Zilean Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Καινουριος εδω και θα ηθελα οποιος μπορει να μου εξηγησει πως γινεται καινουρια κινητα, σφραγισμενα να πωλουνται τοσο πιο χαμηλα απο την επισημη τιμη τους. Ενδιαφερομαι για το SE 2020 και βλεπω οτι σφραγισμενα κουτια πανε μεχρι και 430e. Γενικα μπορω να εμπιστευτω να αγορασω κατι απο εδω; Υπαρχει καποιος οδηγος; Σορρυ, αν ειμαι σε λαθος νημα.
koutsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί να τα παίρνουν με επιδότηση και να τα πουλάνε για μετρητά. Αν το ελέγξεις και είναι όλα οκ (imei κτλ.)νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης δες αν ο πωλητής έχει θετικές αξιολογήσεις... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από koutsis
darkman Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Zilean είπε Καλησπέρα. Καινουριος εδω και θα ηθελα οποιος μπορει να μου εξηγησει πως γινεται καινουρια κινητα, σφραγισμενα να πωλουνται τοσο πιο χαμηλα απο την επισημη τιμη τους. Ενδιαφερομαι για το SE 2020 και βλεπω οτι σφραγισμενα κουτια πανε μεχρι και 430e. Γενικα μπορω να εμπιστευτω να αγορασω κατι απο εδω; Υπαρχει καποιος οδηγος; Σορρυ, αν ειμαι σε λαθος νημα. 1) Να μην εχει κανει εγράφη πριν μερικές ωρες - μέρες - εβδομάδες 2) Να ειναι ενεργος στο ινσομνια και οχι καμια ρουκετα που πέρασε για να πουλησει κατι . 3) Στα + να εχει αξιολογήσεις . 4) Να κανεις σωστο ελενχο πριν το παρεις . 5) Να εχεις και λιγο τυχη . Extra tip : Σε μεγαλες διαφορες στην τιμη πρεπει να εισαι υποψιασμένος . Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από darkman 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 εγω παντως εχω την αισθηση οτι εδω πουλανε τα παντα πανακριβα... μπορει ομως να κανω και λαθος.
mtzs Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Iphone απο εδω; ειναι να γελας. Ειδικα οταν βλεπω τη λεξη ΝΕΟ διπλα σε ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ iphone. Πρεπει καποιος να πει σε ολους αυτους τους κυριους πως οποιαδηποτε συσκευη μετα την απομακρυνση απο το καταστημα χανει ενα εστω και μικρο μερος της αξιας της. Εδω βλεπεις το παραδοξο να πουλανε ανοιγμενα δουλεμενα iphone 11 πιο ακριβα απο τα σκρουτζομαγαζα. Το να μπεις σε αντιπαραθεση παζαρεματος μονο να σπασει τα νευρα ειναι εφικτο.. 1
alexakos89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Κανένα ρίσκο. Αν ο πωλητής έχει αξιολογήσεις κι κανείς και σωστό έλεγχο όλα είναι οκ. 1
koutsis Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, zernex201 είπε Μεγάλο το ρίσκο. Ειδικά σε κινητά αξίας iPhone. Ρίσκο σε τι ακριβώς; Αν ελέγξεις το κινητό πριν το πάρεις και ο πωλητής είναι αξιόπιστος δεν έχεις θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα