DarthGRE Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, music_lover είπε ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ XBOX Ναι αλλά είσαι εδώ και σχολιάζεις αυτό. Βαρεθήκατε να μιλάτε για τον SSD? Μίλα μου λίγο να φτιαχτώ
music_lover Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, DarthGRE είπε Ναι αλλά είσαι εδώ και σχολιάζεις αυτό. Βαρεθήκατε να μιλάτε για τον SSD? Μίλα μου λίγο να φτιαχτώ Μα αυτό είναι το θέμα του thread, δεν διάβασες τον τίτλο του?
DarthGRE Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, music_lover είπε Μα αυτό είναι το θέμα του thread, δεν διάβασες τον τίτλο του? Το θέμα του thread είναι η υπηρεσία που δίνει μια εταιρία στους πελάτες της, κι έχει έρθει όλο το εκτροφείο Ponies εδώ να μας πεί πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος να αγοράσει νέα κονσόλα 500 ευρώ και να θέλει να παίξει παιχνίδια 2ετίας. Δεν θα παίξω φίλε, με έπεισες.
twidel Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Για μένα το Xbox Series X είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή (αν δεν σε ενδιαφέρει το VR). Αν αγοράζαμε απλά το δυνατότερο μηχάνημα θα βλέπαμε και πολλά exclusives παιχνίδια σε αυτό μελλοντικά όπως έγινε και με το xbox 360 τα πάντα είναι θέμα install base. Είναι εντελώς ηλίθιο να δώσεις ίδια λεφτά για το PS5 ενω θα είναι υποδεέστερο στα πάντα πλην 5 exclusive παιχνιδιών (μόνο το WipEout θεωρώ must have αλλα η Sony το σταμάτησε) που είναι όπως σε όλες τις εταιρίες μία απο τα ίδια (mario, uncharted, halo κτλ) και με πολυ χαμηλό replay value. Τα forza, halo, gears τουλάχιστον τα παίζεις για καιρό μιας και βασίζονται κυρίως στην multiplayer εμπειρία και τα έχεις και σχεδόν δωρεάν στο game pass. Πραγματικά single player story driven παιχνίδια τύπου god of war, last of us και uncharted μπορείς να τα δεις ολόκληρα στο youtube και η εμπειρία θα είναι ακριβώς η ίδια (ίσως και καλύτερη γιατι δεν θα πονάνε τα χέρια σου απο το απαράδεκτο μη εργονομικό gamepad της Sony). Αν ντε και καλά θeς να τα παίξεις νοικιάζεις ενα ps5 για ενα ΣΚ η το παίζεις σε φίλο τελειώνεις το παιχνδί που θές και τέλος. Αφού το ps5 υστερεί σε hardware και μάλλον θα είναι χειρότερο στο 90% των παιχνιδιών δεν αξίζει για κάτι παραπάνω. Φυσικά δεν συζητάω για το ανύπαρκτο backwards compatibility και το κωλοπιάσιμο για κατι τραγικά remasters στα οποία απλα ανεβάζει την ανάλυση και χρεώνει full price.. αρκετά με την κοροϊδία της sony (τα κάνει και η nintendo). Άσχετο αλλά η ιδέα οτι στο series x θα παίζω με HDR (του pc είναι χάλια) σε όλα τα παλιά παιχνίδια με έχει τρελάνει *Είμαι κάτοχος switch και gaming pc (Είχα ps4/xbox one x αλλα τα πούλησα για να πάρω το series x) 2 2 1
music_lover Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Το θέμα του thread είναι η υπηρεσία που δίνει μια εταιρία στους πελάτες της, κι έχει έρθει όλο το εκτροφείο Ponies εδώ να μας πεί πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος να αγοράσει νέα κονσόλα 500 ευρώ και να θέλει να παίξει παιχνίδια 2ετίας. Δεν θα παίξω φίλε, με έπεισες. Λες να με ενδιαφέρει τι θα παίξεις? 🤣 Παίξε και με μπίλιες αν θές, I dont give a shit (που λένε και στο america) για το τι θα παίξει ο καθένας Κάτι δεν κατάλαβες ή μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από music_lover
DarthGRE Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Λες να με ενδιαφέρει τι θα παίξεις? 🤣 Παίξε και με μπίλιες αν θές, I dont gine a shit (που λένε και στο america) για το τι θα παίξει ο καθένας Κάτι δεν κατάλαβες ή μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα. Καλέ δεν είσαστε καλά στα νεύρα σας εσείς. Ηρεμήστε παιδιά, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αγχώνεστε για τα λεφτά που παίρνουν οι CEOs. 1
bikerboy800 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, NamelessDead είπε Aυτή την ψύχωση που έχετε καποιοι με τα exclusives να την κοιτάξετε. Δεν σας κανει καλο και σας κανει να φερεστε λες και ειμαστε 10 χρονών και ολη μας η ζωή περιστρεφετε γυρω απο το αν η MS θα νικήσει την Sony ή οχι. Άσε φίλε, το business loyalty στο μεγαλείο του. Ένα από τα εργαλεία του marketing...Λες και έχουμε μετοχές σε κάποια εταιρεία και απαγορεύεται να αγοράσουμε κάτι διαφορετικό... Τα κατάφερε τόσο καλά η Sony σε αυτό που ακόμα και τώρα που η MS κάνει μια σωστή κίνηση θα βρεθούν άτομα να την κατακρίνουν.. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 εχω την εντυπωση οτι εδω ειχα γραψει ενα σχολιο... διαγραφηκε? ... οκ ...πιστος και εγω στις αρχες μου , διαγραφω και εγω το λογαριασμο μου .. χαιρετω.. να ειστε καλα... γεια σας...
twidel Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, bikerboy800 είπε Άσε φίλε, το business loyalty στο μεγαλείο του. Ένα από τα εργαλεία του marketing...Λες και έχουμε μετοχές σε κάποια εταιρεία και απαγορεύεται να αγοράσουμε κάτι διαφορετικό... Τα κατάφερε τόσο καλά η Sony σε αυτό που ακόμα και τώρα που η MS κάνει μια σωστή κίνηση θα βρεθούν άτομα να την κατακρίνουν.. Εδώ πιστεύουν οτι η Unreal Engine 5 μπορεί να τρέξει καλά μόνο στο PS5 λόγω γρήγορου SSD.. lol... Ο οποίος δίσκος (όντως πολύ γρήγορος) είναι κάτω απο 800mb σε ελεύθερο χώρο και θα γεμίσει με 5-6 games.. Αν βάλεις εξωτερικό θα ειναι κοινός δίσκος της αγοράς δλδ όχι τόσο γρήγορος οπότε με την λογική τους τα παιχνίδια δεν θα τρέχουν το ίδιο καλά με αυτό τον δίσκο. Brain Damage 3
xavier Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, twidel είπε Εδώ πιστεύουν οτι η Unreal Engine 5 μπορεί να τρέξει καλά μόνο στο PS5 λόγω γρήγορου SSD.. lol... Ο οποίος δίσκος (όντως πολύ γρήγορος) είναι κάτω απο 800mb σε ελεύθερο χώρο και θα γεμίσει με 5-6 games.. Αν βάλεις εξωτερικό θα ειναι κοινός δίσκος της αγοράς δλδ όχι τόσο γρήγορος οπότε με την λογική τους τα παιχνίδια δεν θα τρέχουν το ίδιο καλά με αυτό τον δίσκο. Brain Damage η ue 5 , μπορει να τρεξει μεχρι και σε κινητα...αν νομιζεις οτι θα μπορεις να παιξεις ps5 παιχνιδια με εναν απλο εξωτερικο σκληρο δισκο, κανεις λαθος...Απο οτι ειπε ο cerny θα χρειαζεσαι ενα αρκετα πιο γρηγορο ssd απο αυτον του ps5, για να αντισταθμιστει η καστομια του ssd του ps5 και να παιζεις παιχνιδια απο εκει.
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε εχω την εντυπωση οτι εδω ειχα γραψει ενα σχολιο... διαγραφηκε? ... οκ ...πιστος και εγω στις αρχες μου , διαγραφω και εγω το λογαριασμο μου .. χαιρετω.. να ειστε καλα... γεια σας... Δεν θα το πάρουν καν χαμπάρι... 1
DrFreeman Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 34 minutes ago, Antilogos1975 said: εχω την εντυπωση οτι εδω ειχα γραψει ενα σχολιο... διαγραφηκε? ... οκ ...πιστος και εγω στις αρχες μου , διαγραφω και εγω το λογαριασμο μου .. χαιρετω.. να ειστε καλα... γεια σας... Δεν ήξερα πως μπορείς να διαγράψεις το λογαριασμό σου. Μωρέ μπράβο...
NickTG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 4 hours ago, twidel said: Πραγματικά single player story driven παιχνίδια τύπου god of war, last of us και uncharted μπορείς να τα δεις ολόκληρα στο youtube και η εμπειρία θα είναι ακριβώς η ίδια (ίσως και καλύτερη γιατι δεν θα πονάνε τα χέρια σου απο το απαράδεκτο μη εργονομικό gamepad της Sony). Προφανώς και όχι.
pythonakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Στις 30/5/2020 στις 8:28 ΜΜ, gripoulas1983 είπε Καθε βδομαδα μας λεει και καλα και αλλο νεο για την νεα της κονσολα γτ απλα εχει κλ@σει μεντολες.Στον σβερκο η αναπνοη του ps5... Ωπα ρε Sony ... Κατούρα και λίγο!!! 😛😛😛
gripoulas1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, pythonakos είπε Ωπα ρε Sony ... Κατούρα και λίγο!!! 😛😛😛 Χαχαχαχα😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα