Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες συμβατές, τί εννοείς ακριβώς; Μεταξύ τους, με κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα; Πρέπει να το διασαφηνίσεις λίγο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, KortexGR είπε

Όταν λες συμβατές, τί εννοείς ακριβώς; Μεταξύ τους, με κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα; Πρέπει να το διασαφηνίσεις λίγο.

εάν τις βάλω στο ίδιο laptop

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να μήν το κάνεις αυτό. Εφόσον οι μνήμες είναι διαφορετικές μεταξύ τους είναι πολύ πιθανό εάν όχι και σίγουρο ότι θα έχεις stability προβλήματα.

Τσίμπα ένα φθηνό ζευγαράκι από τεσσάρες που θα είναι ίδιες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, KortexGR είπε

Θα σου πρότεινα να μήν το κάνεις αυτό. Εφόσον οι μνήμες είναι διαφορετικές μεταξύ τους είναι πολύ πιθανό εάν όχι και σίγουρο ότι θα έχεις stability προβλήματα.

Τσίμπα ένα φθηνό ζευγαράκι από τεσσάρες που θα είναι ίδιες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

εχω ήδη την αριστερή, τι να κάνω να την πετάξω?

Δημοσ.

απ ότι διακρίνω η mushkin δεν είναι ddr3l άρα δουλεύει 1,5volt. αν το laptop υποστηρίζει 1,5v μνήμες μπορείς να τις ζευγαρώσεις, υπο την προϋπόθεση οτι και οι 2 θα είναι στο 1,5. το αντίστροφο, που είναι και πιο πιθανό δλδ να υποστηρίζει 1,35  και βάλεις μεγαλύτερη θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jeanthira7 είπε

εχω ήδη την αριστερή, τι να κάνω να την πετάξω?

Όχι δεν χρειάζεται να την πετάξεις, κράτα τη για ρεζέρβα. Αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω, εγώ δε θα μίξαρα διαφορετικές μνήμες. Είναι καλή συνταγή για να πάμε πολλά πράματα στραβά.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, KortexGR είπε

Όχι δεν χρειάζεται να την πετάξεις, κράτα τη για ρεζέρβα. Αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω, εγώ δε θα μίξαρα διαφορετικές μνήμες. Είναι καλή συνταγή για να πάμε πολλά πράματα στραβά.

Πώς θα ξέρω ότι και η αριστερή είναι 1.5 v?

Δημοσ.

η αριστερή ειναι 1,35 ( ddr3l ). οι 1,35 συνήθως μπορούν να δουλέψουν με 1,5. το αντίστροφο όχι. τι επεξεργαστή έχει το laptop?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZAFIRIOSNT είπε

η αριστερή ειναι 1,35 ( ddr3l ). οι 1,35 συνήθως μπορούν να δουλέψουν με 1,5. το αντίστροφο όχι. τι επεξεργαστή έχει το laptop?

AMD A4-5000 APU

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...