Mr^Robot Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Θα εξοφλούσα το δανειο του σπιτιου * που δεν ειναι στο ονομα μου και θα το εκανα γιαπι , θα το έφτιαχνα απο την αρχη με ποιο καλους χώρους και επιπλα αλλα και ενα ωραίο μεγάλο κλειστό γκαράζ και εναν όμορφο κήπο και οχι με την τσιμεντια που ειναι τωρα και μας εχει φαει την ψυχολογία . - Το αμάξι τον ονείρων μου στο γκαράζ , και ενα τζιπ για την γυναικά ! Μια πλατινένια πιστωτική στους γονείς μου , και μια στα πεθερικά μου για να γλυτώσουν απο το μεροκάματο . - Αγορά - Επένδυση σε γκαρσονιερες / μικρά συμπλέγματα δωματίων στο κέντρο της πόλης και κοντά σε πανεπιστήμια για εισόδημα απο τα ενοίκια . - Ενα μικρο κεφάλαιο περί 200κ ανοιχτό στην τράπεζα για να κινούμαστε , τα υπόλοιπα 8,000,000 κλειστά σε τράπεζα . - Δευτέρα πρωί , δουλειά . Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Mr^Robot 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Eγώ θα είμαι αυτός, την έχω άχτι τη θέση εδώ και καιρό. Αδμήν και πότε..! Βέβαια στο τέλος όλοι ξέρουμε τι θα πάρουμε Καλά είναι έχει χρήμα η θέση του admin αλλά αν έχεις 9 μύρια ποιος νοιάζεται.
cumulus Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Χωριζω τη γυναικα μου και αρχιζω να το παιζω sugar daddy ♥ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Καλά είναι έχει χρήμα η θέση του admin αλλά αν έχεις 9 μύρια ποιος νοιάζεται. εγώ τη θέλω τη θέση για το κύρος που προσφέρει ok και για να μοιράσω ban σε κάποιους mods :ρρρ 2
Iliaskrs Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 θα αγοραζα σπιταρονα στο παιδι που εψαχνε "σπιτι" με 4ψηφιο νουμερο. 4
Boubis1411 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε εγώ τη θέλω τη θέση για το κύρος που προσφέρει ok και για να μοιράσω ban σε κάποιους mods :ρρρ Κάνε αίτηση τότε μήπως κ σου δώσουν μια θέση... Αλλιώς ξέρεις μιλα με El Chapo και θα βγει άκρη 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε θα αγοραζα σπιταρονα στο παιδι που εψαχνε "σπιτι" με 4ψηφιο νουμερο. Εγώ θα του έδινα το 1€ που είχα πει.
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Iliaskrs είπε θα αγοραζα σπιταρονα στο παιδι που εψαχνε "σπιτι" με 4ψηφιο νουμερο. Eίσαι καλή ψυχή εσύ, εγώ θα του έδινα 9999 και θα του ευχόμουν καλορίζικο το ''κατοικήσιμο''... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από TriLoBiTe
mylo Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, lambros είπε Για να ακούσω γνώμες να περάσει η ώρα;;; Αν κάποιος κερδίσει αύριο 9.000.000€ Ποια θα ήταν τα επόμενα βήματα;;; Χαχαχα Αύριο είναι Σάββατο. Κυριακή κληρώνει το Τζόκερ
zio10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Τη Δευτέρα πρωϊ για δουλειά λέτε όλοι ρε σεις; Πλάκα μας κάνετε; Επίσης πολύ εύκολο το έχετε να επενδύσετε κάποια εκατομμύρια σε μετοχές, ακίνητα κτλ. Πρακτικά οι περισσότεροι δεν θα ξέραμε πως να διαχειριστούμε τόσα λεφτά. Μπορεί να θες να πάρεις μετοχές apple που αναφέρθηκε πρέπει να ξέρεις και που να απευθυνθείς! 1 2
mylo Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, InAux είπε Σήμερα τι είναι? 😄 Έχεις ένα δίκιο
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Αμαξια lambo κτλ κτλ οχι απο μενα. Ενα δευτερο αμαξακι πολης turbo.Ενα σαλε στο Καρπενησι για διακοπες και αλλαζω εδρα.Το που ειναι αγνωστο.Αθηνα σιγουρα οχι. 500 χιλ στον μπρο επειδη ειμαι και ανοιχτοχερης ,1μιλ σε γονεις και εφυγα με την γκομενα.Το ενα εκ. θα το βγαλω απο την τραπεζα και θα το χτισω στην μονοκατοικια που θα αγορασω.Μαλλον πισω απο τοιχους.Και φυσικα εχω αγορασει 3 rottweiler και θα τα εχω 24/7 μαζι μου.
Boubis1411 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε Τη Δευτέρα πρωϊ για δουλειά λέτε όλοι ρε σεις; Πλάκα μας κάνετε; Επίσης πολύ εύκολο το έχετε να επενδύσετε κάποια εκατομμύρια σε μετοχές, ακίνητα κτλ. Πρακτικά οι περισσότεροι δεν θα ξέραμε πως να διαχειριστούμε τόσα λεφτά. Μπορεί να θες να πάρεις μετοχές apple που αναφέρθηκε πρέπει να ξέρεις και που να απευθυνθείς! Θ πάρεις σύμβουλο ρε συ... Θα ρίξεις στην αρχή 2 μύρια κ αν τα κάνεις τρία μύρια ρίχνεις μετά ένα μυριο κ πάει λέγοντας. Σε έναν χρόνο αν βγάλεις 2 μύρια είναι μια χαρά. 1 λεπτό πριν, Ggiorgos7 είπε Αμαξια lambo κτλ κτλ οχι απο μενα. Ενα δευτερο αμαξακι πολης turbo.Ενα σαλε στο Καρπενησι για διακοπες και αλλαζω εδρα.Το που ειναι αγνωστο.Αθηνα σιγουρα οχι. 500 χιλ στον μπρο επειδη ειμαι και ανοιχτοχερης ,1μιλ σε γονεις και εφυγα με την γκομενα.Το ενα εκ. θα το βγαλω απο την τραπεζα και θα το χτισω στην μονοκατοικια που θα αγορασω.Μαλλον πισω απο τοιχους.Και φυσικα εχω αγορασει 3 rottweiler και θα τα εχω 24/7 μαζι μου. Τα όπλα σκοτώνουν τα σκυλιά όσα κ να έχεις υπόψιν. 2
MitsosDaBest13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Θα "μετακόμιζα" αύριο κιόλας σε άλλη χώρα, πιθανόν ΗΠΑ. Θ' αγόραζα αυτοκίνητα που μου αρέσουν και θα τα "έλιωνα" σε ταξίδια. Θα γύριζα όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας κουλτούρες και ανθρώπους. Θα τα επένδυα και μεγάλα ποσοστά εκ των κερδών μου θα πήγαιναν σε ανθρώπους με ανάγκη. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από MitsosDaBest13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις