Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα αγοραζα την εταιρεια του αφεντικου μου και θα τον εβαζα να καθαριζει ολη μερα τις χεστρες........🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mylo είπε

Έστω ότι είσαι ο μόνος νικητής και παίρνεις τα 9 μύρια. Στον προποτζη τι πουρπουαρ θα αφηνατε ρε κουβαρνταδες; 

Εγώ παίζω απο internet οπότε @@.

Αλλά ακόμα και απο κατάστημα δεν νομίζω να του άφηνα τίποτα.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, mylo είπε

Έστω ότι είσαι ο μόνος νικητής και παίρνεις τα 9 μύρια. Στον προποτζη τι πουρπουαρ θα αφηνατε ρε κουβαρνταδες; 

0. 
Κανένα σωστό αφεντικό δεν θα καταδεχόταν πουρμπουάρ για τον εαυτό του.
Ούτε μου έφερε γούρι το πρακτορείο του.
Ούτε θα με κέρναγε αν πέρναγε κάποιος τρελός πελάτης και έριχνε δελτία 100.000.
Αν θες δίνεις στον υπάλληλο.
Αν και καλύτερα να πας με δικηγόρο για ευνόητους λόγους.

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.
17 ώρες πριν, apleistos_gatos είπε

Αρχίζω να κάνω επένδυση σε εταιρίες, και κάνω σχέδια να "πολλαπλασιάσω" τα χρήματα και αρχίζω να κάνω συνδέσεις με άλλους πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους. Δύσκολο και επίπονο στην αρχή μεν, αλλά με λίγη πονειριά μπορεί και να μιλάς και με τους Rothschilds. Τι νόημα έχει η ζωή αν δε μπορείς να μιλάς φιλικά με έναν Rothschild;

Μόλις ο πλούτος και η ισχή είναι εγγυημένη, τότε κάνω το ότι γουστάρω, αλλά εντάξει, θα είναι μόνο ταξίδια και χόμπυ. Δε βλέπω τον εαυτό μου να κάνει τρελές, παθαίνω αηδια και που το σκέφτομαι.

Σκρουτζ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, patclo είπε

Είναι συχνό φαινόμενο όταν κερδίζουν απότομα πολλά χρήματα σε κληρώσεις να ξαναγυρίζουν γρήγορα στο μηδέν γιατί κάνουν άστοχες επενδύσεις και lifestyle που δεν μπορούν να υποστηρίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Οχι μόνο στο μηδέν, αλλά φτάνουν να χρωστάνε πολλά λεφτά και δάνεια και πολλά άλλα... 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, apleistos_gatos είπε

Αρχίζω να κάνω επένδυση σε εταιρίες, και κάνω σχέδια να "πολλαπλασιάσω" τα χρήματα και αρχίζω να κάνω συνδέσεις με άλλους πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους. Δύσκολο και επίπονο στην αρχή μεν, αλλά με λίγη πονειριά μπορεί και να μιλάς και με τους Rothschilds. Τι νόημα έχει η ζωή αν δε μπορείς να μιλάς φιλικά με έναν Rothschild;

Μόλις ο πλούτος και η ισχή είναι εγγυημένη, τότε κάνω το ότι γουστάρω, αλλά εντάξει, θα είναι μόνο ταξίδια και χόμπυ. Δε βλέπω τον εαυτό μου να κάνει τρελές, παθαίνω αηδια και που το σκέφτομαι.

Ο Rothschild με net worth ένα τρις και οι άλλοι πλούσιοι και ισχυροί που έχεις στο νου σου θα πέταγαν τη σκούφια τους για να μιλήσουν με κάποιον που έχει 7εκ 😛 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Morosana είπε

Ο Rothschild με net worth ένα τρις και οι άλλοι πλούσιοι και ισχυροί που έχεις στο νου σου θα πέταγαν τη σκούφια τους για να μιλήσουν με κάποιον που έχει 7εκ 😛 

Σα να μην έχεις διαβάσει και κατανοήσει τι έγραψα. Μην ανησυχεις, όταν τα 7 εκ γίνουν 7 δισ, θα προσλάβω έναν να σε τρολλάρει :^)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, apleistos_gatos είπε

Σα να μην έχεις διαβάσει και κατανοήσει τι έγραψα. Μην ανησυχεις, όταν τα 7 εκ γίνουν 7 δισ, θα προσλάβω έναν να σε τρολλάρει :^)

Μέχρι τότε συνέχισε να παίζεις και να ελπίζεις ...

Δημοσ.

Μετά την αρχική λιποθυμία, τα ηρεμιστικά και τους τόνους αλκοολ που θα κατεβάσω....

Θα καλυπτα όλα τα χρέη των γονιών μου,της πεθεράς μου, τα δικά μου φυσικά...της αδερφής μου...

Θα έφτιαχνα το σπίτι στο χωριό (Χανιά) , και θα νοίκιαζα ένα σπίτι στην Αθήνα πληρώνοντας τα ενοίκια για 10 χρόνια.

Αμάξι θα έπαιρνα ένα φτηνό μέχρι 15-20 χιλιάρικα και επιπλέον θα έπαιρνα και ένα Citroen Zx δίπορτο κόκκινο Και θα έριχνα λεφτά να το κάνω τούμπανο

Λογικά θα έκανα καμιά φιλανθρωπία αλλά όχι σε ΜΚΟ κλπ κλπ αλλά σε διασταυρωμένες οργανώσεις και πιθανόν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Προσωπικά φοβάμαι τα πολλά λεφτα... και για αυτό το λόγο δεν τα κυνηγάω

Σε συζητήσεις που έχω κάνει με φίλους μου τους λέω ότι με 50-100 χιλιάρικα ηρεμώ για πολύ καιρό..

Δευτέρα πάλι δουλειά φυσικά . Είναι η ψυχοθεραπεία μου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...