Προς το περιεχόμενο

4 TECKIN WLAN Smart Sockets Smart Plug Wifi Plug Remote Controllable, Power Consumption Measuring Works with Amazon Alexa [Echo, Echo Dot] €37.75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλές! Είχα πάρει την ίδια 4αδα αλλά με άλλο φις. 

Συνδέεται και με Alexa / Google home 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με μερικά παραδείγματα, τί ακριβώς κάνουν αυτά; Πέρα από τη χρησιμότητα να ξεκινάει η καφετιέρα το πρωί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, studiokristo είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με μερικά παραδείγματα, τί ακριβώς κάνουν αυτά; Πέρα από τη χρησιμότητα να ξεκινάει η καφετιέρα το πρωί.

Προσωπικά έχω κάποιες σε ορισμένα πορτατιφ στο σαλόνι(και τα λαμπάκια του δεντρου τα Χριστούγεννα) και μπορώ να τα χειρίζομαι. 

Επίσης, έχω πάνω σε μια ένα πολυμπριζο για το home cinema, media centre pc και xbox ώστε να το κλείνω και να μην τρώνε ρεύμα σε stand by. 

Εχω άλλες 2 στις Ηλεκτρικές κουβέρτες και μπορω να τις ανάβω προτού πάω για ύπνο και να τις ρυθμίζω να κλείσουν με timer

Τέλος μπορώ να ορίζω να ξεκινάει το πλυντήριο πιάτων με το νυχτερινό ρεύμα μιας και δεν έχει από μόνο του τέτοια λειτουργία. 

Επεξ/σία από orone
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, orone είπε

Τέλος μπορώ να ορίζω να ξεκινάει το πλυντήριο πιάτων με το νυχτερινό ρεύμα μιας και δεν έχει από μόνο του τέτοια λειτουργία. 

Σε ότι αφορά στα φώτα, το καταλαβαίνω... 

Το έχω κάνει κι εγώ με αντίστοιχα της kasa 

Πώς όμως θα κάνει να δουλέψει το πλυντήριο;; 

Στο φως έχει διακόπτη on/off 

Αν είναι στο on και του δώσεις ρεύμα, ανοίγει.. Λογικό.. 

Στο πλυντήριο πώς θα ξεκινήσει χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις από κοντά κάτι;

Εκτός αν είναι smart... 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MacPhisto είπε

Σε ότι αφορά στα φώτα, το καταλαβαίνω... 

Το έχω κάνει κι εγώ με αντίστοιχα της kasa 

Πώς όμως θα κάνει να δουλέψει το πλυντήριο;; 

Στο φως έχει διακόπτη on/off 

Αν είναι στο on και του δώσεις ρεύμα, ανοίγει.. Λογικό.. 

Στο πλυντήριο πώς θα ξεκινήσει χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις από κοντά κάτι;

Εκτός αν είναι smart... 

Μόνο smart δεν είναι το εν λόγω πλυντήριο. Έχει όμως το εξής καλό. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, συνεχίζει το πρόγραμμά του μόλις επανέλθει. Οπότε, το βάζω να δουλεύει για 10 δευτερόλεπτα, μετά κλείνω την πρίζα και την ρυθμίζω να ανοίξει ξανά την κατάλληλη ώρα. 

2 λεπτά πριν, vrwmiar1Z είπε

Απομακρυσμένη διαχείριση προσφέρει η εφαρμογή;

Ναι κανονικά. Μέσω των εφαρμογων Smart life, ή TuyaSmart ή Alexa/Google home 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Hero1 είπε

https://www.amazon.de/dp/B07YQSBRV8/ref=cm_sw_r_apa_i_6RS0EbXZXN2EM

Τι διαφορά έχουν από αυτές ;; Μόνο ότι πάνε σε πολυμπριζο;

Αν και δεν το γράφει το Amazon πιθανών είναι στο πόσα Watt αντέχουν. Το Amazon βέβαια και οι περιγραφές δεν πάνε μαζί!
Μετά είναι διαφορετική η μάρκα. Είναι πολύ πιθανών να είναι αρκετά διαφορετικό το APP που αν και με το IFFT που υποστηρίζουν, είναι πιθανών να μην υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί ως προς την επιλογή.

Στις 30/5/2020 στις 8:37 ΜΜ, alexxkidd31 είπε

Καλή φάση. Ελλάδα έχουμε τίποτα παρόμοιο;

Εγώ βρίσκω στα 54€ τις 4 στην πιο φθηνή της αγοράς. Το shop here δεν ξέρω αν είναι amazon στις εγγυήσεις του, αλλά να πάει να κοιμηθεί ο jeff bezos και η μοναδική του εγγύηση που μας πουλάει το ίδιο site 20 χρόνια με περιγραφές που δείχνουν μόνο την διαστάσεις σε ένα τέτοιο προϊόν

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...