Προς το περιεχόμενο

Για τον Kafao, Ledis και όσοι άλλοι ξέρουν...

sakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν με το Τ10s δεν έγινε τίποτα. Έκανα όλα αυτά που μου είπε ο Ledis αλλά τζίφος. Το πρόγραμμα κολλάει μετά από όταν μου ζητάει την EPROM. Προχωράει λίγο και μετά γιοκ. Τέλος πάντων το έδωσα σε ένα φίλο που έχει ένα φίλο στην Ericsson και έτσι μάλλον όλα ΟΚ.<BR>Τώρα ρωτάω τα εξής:<P>1.Για τα Τ10-18 έχω βρει τα προγραμματάκια και διαβάζω LockCode, NCK, NSCK κλπ. Είναι ασφαλές να περάσω νέο *.bin σε αυτά τα τηλέφωνα ή θα τα κάνω όλα όπως το προηγούμενο Τ10; Και αυτό που λέει ο Ledis για την αναβάθμιση από T10 σε T18 θα δουλέψει ή θα τα κάνει μπάχαλο;<BR>Αλήθεια σας λέω μετά από το Τ10 τα φοβάμαι λίγο τα flashάκια και τα bin.<BR>Αφού Flashάρει το τηλ. και λέει OK μετά απλώς τού βγάζεις-βάζεις την μπαταρία ή το ανοίγεις έτσι απλά?<P>2. Ψάχνω πρόγρμμα για 768,628,688 κλπ από αυτές τις σειρές για να μου διαβάζει LockCode, NCK, NSCK κλπ αλλά δεν δουλέύει κανένα. Δοκίμασα με το Ericsson Home Service την έκδοση 1.3 αλλά μόλις πάει να διαβάσει το Network Code τότε βγάζει ένα μύνημα "Error in EE". Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;<P>3. Επίσης για Τ28 δεν βρήκα κανένα πρόγραμμα που να διαβάζει LockCode. Όλα είναι με bin κλπ. Υπάρχει κάτι που απλώς να το διαβάζει?<P>4. Τα Motorola V3688 έχουν το εξής άσχημο. Μέσα έχουν ένα μετρητή που λέει πόσες ώρες έχει δουλέψει το τηλ. και δεν μηδενίζει με τίποτα από το ίδιο το τηλ.<BR>ʼκουσα κάπου ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που εκτός των άλλων μηδενίζει το νούμερο αυτό ή βάζει ότι νούμερο θέλεις.<P><BR>Σας ζάλισα λίγο αλλά τώρα μαθαίνω και εγώ.<BR>Μην με βρίζετε.<P>Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων,<P> smile.gif Sakis smile.gif<BR>

Δημοσ.

<A HREF="http://www.insomnia.gr/cpubb/Forum3/HTML/000329.html" TARGET=_blank>http://www.insomnia.gr/cpubb/Forum3/HTML/000329.html</A> <P>Διάβασε τις οδηγίες του Ledis.<BR>Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μάλλον την επόμενη εβδομάδα που θα έχω άλλο ένα νέο T10s.<P>Για τον kafao...<P>Μήπως μπορείς να φτιάξεις καλώδιο για το Philips Savvy?<BR>Η τιμή αν φτιαχτεί είναι η ίδια με τα υπόλοιπα και πότε μπορεί να είναι έτοιμο?<P> smile.gif Sakis smile.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...