητήσεις βοηθεια εδω μεσα μπήκες μετα για να κραξεις ΜΟΝΟ........... Οσο κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις τοσο θα στο ξαναλεω................................
agap Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Πριν 7 χρονια αγορασα απο eshop κι εγω ενα tablet TOSHIBA ENCORE με windows 8.1 σε καλη τιμη...Με το που το μπουταρα η γλωσσα ηταν πολωνικη...δεν υπηρχε καμια δυνατοτητα να προχωρησω χωρις να βλεπω παντου πολωνικα ωστε να καταφερω να αλλαξω την εγκατασταση σε αγγλικα.Επειδη το κατεχω το αθλημα καθισα 2 ωρες με το tabletaki διπλα σε αλλο υπολογιστη με μεταφραση google ...για να προχωρησω την πολωνικη εγκατασταση ωστε να φτασω στο επιμαχο σημειο που γυριζει η γλωσσα !!!! Αυτο μου πηρε κανα διωρο και το καταφερα τελικα! Καταλαβα ομως οτι τα universal laptop-tablet του eshop ειναι εισαγωγες ισως απο Πολωνια γιαυτο και η φθηνοτερη τιμη !! Βεβαια αυτο δεν το αναγραφουν στο site.. γραφουν απλα αγγλικο πληκτρολογιο (δεν εχει πανω ελληνικους χαρακτηρες) επειδη δεν ειναι της ελληνικης επισημης αντιπροσωπιας που το πληρωνεις μεν παραπανω αλλα εχουν στα πληκτρα και τα ελληνικα γραμματα! Ετσι πλεον καταλαβα πως ξεχωριζουν οι ανεξαρτητες εισαγωγες ..απο το μονο αγγλικο πληκτρολογιο στα πληκτρα και αυτο ισχυει και σε αλλα σκρουτζομαγαζα!!Οι επισημες εισαγωγες απο την original αντιπροσωπια εχουν και ελληνικα ενσωματωμενα στα πληκτρα οποτε και τα windows ξεκινανε στα ελληνικα κατευθειαν!!! Ελπιζω να βοηθησα με την εμπειρια μου !! 4
imvrios Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Υποθέτοντας ότι ξέρουμε πως να λύσουμε το θέμα, για τέτοια απλά ζητήματα μετάφρασης η λύση είναι το Google Translate στο κινητό μας. Κάνεις point με την κάμερα και βλέπεις real time τη μετάφραση. Είναι τόσο χρήσιμη εφαρμογή που θα έπρεπε να έρχεται προεγκατεστημένη. Σε βρήκε στην ανάγκη ο τεχνικός και σε δάγκωσε. Σεβαστή η ημέρα και ώρα, πρόκειται για μια πολύ απλή εργασία. Άμα είσαι χειρουργός, μια ημέρα μπορεί να τα φέρει έτσι η ζωή και να τον δαγκώσεις κι εσύ πολλαπλάσια. Επίσης, το κατάστημα φέρει ευθύνη. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από imvrios 5
endeka Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Πάντως γδάρσιμο ο τεχνικός ... ίσως και του μαγαζιού αυτού τα στοιχεία έπρεπε να ποστάρεις μπας και γλυτώσει κάποιος άλλος το "δάγκωμα". 1
imvrios Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Σε καμία περίπτωση, γιατί αυτό μπορεί να θεωρηθεί και δυσφήμιση. Εξάλλου ο νηματοθέτης συμφώνησε ελεύθερα στην τιμή, όχι με το μαχαίρι στο λαιμό.
platon2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν σου είχε κουτάκι με επιλογή γλώσσας; Οχι δεν μου ειχε..........μακαρι να μου εβγαζε επιλογη γλώσσας. 42 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Αυτο ΛΕΩ και εγω οτι αντι να ζητήσεις βοηθεια εδω μεσα μπήκες μετα για να κραξεις ΜΟΝΟ........... Οσο κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις τοσο θα στο ξαναλεω................................ Κραξιμο ηταν απο το πρωτο ποστ που εβαλα. Πηγε δυο σελιδες το θεμα, για να το καταλαβεις τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα