coffeex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Είδα και το 2ο επεισόδιο μήπως την αδικήσω αν την κρίνω μόνο με τον πιλότο, αλλά δεν. Απογοήτευση σκέτη. Το cast γι' αυτό το σενάριο και την παραγωγή είναι overkill, αν δεν έπαιζαν αυτά τα ονόματα δεν θα το έβλεπε ούτε αυτός που έκανε το μοντάζ. Κρίμα και είχαμε ανάγκη μια φρέσκια καλή κωμωδία. Και που να δεις και τα υπόλοιπα.... 😵 1
fivdis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Όντως φτιάχνει κάπως από το 5ο επεισόδιο και μετά. Δηλαδή από "κάτω του μετρίου", πάει σε "πάνω από το μέτριο".
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Κρίμα και είχαμε ανάγκη μια φρέσκια καλή κωμωδία. Φέτος έχουν βγει πάνω από 10 καλές. Μήπως δεν τις ξέρεις, επειδή δεν τις έχει το Netflix; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
p4n0s86 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 56 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Φέτος έχουν βγει πάνω από 10 καλές. Μήπως δεν τις ξέρεις, επειδή δεν τις έχει το Netflix; Το "καλές" είναι υποκειμενικό. Επίσης αντί για ειρωνεία, θα μπορούσες να μου γράψεις μερικές, δεν έχουμε όλοι τον χρόνο και το χρήμα να κάνουμε συνδρομή σε όλες τις πλατφόρμες. Αν θες να μου κάνεις δώρο μερικές πολύ ευχαρίστως. 3
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Το "καλές" είναι υποκειμενικό. Επίσης αντί για ειρωνεία, θα μπορούσες να μου γράψεις μερικές, δεν έχουμε όλοι τον χρόνο και το χρήμα να κάνουμε συνδρομή σε όλες τις πλατφόρμες. Αν θες να μου κάνεις δώρο μερικές πολύ ευχαρίστως. μην ασχολεισαι 3
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε Το "καλές" είναι υποκειμενικό. Επίσης αντί για ειρωνεία, θα μπορούσες να μου γράψεις μερικές, δεν έχουμε όλοι τον χρόνο και το χρήμα να κάνουμε συνδρομή σε όλες τις πλατφόρμες. Αν θες να μου κάνεις δώρο μερικές πολύ ευχαρίστως. Καμία ειρωνεία. Να βοηθήσω θέλω. Άρα το «δεν έχουν βγει σειρές», πάει περίπατο και αντικαθίσταται από το «βλέπω μόνο Netflix». Να λέμε τα πράγματα όπως είναι, και όχι με παρωπίδες μάρκας Netflix. Όσο για το υπόλοιπο 90% των σειρών που δεν έχεις πρόσβαση, και αγνοείς την ύπαρξη τους, στις κάνει δώρο ο Θείος, αρκεί να έχεις στοιχειώδεις ψηφιακές ικανότητες. Αν δεν έχεις ψηφιακές ικανότητες, τις αγοράζεις με λεφτά. Αν δεν έχεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο, δεν τις βλέπεις. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν λες, ότι δεν υπάρχουν! ΥΓ: Από κωμωδίες, τσέκαρε τουλάχιστον το Upload. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Καμία ειρωνεία. Να βοηθήσω θέλω. Άρα το «δεν έχουν βγει σειρές», πάει περίπατο και αντικαθίσταται από το «βλέπω μόνο Netflix». Να λέμε τα πράγματα όπως είναι, και όχι με παρωπίδες μάρκας Netflix. Όσο για το υπόλοιπο 90% των σειρών που δεν έχεις πρόσβαση, και αγνοείς την ύπαρξη τους, στις κάνει δώρο ο Θείος, αρκεί να έχεις στοιχειώδεις ψηφιακές ικανότητες. Αν δεν έχεις ψηφιακές ικανότητες, τις αγοράζεις με λεφτά. Αν δεν έχεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο, δεν τις βλέπεις. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν λες, ότι δεν υπάρχουν! δηλαδη η λυση σου ειναι η πειρατεια για να δουμε αλλες σειρες? 1
p4n0s86 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Καμία ειρωνεία. Να βοηθήσω θέλω. Άρα το «δεν έχουν βγει σειρές», πάει περίπατο και αντικαθίσταται από το «βλέπω μόνο Netflix». Να λέμε τα πράγματα όπως είναι, και όχι με παρωπίδες μάρκας Netflix. Όσο για το υπόλοιπο 90% των σειρών που δεν έχεις πρόσβαση, και αγνοείς την ύπαρξη τους, στις κάνει δώρο ο Θείος, αρκεί να έχεις στοιχειώδεις ψηφιακές ικανότητες. Αν δεν έχεις ψηφιακές ικανότητες, τις αγοράζεις με λεφτά. Αν δεν έχεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο, δεν τις βλέπεις. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν λες ότι δεν υπάρχουν! Να βοηθήσεις θέλεις, αλλά αυτή είναι η 2η απάντησή σου χωρίς να αναφέρεις πάλι καμία από τις σειράρες που βγήκαν και τις αγνοώ. Cool story bro. Τον... θείο και το κουμάντο στην τσέπη μου θα τα αφήσω ασχολίαστα. Εδώ πληρώνω netflix και δεν βλέπω παρά μόνο επιλεκτικά, δεν θα κάτσω να ψάχνω και τα υπόλοιπα. Αν πραγματικά ήθελες να βοηθήσεις, τώρα θα τσέκαρα τις προτάσεις σου αντί να σπαταλώ χρόνο να απαντάω σε ειρωνείες. Και για να το κλείσω και να επιστρέψω on topic, όταν αυτό το επιλεκτικό είναι κάτι που με απογοήτευσε, προφανώς και θα το κατακρίνω. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε δηλαδη η λυση σου ειναι η πειρατεια για να δουμε αλλες σειρες? Το πρόβλημα είναι όταν λες οτι δεν υπάρχουν άλλες σειρές. Την όποια λύση, την βρίσκεις εσύ, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να τις δεις.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Το πρόβλημα είναι όταν λες οτι δεν υπάρχουν άλλες σειρές. Την όποια λύση, την βρίσκεις εσύ, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να τις δεις. εγω δεν ανεφερα οτι δεν υπαρχουν αλλες σειρες, και η πειρατεια δεν ειναι λυση.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Στις 30/5/2020 στις 6:47 ΜΜ, Bermudakias33 είπε Έχουμε νέα Sci-Fi κωμωδία. Αρκετά καλή. IMDB ναι θα συμφωνήσω είναι αρκετά καλή 36 λεπτά πριν, najinblue3 είπε εγω δεν ανεφερα οτι δεν υπαρχουν αλλες σειρες, και η πειρατεια δεν ειναι λυση. αν δεν υπάρχει πρόσβαση όμως στην υπηρεσία που δίνει αυτές τις σειρές π.χ Disney , Hulu , HBO - HBO Max και άλλες υπηρεσίες που παίζουν στο εξωτερικό τι κάνεις? και εγώ μαζί σου είμαι πληρώνω συνδρομή σε NETFLIX και AMAZON (PRIME) αλλά δεν βλέπω τον τρόπο να πληρώσω στις υπόλοιπες υπηρεσίες που έχουν αυτά που θέλω ούτε φυσικά σκοπεύω να δώσω συνδρομή σε ελληνική συνδρομητική τηλεόραση για να δω τις σειρές που θέλω σε κονσέρβα άρα η λύση είναι να στραφώ σε παράνομες μεθόδους μέχρι οι υπηρεσίες αυτές να μπουν στην ελληνική αγορά υπάρχουν εκατοντάδες/χιλιάδες σειρές (παραπάνω από αρκετές είναι πολύ καλές) που δυστυχώς εμείς εδώ στην ελλάδα δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτές. αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα...που μου αρέσουν οι σειρές και οι ταινίες Στις 2/6/2020 στις 10:59 ΠΜ, Bermudakias33 είπε Τα παραλέτε. Είναι αξιοπρεπές. Κατά τα άλλα, παρατηρώ ότι οι περισσότεροι βλέπουν μόνο ότι παίζει το Netflix… Πχ για Sci-Fi κωμωδία, υπάρχει και το νέο Upload που είναι καλύτερο. θα το τσεκάρω και αυτό από το AMAZON (PRIME)
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, ikorolis είπε αν δεν υπάρχει πρόσβαση όμως στην υπηρεσία που δίνει αυτές τις σειρές π.χ Disney , Hulu , HBO - HBO Max και άλλες υπηρεσίες που παίζουν στο εξωτερικό τι κάνεις? και εγώ μαζί σου είμαι πληρώνω συνδρομή σε NETFLIX και AMAZON (PRIME) αλλά δεν βλέπω τον τρόπο να πληρώσω στις υπόλοιπες υπηρεσίες που έχουν αυτά που θέλω ούτε φυσικά σκοπεύω να δώσω συνδρομή σε ελληνική συνδρομητική τηλεόραση για να δω τις σειρές που θέλω σε κονσέρβα άρα η λύση είναι να στραφώ σε παράνομες μεθόδους μέχρι οι υπηρεσίες αυτές να μπουν στην ελληνική αγορά υπάρχουν εκατοντάδες/χιλιάδες σειρές (παραπάνω από αρκετές είναι πολύ καλές) που δυστυχώς εμείς εδώ στην ελλάδα δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτές. αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα...που μου αρέσουν οι σειρές και οι ταινίες τι να σου πω, σε οτι δεν εχω προσβαση δεν το βλεπω απλα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε τι να σου πω, σε οτι δεν εχω προσβαση δεν το βλεπω απλα εγώ όπως είπα επειδή είμαι φανατικός στις σειρές / ταινίες προσπαθώ να εξαντλήσω τους νόμιμους τρόπους θέασης σε αυτές τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας π.χ VPN κτλ πριν προχωρήσω σε παράνομους τρόπους αλλά γενικά χάνουμε πολύ σε περιεχόμενο και με στεναχωρεί το γεγονός ότι καμία από τις τρεις (τέσσερις) εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και συνδρομητικής τηλεόρασης δεν κάνουν κάτι προτιμούν να δείχνουν "κονσέρβα"
Thanospapas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 εάν περίμενες να δεις scifi τύπου the expance, βεβαία δεν σας άρεσε Το δίδυμο Malkovich - Carell μ'εκανε να γελάσω αρκετές φορές κρίμα που ακυρώθηκε, είμαι σίγουρος στην θέση του θα δούμε κάποια άλλη αμερικανιά τύπου vampire 2020 1 1
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) p4n0s86 Κάτι ακόμη και σόρυ για το πρήξιμο! Δεν περιμένουμε από έναν χρήστη, σε ένα φόρουμ, για να μάθουμε για τις νέες σειρές. Ούτε κοιτούμε μόνο τον κατάλογο του Netflix. Τις βρίσκουμε μόνοι μας! Πχ, να μια λίστα με άλλες 12 κωμωδίες που βγήκαν φέτος, μέχρι τώρα, κι άλλες 896 κωμωδίες που βγήκαν τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτές είναι μόνο όσες έχουν 5000+ ψήφους. Υπάρχουν κι άλλες. Λίστα Imdb Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Bermudakias33 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα