Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mene είπε

Καλή ιδέα θα ήταν να αντιγράψεις τα αρχεία σε ένα φάκελο στον δίσκο σου, μετά πιθανότατα θα δουλέψει σωστά αυτό που σου είπε ο @archer100

Με πρόλαβες.... συν να έχει 2 backups, ποτέ σε περιπτώσεις απώλειας δεδομένων δεν πειραματιζόμαστε πάνω στο προβληματικό μέσω.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω να τα αντιγράψω και στο PC και να τα διαχειριστώ από κει να δώ μήπως δολυέψει. 

Τελικά έπιασε με το Bulk Rename Utility. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη βοήθεια! (έκανα και ένα backup καλού κακού!).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αυτό που είπε accipio πριν. Έχει πολλά δωρεάν προγράμματα που κάνουν μαζικές μετονομασίες όπως τις θέλεις. Εγώ χρησιμοποιώ το ReNamer που έχει και portable έκδοση.

- Πατάς Add files (1) και επιλέγεις τα αρχεία που θέλεις να μετονομάσεις ή εναλλακτικά πετάς μέσα στο κάτω μέρος τον φάκελο με τα αρχεία. Θα προστεθούν στο κάτω μέρος (1).
- Μετά πατάς Add rule (2) και ανοίγει το πάνελ με τις επιλογές. Απλά επιλέγεις Extention (3) και βάζεις jpg στο πεδίο (4). Η τελεία δε χρειάζεται, εγώ την έβαλα κατά λάθος και στο νέο όνομα μου πρόσθεσε άλλη μια τελεία. :)
- Πατάς Save Rule (5) και θα προστεθεί στη λίστα με τις εργασίες (5). Μπορείς να κάνεις μέχρι πέντε ταυτόχρονες εργασίες στην δωρεάν έκδοση.
- Αν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα (7) πατάς Rename (6) και σε λίγα δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...