definitio Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, imvrios είπε Αφήνω τα άλλα και θα μείνω εδώ. Προτείνεις αγορά από Banggood και λές για αγορά από Ebay. Εγώ είμαι VIP level 5 στο Banggood, όποτε κάτι ξέρω για αγορές από εκεί και ξέρω και για τις καθυστερήσεις αυτής της περιόδου. Το πιο τραγικό που αντιμερωπίζω ήταν αγορά 17/04 από την Ευρωπαϊκή αποθήκη τους που έπρεπε να το έχω σε 7 ημέρες και ακόμα δε το έχουν κάνει ship. Και χθες τους έστειλα εγώ για refund και ξύπνησαν. Δήθεν το είχαν, αν το θέλω να μου το στείλουν από Ευρώπη. Τους λέω "θα το έχω σε 10 ημέρες δηλαδή;" και άρχισαν να τα μασάνε. Δεν έχω καμία διάθεση να δικαιωθώ, αν αυτό το κινητό σας αρέσει, αγοράστε το και μακάρι να το έχετε 20 Ιουνίου. Αν όμως σας είναι σημαντικά τα 450€, λάβετε υπόψιν αυτό που σας γράφω για να μη παλεύετε για refund στα μέσα Ιουλίου γιατί το Banggood τώρα τελευταία κάνει τσαλίμια και στα refunds. Δείτε και στα νήματα με τις αγορές από εξωτερικό, θα δείτε ότι ισχύει αυτό που σας λέω. Το τραγικότερο μεχρι τωρα απο Banggood, εντος 2020... ...αγορασα μαζι δυο προϊόντα, που τα εστειλαν χωριστα... Στο PayPal δηλωσαν το κωδικο παρακολούθησης για το πρώτο, που παρελαβα, αλλα το δευτερο δεν το ελαβα ποτε... ... τους έστειλα 3 μηνυνατα πριν εγειρω διενεξη στο Paypal εξηγώντας τηνκατασταση και ζητωντας επιστροφή χρημάτων, δεν απαντησαν και στη διένεξη εκαναν πως δεν καταλαβαιναν και απαντούσαν πως εχω παραλαβει. Κι ενα ρουτερ ειχα παραγγειλει που δεν εφυγε ποτε απο Κινα, οσα μηνυνατα και να έστειλα με έγραψαν. Μια χαρά κολπα κανει και τo Banggood όταν δεν θέλει να εξυπηρετήσει... .... Παρτε κινητο 500€ χωρις καμμια προστασία ΙΡ6*...λες και το θέμα δεν είναι η προληπτική προστασία της επενδυσής σας/του κινητού... ...κι αν η τοπικη εγγυηση απο την εκπρόσωπο εταιρεία δεν είναι ικανοποητικη, η ελλειψη προστασίας κι η εγγύηση του banggood/Κίνας είναι καλυτερη... Δεν μιλάμε για κινητό κατω των 300€ Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από definitio 1
PaNtErAz Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, ΓιώργοςΒ. είπε Αν αφαιρέσεις το shipping insurance και πληρώσεις σε δολάρια , το ποσό είναι αυτό που γράφω πριν το κέρδος από την ισοτιμία της τραπέζης - συνήθως μικρότερο από τα 10€ που ζητάει εδώ το Banggood - Όσον αφορά την εγγύηση , αρχικά έχεις PayPal να σε καλύπτει για κάποιο χρονικό διάστημα . Κατά δεύτερον , οποίος διαθέτει τέτοιο ποσό για συσκευή μπορεί άνετα αν τύχει κάτι να το πάει στο επίσημο εξουσιοδοτημένο service Xiaomi για να διορθώσει κάποιο μικρό ελάττωμα ή αλλιώς να το στείλει πίσω περιμένοντας βέβαια αρκετό καιρό . Το ποσό που γλιτώνει στην προκειμένη περίπτωση έναντι της ελληνικής αγοράς (150€) πάντως είναι αρκετό , αν συνυπολογίσουμε ότι θα έχει από τους πρώτους μια πολυσυζητημένη συσκευή . Δεν ισχύει αυτό. Όπως είναι λογικό υποστηρίζουν μόνο Ελληνικά κινητά όχι κινέζικα. 5 ώρες πριν, kkatzos είπε Εγώ έχω δουλέψει και έμεινα άφωνος με την κορυφαία καινοτομία της Xiaomi: Τις διαφημίσεις μέσα στα μενού του κινητού που μόλις αγόρασες 🤣 Διαφημίσεις έχουν μόνο τα κινέζικα και αυτά που αγοράζει από Σκρουτζ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, stavag είπε Η φιλοσοφία αγοράς της Κίνας τόσα χρόνια που αγοράζουμε είναι .Παίρνω προιον που εάν πάθει και κάτι δεν θα με πειράξει και τόσο Γιατί ξέρω ότι το έχω πάρει πολύ φτηνότερα και σε όχι υψηλή τιμή Το συγκεκριμένο τηλέφωνο εάν και εξαιρετικό είναι μόνο για τολμηρούς που ξέρουν και έχουν υπολογίσει όλα τα κόστη ψυχικά και υλικά Δεν είναι απαραίτητο αυτό... Η oneplus σε καλύπτει ένα το έχεις αγοράσει από Κίνα κανονικά.
imvrios Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, definitio είπε Το τραγικότερο μεχρι τωρα απο Banggood, εντος 2020... ...αγορασα μαζι δυο προϊόντα, που τα εστειλαν χωριστα... Στο PayPal δηλωσαν το κωδικο παρακολούθησης για το πρώτο, που παρελαβα, αλλα το δευτερο δεν το ελαβα ποτε... ... τους έστειλα 3 μηνυνατα πριν εγειρω διενεξη στο Paypal εξηγώντας τηνκατασταση και ζητωντας επιστροφή χρημάτων, δεν απαντησαν και στη διένεξη εκαναν πως δεν καταλαβαιναν και απαντούσαν πως εχω παραλαβει. Κι ενα ρουτερ ειχα παραγγειλει που δεν εφυγε ποτε απο Κινα, οσα μηνυνατα και να έστειλα με έγραψαν. Μια χαρά κολπα κανει και τo Banggood όταν δεν θέλει να εξυπηρετήσει... .... Παρτε κινητο 500€ χωρις καμμια προστασία ΙΡ6*...λες και το θέμα δεν είναι η προληπτική προστασία της επενδυσής σας/του κινητού... ...κι αν η τοπικη εγγυηση απο την εκπρόσωπο εταιρεία δεν είναι ικανοποητικη, η ελλειψη προστασίας κι η εγγύηση του banggood/Κίνας είναι καλυτερη... Δεν μιλάμε για κινητό κατω των 300€ Και δεν είμαστε μεμονωμένα περιστατικά. Σε σύγκριση με το παρελθόν η βαθμολογία του Banggood στο Trustpilot έχει πέσει αρκετά. 1 ώρα πριν, morfeas-dsl- είπε Midrange κινητο με highend επεξεργαστη. Συμφωνώ. Αν ρίσκαρα από την Κίνα αυτή την περίοδο, το OnePlus 7T πωλείται 430€-440€. Το θεωρώ πολύ καλύτερη επιλογή συνολικά.
ExTaCy1337 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, Dimg19 είπε Έχεις δουλέψει xiaomi μετα το 2017? Απαρχαιωμένη η άποψη σου.... Εγω εχω Xiaomi απο το 2013? Τοτε τα γνωριζαν μονο μεσα στα φορουμ, ειμασταν 2-3-133 ατομα. Απο τοτε στα λεφτα του πατουσα οτιδηποτε brand name χωρις κανενα θεμα...Πριν απο αυτο ειχα ενα Sony ericsson Tipo Dual 512mb ram (150 ευρω αγορα - χαχα).... 3 χρονια το 1ο κινητο πουληθηκε - redmi red rice 3 χρονια το δευτερο, το εχει η μανα μου τωρα (4ο χρονο παει για 5ο) redmi note 3 Τωρα ειμαι με το poco f1 κανα χρονο και Ολα τα εφερα απο Κινα, εκτος απο ενα bootloop στο redmi note 3 πανω στην βδομαδα που το εφτιαξα μονος, τιποτα αλλο (Μαλλον απο κανα χαζο rom που θα βαλανε). Δεν χρειαστηκα ποτε εγγυηση..
samsunglife Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Εγω εχω Xiaomi απο το 2013? Τοτε τα γνωριζαν μονο μεσα στα φορουμ, ειμασταν 2-3-133 ατομα. Απο τοτε στα λεφτα του πατουσα οτιδηποτε brand name χωρις κανενα θεμα...Πριν απο αυτο ειχα ενα Sony ericsson Tipo Dual 512mb ram (150 ευρω αγορα - χαχα).... 3 χρονια το 1ο κινητο πουληθηκε - redmi red rice 3 χρονια το δευτερο, το εχει η μανα μου τωρα (4ο χρονο παει για 5ο) redmi note 3 Τωρα ειμαι με το poco f1 κανα χρονο και Ολα τα εφερα απο Κινα, εκτος απο ενα bootloop στο redmi note 3 πανω στην βδομαδα που το εφτιαξα μονος, τιποτα αλλο (Μαλλον απο κανα χαζο rom που θα βαλανε). Δεν χρειαστηκα ποτε εγγυηση.. Όντως τα xiaomi είναι σκυλιά! Μια φορά μόνο χρειάστηκα εγγύηση από Κίνα (σε xiaomi Mi8 δεν δούλευε το δακτυλικο αποτύπωμα out of the box) και το gearbest ξηγηθηκε σπαθί: το έστειλα πίσω με δικά τους έξοδα και μου έδωσαν επιλογή είτε refund είτε να ξανά στείλουν καινούριο-σφραγισμένο mi8, ΟΧΙ επισκευασμενο! Σε 1,5 μήνα περίπου από τη στιγμή που το έστειλα Κίνα το είχα πίσω. Not bad... 2
ASTOU Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Στα 430 από Banggood και στα 530 (500 με φοιτητική έκπτωση) από το επίσημο σάιτ δεν έχει αντίπαλο το OP7T.
ideal09 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ρέ φίλε είσαι τρελός η το παίζεις; Δεν έπεσε σταγόνα, απλώς είναι ψεύτες κ παπατζηδες όπως όλοι στην Ελλάδα. Εσύ λεγε τα καλύτερα εγώ λέω τα χειρότερα όπως οι περισσότεροι. Αυτό με την υγρασία είναι σχετικό. Ακόμα και ιδρώτας από το αφτί να μπήκε μέσα και να οξυδώθηκε η πλακέτα φαίνεται πανεύκολα και ακυρώνεται η εγγύηση. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για το εκάστοτε πρόβλημα, αλλά είναι ισχυρή δικαιολογία για να μην σε καλύψουν. Πολλοί τα στείλανε τα κινητά τους στο service και νομίζανε ότι τους λένε ψέματα για υγρασίες, αλλά όταν πήραν τις εικόνες με την οξύδωση στη πλακέτα αλλάξανε γνώμη. Εξαρτάται και σε τι τεχνικό θα πέσεις. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από ideal09 2
Boubis1411 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, ideal09 είπε Αυτό με την υγρασία είναι σχετικό. Ακόμα και ιδρώτας από το αφτί να μπήκε μέσα και να οξυδώθηκε η πλακέτα φαίνεται πανεύκολα και ακυρώνεται η εγγύηση. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για το εκάστοτε πρόβλημα, αλλά είναι ισχυρή δικαιολογία για να μην σε καλύψουν. Πολλοί τα στείλανε τα κινητά τους στο service και νομίζανε ότι τους λένε ψέματα για υγρασίες, αλλά όταν πήραν τις εικόνες με την οξύδωση στη πλακέτα αλλάξανε γνώμη. Εξαρτάται και σε τι τεχνικό θα πέσεις. Αν ήμασταν στην Ευρώπη οκ ίσως σε πίστευα... Στο Ελλαδισταν όμως λένε πάντα ψέματα.... 1 1
Anthony3091 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Σας παρακαλώ ας προτείνει όποιος θέλει εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα (έως 500€). Γιατί δε βλέπω κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή από το poco f2, το οποίο παρεπιπτόντως είναι ένα καλό κινητό αλλά με ελλείψεις σίγουρα (για άλλους σημαντικές, για άλλους όχι τόσο).
ant-mi Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε Σας παρακαλώ ας προτείνει όποιος θέλει εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα (έως 500€). Γιατί δε βλέπω κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή από το poco f2, το οποίο παρεπιπτόντως είναι ένα καλό κινητό αλλά με ελλείψεις σίγουρα (για άλλους σημαντικές, για άλλους όχι τόσο). Lg g8s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις