Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τις τεχνολογίας χαιρετώ

χρειάζομαι λίγο βοήθεια εδώ  για μια κάρτα που αγόρασα  την

Gigabyte VGA GeForce RTX 2080 Super Windforce 8GB

όποτε προσπαθήσω να παίξω  το παιχνίδι   call of duty μου βγάζει λάθος

πήγα των υπολογιστεί πακέτο στο πλαίσιο  οπού και είχα αγοράσει  την κάρτα  …

μετά από μέρες και εκατό τηλέφωνα είχαμε διάγνωση

ο υπολογιστής δουλεύει άψογα και είναι πολλή καλά στημένος   απλά η κάρτα αυτή δεν παίζει το παιχνίδι

να πάω να βρω την εταιρία που φτιάχνει τις κάρτες μου είπαν , αυτή δεν έχουν να κάνουν 

μήπως με  δουλεύουν κανονικά  !!!!

να σημειωθεί ότι μαζί με την αγορά τις κάρτας μας έδωσαν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δωρεάν

να σημειωθεί επίσης ότι με άλλη κάρτα υποδεέστερη που έκανα δοκιμή άλλα καλά

η κάρτα είναι 5 μήνες από την αγορά τις μες την εγγύηση δηλαδή

τι κάνουμε  ξέρει κάνεις ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι εννοεις σου βγαζει λαθος; καποιο error ;  τι ακριβως βγαζει ;

Επεξ/σία από mr.lucifer
Δημοσ.
Στις 30/5/2020 στις 4:05 ΠΜ, spiros619 είπε

Μια καλή αρχή θα ήταν να γράψεις ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει 

Σπύρο χαιρετώ  σε ευχαριστώ για την ερώτηση από ότι καταλαβαίνεις  φαντάζομαι  δεν έχω ιδέα  από αυτά !!! ¨

το error ¨ που μου πετά  μετά από λίγο όποτε  μπω στο παιχνίδι είναι  το

dev error 6068,5036

να συμπληρώσω  ότι μου το βγάζει και σε άλλα παιχνίδια όπως  

rainbow 6 siege, division 2  …

στο  indivia forum  κατι αναφερουν για παλιούς και νέους  drivers τις κάρτας ..

αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι η τεχνική στο Πλαίσιο  έχουν μαύρα μεσάνυχτα ( τόσο άσχετη ??!!) εννοείται ότι δεν ζητήσαμε κάτι δωρεάν

Στις 30/5/2020 στις 3:33 ΠΜ, Dimuto είπε

ο υπολογιστής δουλεύει άψογα και είναι πολλή καλά στημένος   απλά η κάρτα αυτή δεν παίζει το παιχνίδι

να πάω να βρω την εταιρία που φτιάχνει τις κάρτες μου είπαν , αυτή δεν έχουν να κάνουν 

να σημειωθεί ότι μαζί με την αγορά τις κάρτας μας έδωσαν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δωρεάν

Στις 30/5/2020 στις 3:33 ΠΜ, Dimuto είπε

Στις 30/5/2020 στις 8:32 ΜΜ, mr.lucifer είπε

τι εννοεις σου βγαζει λαθος; καποιο error ;  τι ακριβως βγαζει ;

Mr Lucifer χαιρετώ  σε ευχαριστώ για την ερώτηση από ότι καταλαβαίνεις  φαντάζομαι όπως ανάφερα και σε άλλο μέλος   δεν έχω ιδέα  από αυτά !!! ¨

το error ¨ που μου πετά  μετά από λίγο όποτε  μπω  στο παιχνίδι είναι  το

dev error 6068,5036

να συμπληρώσω  ότι μου το βγάζει και σε άλλα παιχνίδια όπως  

rainbow 6 siege, division 2  …

στο  indivia forum  κατι αναφερουν για παλιούς και νέους  drivers τις κάρτας ..

αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι η τεχνική στο Πλαίσιο  έχουν μαύρα μεσάνυχτα ( τόσο άσχετη ??!!) εννοείται ότι δεν ζητήσαμε κάτι δωρεάν

Δημοσ.

Κατα 99,9% δεν είναι πρόβλημα της κάρτας σα hardawre αλλα κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό αντιμετωπίζεις.Έχεις δοκιμάσει να περάσεις τους τελευταίους drivers?Επίσης είδα ότι αυτα τα dev ##### είναι κωδικοί της ubisoft και αντιμετωπίζουν πολλοί αυτα τα προβλήματα και έχουν ανεβάσει στο yοutube ορισμένες λύσεις δοκίμασε κάτι απο αυτά...Δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί ούτε την κάρτα αυτή έχω ούτε το παιχνίδι...Αν δε λειτουργήσει τίποτα ίσως ένα φορματ θα βοηθούσε αλλα είναι η έσχατη λύση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει περάσει καιρός δεν ξέρω τι ακριβώς έκανες με την κάρτα αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό.

Νομίζω πως έχεις να κάνεις με χαζούς στο πλαίσιο φιλε μου οι οποίοι λένε αρλούμπες προσπαθώντας να δείξουν ότι ξέρουν κάτι.

Το πλαίσιο παίρνει κάθε φορά καινούργια άτομα με μια δήθεν εκπαίδευση και τους βάζει μέσα στο κομμάτι τεχνικού ελέγχου.

Αποκλείεται να ισχύει αυτό που σου είπαν...

Αυτό το πράμα δεν παίζει έχω φίλο με 2080 και παίζει όλα τα παιχνίδια..Η nvidia είναι πολύ ποιο σταθερή από την AMD και έχει τους καλύτερους drivers.

Εγώ τι θα έκανα.

Η λύση είναι να βγάλεις την κάρτα και να την πας σε κάποιο φίλος σου να την στήσεις και να βάλεις τα παιχνίδια που έχεις θέμα..

Η να  πας ξανά όλο το κουτί στο πλαίσιο και να τους υποχρεώσεις να δοκιμάσουν άλλη κάρτα τρέχοντας το παιχνίδι που σου βγάζει error μπροστά σου.

Μόνο έτσι θα δεις στην πράξη αν ειναι η κάρτα η καμιά μπούρδα από το κουτί.(πχ. κάποιο ελάττωμα στο τροφοδοτικό)

Μην ξεχνάς ότι πλήρωσες πάρα πολλά χρήματα να να σου λένε κάτι που εσένα δεν σε καλύπτει!!!

Επεξ/σία από akmakas
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ παραθέτω προσωπική μου εμπειρία με πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι κυρίως,δεν ξέρω εάν το error code είναι το ίδιο αλλά στην δική μου περίπτωση έφταιγε η έκδοση των Windows 10 που είχα δεν έχεις να χάσεις κάτι, δοκίμασε μια καινούρια εγκατάσταση αν θυμάμαι καλά πλέον παίζει χωρίς πρόβλημα με την 1903

Δημοσ.
Στις 1/6/2020 στις 2:51 ΠΜ, Dimuto είπε

στο  indivia forum  

Εδώ καλά καλά δεν ξέρει το όνομα τής εταιρείας που "αγόρασε"...  Μήπως τον τιμωρεί η κάρτα? 

Δημοσ.

Νομίζω τα περισσότερα απο αυτα τα θέματα είναι της ram. Την έχεις κάνει overclock? Πχ με xmp profile. Μάλλον δεν είναι σταθερό το pc σε αυτή την συχνότητα. Τσεκαρε το pc με memtest και με το windows memory diagnostic.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2020 στις 10:32 ΠΜ, pcmasteralex είπε

Νομίζω τα περισσότερα απο αυτα τα θέματα είναι της ram. Την έχεις κάνει overclock? Πχ με xmp profile. Μάλλον δεν είναι σταθερό το pc σε αυτή την συχνότητα. Τσεκαρε το pc με memtest και με το windows memory diagnostic.

θα συμφωνiσω με ραμ .. οταν κανω  δοκιμες και τις ανεβαζω  μου πεταει το ιδιο μηνυμα  στο ιδιο game , οταν παω σε stable profile ή    xmp ποτε  tetoio error  ( μετα και απο 8 ωρο Gaming  στο ιδιο παιχνιδι )

....σβησε το gforce expereience ,,, στο black ops 4  αν  θυμαιμαι καλα  εφταιγε αυτο ,  γ αυτο το εrror  

* παιξε  τις ραμ  σε default    ( το ποιο χαμηλο  που εχουν ) και μετα σε xmp proflie , επισης τσεκαρε αν ειναι 100% συμβατες  με  τη μητρικη  σου 

Επεξ/σία από xrit86

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...