aris_rom Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Για αρχή θα έκανα έναν μήνα διακοπές, θα γύριζα θα κράταγα το ένα μύριο εδώ, αγορά ενός σπιτιού και ενός αυτοκινήτου, σύνολο και τα δύο περί τις 300.000, ένα μύριο σε επενδύσεις και τα υπόλοιπα σε τράπεζα στο εξωτερικό με όποιο επιτόκιο θα έδιναν για αυτά τα λεφτά. Κανονικά δουλειά την Δευτέρα. Και μηνιαίο έξτρα εισόδημα το επιτόκιο και ο,τι μπορεί να βγει από τις επενδύσεις δωρεά και φιλανθρωπίες.
Dinos1973 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, Dvs είπε Απο τα 9εκ ξεκινητε με -40% εφορία. Με τα υπόλοιπα 5 κάντε παιχνιδι 15% είναι η εφορία στα τυχερά παιχνίδια!
KaRouLi Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Έχω την εντύπωση ότι είναι 20% ο φόρος, όχι 40%. Αλλά όπως και να έχει. Αρχικά, θα έδινα στους δικούς μου ανθρώπους κάποια, ώστε να βελτιώσω την ζωή τους. Όχι σε όλο το σοι, που έχω και μεγάλο. Στους πιο κοντινούς. Μιλάμε για 9 εκατ. Είναι πολλά λεφτά. Ας πούμε 1-1,5 εκατ στους συγγενείς. Μετά, θα φρόντιζα να έχει τα πάντα η μητέρα μου που είναι άρρωστη καρκινοπαθής. Οπότε και εκεί θα έφευγαν 1 εκατ για σπίτι φροντίδα και ο,τι άλλο χρειαζόταν και χρήματα να χαρεί τα ρούχα καλλυντικά και κλπ για όσο μπορούσε. Είμαστε στα 6 εκατ. Σίγουρα επένδυση σε ακίνητα, μικρά, για παθητικό εισόδημα εννοείται. Μετοχές κλπ δεν έχω ιδέα, θα συμβουλευόμουν κάποιον γνώστη. Τα 3 εκατ. κλειστά σε τράπεζα, 1 εκατ ελεύθερο για άνεση. Και το υπόλοιπο 1 θα ήθελα να βοηθήσω κάπου, ή στο Χαμόγελο του παιδιού ή σε κάτι τέτοιο. Σε κάτι που σίγουρα τα χρήματα μου θα έκανα την διαφορά. Φυσικά θα έφευγα από τη δουλειά μου. Θα ξεκινούσα χόμπι σίγουρα, να γνωρίσω τι πράγματα μπορεί να αρέσουν στον εαυτό μου. Και ταξίδια σε Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία επίσης, και Ευρώπη. Και φυσικά παράπονο μια φορά να βρεθώ σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική/μπασκετική διοργάνωση, όπως Euro - Mundial - Mundobasket και έχει ο θεός. Ταξίδι με άθλημα μαζί, χαχα 2
lambros Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Όλοι βλέπω ιδέες τι θα τα κάνουμε αλλά πώς θα τα πάρουμε ανωνυμα;; 1
gokuthelegend Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Στην Κύπρο που λογικά έχει πολύ καλύτερη οικονομία από εμάς εδώ στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποιες τράπεζες που προσφέρουν προθεσμιακές καταθέσεις σε κατοίκους του εξωτερικού με καταθέσεις άνω των 200.000 ευρώ, με επιτόκιο 6% τον χρόνο. Το 6% στα 9,000,000 είναι πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ακόμη και αν υπολογίσεις τους φόρους μιλάμε πάλι για πολύ μεγάλο ποσό. Εγώ θα τα έστελνα στη Κύπρο και δεν θα τα πείραζα ποτέ, και θα έπαιρνα μισό εκατομμύριο τον χρόνο για πάντα.
patclo Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Στην Κύπρο που λογικά έχει πολύ καλύτερη οικονομία από εμάς εδώ στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποιες τράπεζες που προσφέρουν προθεσμιακές καταθέσεις σε κατοίκους του εξωτερικού με καταθέσεις άνω των 200.000 ευρώ, με επιτόκιο 6% τον χρόνο. Το 6% στα 9,000,000 είναι πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ακόμη και αν υπολογίσεις τους φόρους μιλάμε πάλι για πολύ μεγάλο ποσό. Εγώ θα τα έστελνα στη Κύπρο και δεν θα τα πείραζα ποτέ, και θα έπαιρνα μισό εκατομμύριο τον χρόνο για πάντα. Το για πάντα είναι σχετικό. Αν είχες στην Κύπρο αυτό το ποσό όταν έγινε το κούρεμα των καταθέσεων θα είχες χάσει σχεδόν το σύνολο του. Γενικά όταν περιμένεις να ζήσεις από ένα ποσό για τα υπόλοιπα 50 χρόνια πρέπει να φροντίσεις να έχεις κάνει προσεκτική διασπορά, να εύχεσαι τα επόμενα 50 χρόνια να έχουν αρκετή κανονικοτητα ώστε οι επενδύσεις σου να ακολουθούν τουλάχιστον τον πληθωρισμό και να εισαι αρκετά συντηρητικός ώστε να κοντρολαρεις τα μηνιαία έξοδα σου. 1 1
YoungHOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Δεν. Φτάνουν τα 9 μύρια ούτε για πλάκα για Αμερική κ Ιαπωνία....εκτός αν νοικιαζεις. A man can dream. Αλλά ναι έχεις δίκιο. 1
TsoliasGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 9...αν βγάλεις τους φόρους είναι κάπου 7.5 καθαρά...Και πάμε παρακάτω... 28.000 για το αμάξι που θέλω (honda civic 1500cc),άλλο ένα για τον πατέρα μου,μια μοτουκλέτα για 8000 περίπου (rebel 500),500.000 στην μάνα μου και άλλα τόσα στον πατέρα 1.000.000 για ένα καινούριο πέτρινο πυργόσπιτο στο χωριό στην Μάνη με τα απαραίτητα στρέμματα γης και υπόγεια αποθήκη και υπόγειο πάρκιν και μένει κανα 6ρι εκατομύρια.Με αυτά θα άνοιγα ένα ψητοπωλείο της προκοπής με καμια 210.000 χιλιάδες μαζί με αγορά του χώρου φυσικά και μηχανάκια για την διανομή,θα αγόραζα και 15 μικρά ακίνητα μέχρι 100.000 στην Αθήνα και θα μέναν περίπου 4.290.000.Θα κλείναν σε τράπεζα του εξωτερικού με επιτόκιο και στο 2% για δεκαετία θα είμαι ευχαριστημένος. 2
stelios_2809 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι ικανοποιημένος και με ένα 1Μ ... να Καλυψώ τρύπες γονέων, λογαριασμούς των 50κ στα ανήψια μου να τα βρουν όταν γίνουν ενήλικες, ένα σπίτι δικό μου και 3-4 μικρές επενδύσεις για ενοίκια. Αν μείνει κάτι αποταμίευση αυτο το thread είναι μια ονειροπαγίδα Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από stelios_2809 2
KaRouLi Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, lambros είπε Όλοι βλέπω ιδέες τι θα τα κάνουμε αλλά πώς θα τα πάρουμε ανωνυμα;; Σε τόσο μεγάλα ποσά, δεν τα λαμβάνεις προφανώς από το κατάστημα που έπαιξες. Πηγαίνεις Αθήνα με παρουσία δικηγόρου στα κεντρικά του ΟΠΑΠ και μετά πρέπει να γίνεται πίστωση κάπως. (δε ξέρω πώς). Ξέρω σίγουρα ότι βάζεις δικηγόρο για να μην μαθευτεί η ταυτότητα σου. Και φυσικά, δε το λες πουθενά στις εποχές που ζούμε. Εγώ έπαιξα για σήμερα, καλή επιτυχία και ποτέ δε ξέρεις... Με τη μητέρα μου λέω πάντα ότι δε τα θέλουμε και τα 9. Και στην κατηγορία των 2,500 ευχαριστημένοι θα ήμασταν...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Καλα, εμένα με την γκαντεμιά που με δέρνει, αν ζούσα αμέσως μετά την είσπραξη θα μου τα έτρωγαν οι γιατροί.
Boubis1411 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, KaRouLi είπε Έχω την εντύπωση ότι είναι 20% ο φόρος, όχι 40%. Αλλά όπως και να έχει. Αρχικά, θα έδινα στους δικούς μου ανθρώπους κάποια, ώστε να βελτιώσω την ζωή τους. Όχι σε όλο το σοι, που έχω και μεγάλο. Στους πιο κοντινούς. Μιλάμε για 9 εκατ. Είναι πολλά λεφτά. Ας πούμε 1-1,5 εκατ στους συγγενείς. Μετά, θα φρόντιζα να έχει τα πάντα η μητέρα μου που είναι άρρωστη καρκινοπαθής. Οπότε και εκεί θα έφευγαν 1 εκατ για σπίτι φροντίδα και ο,τι άλλο χρειαζόταν και χρήματα να χαρεί τα ρούχα καλλυντικά και κλπ για όσο μπορούσε. Είμαστε στα 6 εκατ. Σίγουρα επένδυση σε ακίνητα, μικρά, για παθητικό εισόδημα εννοείται. Μετοχές κλπ δεν έχω ιδέα, θα συμβουλευόμουν κάποιον γνώστη. Τα 3 εκατ. κλειστά σε τράπεζα, 1 εκατ ελεύθερο για άνεση. Και το υπόλοιπο 1 θα ήθελα να βοηθήσω κάπου, ή στο Χαμόγελο του παιδιού ή σε κάτι τέτοιο. Σε κάτι που σίγουρα τα χρήματα μου θα έκανα την διαφορά. Φυσικά θα έφευγα από τη δουλειά μου. Θα ξεκινούσα χόμπι σίγουρα, να γνωρίσω τι πράγματα μπορεί να αρέσουν στον εαυτό μου. Και ταξίδια σε Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία επίσης, και Ευρώπη. Και φυσικά παράπονο μια φορά να βρεθώ σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική/μπασκετική διοργάνωση, όπως Euro - Mundial - Mundobasket και έχει ο θεός. Ταξίδι με άθλημα μαζί, χαχα Στην Ελβετία είναι ο παράδεισος γισ τους πλούσιους.... Ποια Κύπρο.
mylo Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Έστω ότι είσαι ο μόνος νικητής και παίρνεις τα 9 μύρια. Στον προποτζη τι πουρπουαρ θα αφηνατε ρε κουβαρνταδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις