Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Δεν περιμένουμε από έναν χρήστη, σε ένα φόρουμ, για να μάθουμε για τις νέες σειρές.

Μάλλον έχεις χάσει το νόημα των forum...

7 ώρες πριν, Thresh είπε

Link?

Τίποτα επίσημο απ'ότι βλέπω. Αντιθέτως, παραμένει #1 στο Netflix και υπάρχει πρόβλεψει για ανανέωση (σημερινό)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/6/2020 στις 12:31 ΜΜ, najinblue3 είπε

τι να σου πω, σε οτι δεν εχω προσβαση δεν το βλεπω απλα

Το καταλάβαμε.

Συνέχισε λοιπόν, να θωρείς ότι δεν υπάρχουν άλλες σειρές.

Επίσης, συνέχισε να βλέπεις μόνο ότι σαβούρα σου βάζει το Netflix.

Στις 5/6/2020 στις 10:36 ΜΜ, Kasrith είπε

Μάλλον έχεις χάσει το νόημα των forum...

Κανένα νόημα δεν έχασα.  Μήπως έχεις χάσει εσύ κάποιο νόημα;

Αν περιμένεις να ενημερωθείς για τις νέες σειρές από εδώ, ή από το τι βγάζει  no #1 το Netflix, προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά...!

Θα χάσεις τουλάχιστον το 80% των σειρών, αλλά περισσότερο θα έπρεπε να σε απασχολεί γενικά ή μεθοδολογία που χρησιμοποιείς για να ανιχνεύεις πράγματα ή να ενημερώνεσαι.

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε

Το καταλάβαμε.

Συνέχισε λοιπόν, να θωρείς ότι δεν υπάρχουν άλλες σειρές.

Επίσης, συνέχισε να βλέπεις μόνο ότι σαβούρα σου βάζει το Netflix.

εγω τουλαχιστον πληρωνω για να βλεπω, εσυ πληρωνεις καμια υπηρεσια η το παιζεις μονο εξυπνακιας?

Δημοσ.
Στις 6/6/2020 στις 6:47 ΠΜ, shikabalas είπε

Space Forced Laugh επρεπε να το πουν..

Space Farce

18 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Κανένα νόημα δεν έχασα.  Μήπως έχεις χάσει εσύ κάποιο νόημα;

Αν περιμένεις να ενημερωθείς για τις νέες σειρές από εδώ, ή από το τι βγάζει  no #1 το Netflix, προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά...!

Θα χάσεις τουλάχιστον το 80% των σειρών, αλλά περισσότερο θα έπρεπε να σε απασχολεί γενικά ή μεθοδολογία που χρησιμοποιείς για να ανιχνεύεις πράγματα ή να ενημερώνεσαι.

Ο σκοπός των φόρουμ είναι η ενημέρωση και ο διάλογος, οπότε μια χαρά ενημερώμαστε από φόρουμ. Έχεις προσπεράσει τόσα μηνύματα που σε ρωτάει κόσμος να δώσεις παραδείγματα άλλων σειρών αλλά δεν το κάνεις.

Την πρώτη σελίδα να κοιτάξεις μόνο απο το φόρουμ Τηλεοπτικές Σειρές, θα δεις 20 νήματα με σειρές απο τις οποίες τις μισές μπορεί να μην γνώριζε κάποιος. Αν νομίζεις πως δεν είναι έγκυρος τρόπος ενημέρωσης, δεν πρόκειται να σε πείσουμε.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα το λες;

Τα μισά θέματα του φόρουμ στις τηλεοπτικές σειρές, τα έχω σηκώσει εγώ. Ακριβώς επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί «άμπαλοι» που περιμένουν να ενημερωθούν για τις σειρές, αποκλειστικά από εδώ!

Αλλά τσάμπα ο κόπος. Αν δεν τις έχει τις σειρές το Netflix, δεν τις βλέπει σχεδόν κανείς και δεν συμετέχει κανένας στα θέματα!

Αυτή είναι η νέα αρρώστια της 7ης τέχνης και λέγεται ΑσχετοΝετφλιξίαση! 😄

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Σε εμένα το λες;

Τα μισά θέματα του φόρουμ στις τηλεοπτικές σειρές, τα έχω σηκώσει εγώ. Ακριβώς επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί «άμπαλοι» που περιμένουν να ενημερωθούν για τις σειρές, αποκλειστικά από εδώ!

Αλλά τσάμπα ο κόπος. Αν δεν τις έχει τις σειρές το Netflix, δεν τις βλέπει σχεδόν κανείς και δεν συμετέχει κανένας στα θέματα!

Αυτή είναι η νέα αρρώστια της 7ης τέχνης και λέγεται ΑσχετοΝετφλιξίαση! 😄

H αλήθεια είναι ότι κωμωδία φέτος δεν είδαμε. To upload είναι σειρά σφηνάκι, σε 3 ώρες έχεις δει όλη τη σεζόν. Αλλά περνάς ευχάριστα αρκεί να μην περιμένεις να δεις The good place. Μου θύμισε πιο πολύ ανάλαφρο Black Mirror όσο κι αν ακούγεται περίεργο κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Τελικά του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία και όντως φτιάχνει από το 4 και μετά. Δεν είναι με τίποτα η σειρά της χρονιάς αλλά βλέπεται ευχάριστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε πώς να μην του δώσεις 2η ευκαιρία;

Αφού το Netflix δεν έχει να δεις κάτι άλλο…😆🤣

Άντε καλά, σταματάω.😛

Εκτός από το Upload, έρχεται και το Resident Alien. Και οι 2 πολύ καλές κωμωδίες.

Δημοσ.

Δεν είναι και νομίζω δεν θέλει να είναι, μόνο μια κωμωδία. Το ότι δεν έχουν καταλήξει πως θα το κάνουν το όλο στήσιμο ακυρώνει και κάποια πολύ καλά σημεία που υπάρχουν. Για παράδειγμα το επεισόδιο με την εξεταστική επιτροπή της Γερουσίας. Νομίζω ότι το δίδυμο των πρωταγωνιστών έχει δέσει πολύ καλά κι αν καταλήξουν στο τι θέλουν να πουν θα βγει κάτι πολύ καλό. 

Το upload αντίθετα το αποχαιρέτησα πολύ γρήγορα. 

Δημοσ.

Μέτρια σειρά. Έχει κάποια χημεία το δίδυμο Καρελ -Μαλκοβιτς αλλά το χιούμορ της σειράς είναι λίγο πολύ χιλιοπαιγμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/6/2020 στις 1:27 ΜΜ, CCCR είπε

τετοιες ταινιες-σειρες φτιαχνονται για να ζητιανεψει η νασα κανα δολαριο παραπανω.

Όχι τέτοια σειρά φτιάχτηκε για να σατηρίζουν το πραγματικό Space Force λόγο Trump. 

Σε αυτό το σημείο φτάσαμε το 2020 με την προπαγάνδα στον MME μέσω στο delusion του TDS. 

Η NASA πλέον είναι μόνο για το επιστημονικό public κομμάτι. Το USSF είναι πλέον εκεί που θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι μιας και έχει budget 5ετίας 200δις δολλάρια με ολόκληρο R&D που φτιάχνεται από το μηδέν έχωντας προϋπολογισμό 10 φορές μεγαλύτερο της NASA. Μόνο φέτος έχει τον ίδιο προϋπολογισμό όσο έχει ολόκληρη η NASA μαζί, αυτό τα λέει όλα. Του χρόνου (προϋπολογισμός 2022) πάνω από τα τριπλά λεφτά. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2020 στις 1:58 ΠΜ, Apoll είπε

Όχι τέτοια σειρά φτιάχτηκε για να σατηρίζουν το πραγματικό Space Force λόγο Trump. 

Σε αυτό το σημείο φτάσαμε το 2020 με την προπαγάνδα στον MME μέσω στο delusion του TDS. 

Η NASA πλέον είναι μόνο για το επιστημονικό public κομμάτι. Το USSF είναι πλέον εκεί που θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι μιας και έχει budget 5ετίας 200δις δολλάρια με ολόκληρο R&D που φτιάχνεται από το μηδέν έχωντας προϋπολογισμό 10 φορές μεγαλύτερο της NASA. Μόνο φέτος έχει τον ίδιο προϋπολογισμό όσο έχει ολόκληρη η NASA μαζί, αυτό τα λέει όλα. Του χρόνου (προϋπολογισμός 2022) πάνω από τα τριπλά λεφτά. 

Ετσι όπως τα λες… Πολύ φθηνή προπαγάνδα…

Και άσε τον Τραμπ, την ανθρωπότητα δεν την σκέπτονται;  

Χρειαζόμαστε άμεσα τέτοια προγράμματα, διότι αν σκάσει μύτη κανένας μετεωρίτης με σεβαστό μέγεθος, με κατεύθυνση προς τη γη, είμαστε απροετοίμαστοι και η ανθρωπότητα θα εξαλειφθεί, όπως οι δεινόσαυροι. Είναι θέμα χρόνου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Ετσι όπως τα λες… Πολύ φθηνή προπαγάνδα…

Και άσε τον Τραμπ, την ανθρωπότητα δεν την σκέπτονται;  

Χρειζόμαστε άμεσα τέτοια προγράμματα, διότι αν σκάσει μύτη κανένας μετεωρίτης με σεβαστό μέγεθος, με κατεύθυνση προς τη γη, είμαστε απροετοίμαστοι και η ανθρωπότητα θα εξαλειφθεί, όπως οι δεινόσαυροι. Είναι θέμα χρόνου.

Όχι μόνο 

https://www.foxnews.com/science/classified-ufo-briefings-senators-disturbed-expert

Τρόμαξαν τόσο πολύ πριν 4 μέρες βλεπωντας την αναφορά του Πενταγώνου που την επόμενη μέρα έφτιαξε η Γερουσία Task Force με απαίτηση να τους παρουσιάσουν τα πάντα που έχουν συγκεντρώσει 70 χρόνια τώρα, εντός 180 ημερών. 

https://www.foxnews.com/science/pentagon-should-release-ufo-report-senate-intelligence-committee-argues 

Όταν έγραψα και αλλού, το 2020 είναι τόσο γκαντεμοχρονιά που μέχρι και εισβολή εξωγήινων θα φάμε μαζί με έκρηξη του Yellowstone ως κερασάκι. 😆

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...