xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε 1) Το κινητό ανήκει στην κορυφαία κατηγορία σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του . 2) Δεν υπάρχουν διαφημίσεις σε global version όπως αυτό . 3) Πολύ κόσμος αγοράζει από Κίνα , δεν αργούν τα πάντα . Από eBay κάτι ram σε 2 βδομάδες ήρθαν στο αδερφό μου ! 4) Οποίος υποστηρίζει άλλη εταιρεία ας πάρει το προϊόν της , δεν μας ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο νήμα . 5) Για reviews να αναζητήσετε στο YouTube 'Redmi K30 Pro' όπου θα βρείτε την απλή έκδοση - που είναι αυτή εδώ - και τη zoom edition - αυτή έχει και OIS που λείπει από αυτό - . Παρακάτω μερικά κανάλια : Xiaomify , technick , techtablets com , marques borwnlee , techzg , Josua Vergara , ASBYΤ . Μπορείτε να τα επισκεφτείτε για περισσότερα βίντεο . Απ ' όσα έχω δει το κινητό δεν έχει να ζηλέψει πολλά από κάποιες άλλες εταιρίες που χρεώνουν τα διπλά λεφτά ! Τραγική δονηση, 1 ηχειο, χωρις ip rating, μετρια οθονη, μετρια καμερα (κακή σε low light), απαραδεκτο ui, καμία εγγύηση, 500€. Neeext Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από xgol 1 1
kourtembeu Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Κ από Ελλάδα που πήγαμε ένα xiaomi 4a στον κωτσοβολο το έβγαλε η εταιρία ότι πήρε νερό κ καλά, εντός εγγύησης. Άρα παπάς η εγγύση μακριά μακριά. Καλύτερα skroutz Σου έπεσε σε νερό περίμενες και αντικατάσταση; Σήμερα περιμενω αντικατάσταση βάση DOA του 9TPro της γυναίκας μου λόγο θέματος στην μπαταρία και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με το σέρβις. Αντίστοιχα επι 2 χρόνια με pocophone δεν έχει βγάλει ούτε μισή ζημιά. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για το σέρβις .
Boubis1411 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, kourtembeu είπε Σου έπεσε σε νερό περίμενες και αντικατάσταση; Σήμερα περιμενω αντικατάσταση βάση DOA του 9TPro της γυναίκας μου λόγο θέματος στην μπαταρία και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με το σέρβις. Αντίστοιχα επι 2 χρόνια με pocophone δεν έχει βγάλει ούτε μισή ζημιά. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για το σέρβις . Ρέ φίλε είσαι τρελός η το παίζεις; Δεν έπεσε σταγόνα, απλώς είναι ψεύτες κ παπατζηδες όπως όλοι στην Ελλάδα. Εσύ λεγε τα καλύτερα εγώ λέω τα χειρότερα όπως οι περισσότεροι. 4
stavag Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Η φιλοσοφία αγοράς της Κίνας τόσα χρόνια που αγοράζουμε είναι .Παίρνω προιον που εάν πάθει και κάτι δεν θα με πειράξει και τόσο Γιατί ξέρω ότι το έχω πάρει πολύ φτηνότερα και σε όχι υψηλή τιμή Το συγκεκριμένο τηλέφωνο εάν και εξαιρετικό είναι μόνο για τολμηρούς που ξέρουν και έχουν υπολογίσει όλα τα κόστη ψυχικά και υλικά 4
xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Η φιλοσοφια της αγορας της Κίνας ειναι μια: Το scamming.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, aristidis540 είπε ((ουτε καν παταω το λινκ... δεν κοιταζω τετοια σαιτ...οπως δεν κοιταζω ποσα λιτρα πορτ μπαγκαζ εχει ενα αμαξι για να το αγορασω αμα μου αρεσει.. οποτε κοιτα εσυ τα λινκ και ασε εμενα να υποφερω με τις επιλογες μου... εσυ ποιο απο τα δυο εχεις?))) εννοείται οτι δεν κοιτάς τίποτα(όπως και καθε φαν μπόι).....γιαυτό είσαι (συγνώμη κιόλας)εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορεί να προτείνεις ενα κινητό που το μόνο κοινό που έχει με αυτό του θέματος είναι η τιμή......πως θα παίξει games κάποιος σε αυτή την οθόνη?(και ips κιόλας🤣) μιλάμε για ανόμοια κινητά. -Εγω δεν δίνω τόσα χρήματα για κινητά ......εχω ενα mi9 lite με 200ε απο banggood που έχει τα πάντα μέσα,και δεν εχει 4.7 ips. ολα καλα. υγεια πανω απο ολα... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης σοβαροτητα
definitio Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε 1) Το κινητό ανήκει στην κορυφαία κατηγορία σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του . 2) Δεν υπάρχουν διαφημίσεις σε global version όπως αυτό . 3) Πολύ κόσμος αγοράζει από Κίνα , δεν αργούν τα πάντα . Από eBay κάτι ram σε 2 βδομάδες ήρθαν στο αδερφό μου ! 4) Οποίος υποστηρίζει άλλη εταιρεία ας πάρει το προϊόν της , δεν μας ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο νήμα . 5) Για reviews να αναζητήσετε στο YouTube 'Redmi K30 Pro' όπου θα βρείτε την απλή έκδοση - που είναι αυτή εδώ - και τη zoom edition - αυτή έχει και OIS που λείπει από αυτό - . Παρακάτω μερικά κανάλια : Xiaomify , technick , techtablets com , marques borwnlee , techzg , Josua Vergara , ASBYΤ . Μπορείτε να τα επισκεφτείτε για περισσότερα βίντεο . Απ ' όσα έχω δει το κινητό δεν έχει να ζηλέψει πολλά από κάποιες άλλες εταιρίες που χρεώνουν τα διπλά λεφτά ! Προσωπικά δεν θα εδινα τοσα χρηματα για κινητό - χωρίς 2ετη εγγύηση, - χωρις IP67-68 - και μεα εξασφαλισμενηεγγυηση PayPal 6 μήνες ...αλλα και επειδή όταν οι budget μάρκες ανεβαινουν τοσο ψηλα, δικαιολογεί και τις γελοίες τιμες των πιο γνωστων εταιρειων, που φαινεται οτι ανεβαζουν τις τιμες για λόγους κυρους Επισης η καμερα, απ οσο εχω δει, δεν δικαιολογει και τα λεφτά...οσο για τις λοιπες προδιαγραφές hardware, η συντριπτική πλειοψηφία δεν τις αξιοποιεί... .... οπότε το αν είναι καλη τιμη για τα χαρακτηριστικά, συγκριτικά, είναι ίσως η λαθος ερωτηση. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από definitio 1
Billator Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, xgol είπε Η φιλοσοφια της αγορας της Κίνας ειναι μια: Το scamming. Ζεις σε άλλη πραγματικότητα λογικά ή πολλά πολλά χρόνια πίσω It is time to accept it. 48 λεπτά πριν, xgol είπε μπλα μπλα μπλα...-> καμία εγγύηση, 500€. Neeext Όσο αφορά την εγγύηση, πήγαινε αγόρασε από οποιαδήποτε εταιρεία ότι κινητό θες από Ελλάδα, άσε να περάσει η περίοδος DOA (ή ακόμα καλύτερα για να φας όλο το παλούκι να έχει γίνει το προϊόν και EOL) και ταυτόχρονα στείλε ένα κινητό για εγγύηση στην Κίνα, και αντίστοιχα το άλλο στην αντιπροσωπία. Πες μου μετά την εμπειρία σου. 1. Μέσα στην εγγύηση πόσα λεφτά θα σου ζητήσει η "Ελληνική" αντιπροσωπία vs το δωρεάν service που θα έχεις στην Κίνα 2. Το συνολικό χρόνο που θέλει σε ελληνική αντιπροσωπία σε σύγκριση με την Κίνα. 2 1
staman007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, xgol είπε Η φιλοσοφια της αγορας της Κίνας ειναι μια: Το scamming. Ενώ η φιλοσοφία αγοράς από Ελλάδα δεν είναι.. Όπως και να το κάνεις κανένα κινητό δεν κατασκευάζεται στην Ελλάδα, οπότε είτε είσαι εσύ ο διαμεσολαβητής είτε είναι άλλος, η πλειοψηφία από Κίνα έρχονται. 2
forgotten Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 θεωρω οτι ειναι σε μια τιμια τιμη για τα οσα προσφερει σε σχεση με αντιστοιχων χαρακτηριστικων κινητα με καπελακια σε τιμες γκουχ γκουχ oneplus . Στο δια ταυτα οποιος δεν θελει xiaomi δεν αγοραζει , οποιος το θεωρει κινεζια και παλι δεν αγοραζει , ωστοσο ολα σχεδον φτιαχνονται σε κινα οποτε και παλι κινεζικο θα αγορασει σε εισαγωγικα... 4
Looter Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Προσφορά δε βλέπω πάντως. Εκει παίζει το κινητό Κίνα. Αν ήταν από Αμαζον με σοβαρή ΕΓΓΥΗΣΗ να το συζητούσαμε.
taslikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως σύμφωνα με το review του MKBHD Το κινητό είναι πολύ μέτριο(για τα χρήματα του). Σε αυτά τα λεφτά παίζει και το iPhone se από Ελλάδα με εγγύηση, ip rating ois κλπ. Βέβαια από σχεδιασμό είναι τραγικό το iPhone απλά θέλω να επισημάνω πως θεωρώ πολλά τα λεφτά για το poco. στα θετικά αυτό βέβαια έχει και την μπαταρία και χίλια καλούδια. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από taslikos 1 1
imvrios Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ΓιώργοςΒ. είπε 3) Πολύ κόσμος αγοράζει από Κίνα , δεν αργούν τα πάντα . Από eBay κάτι ram σε 2 βδομάδες ήρθαν στο αδερφό μου ! Αφήνω τα άλλα και θα μείνω εδώ. Προτείνεις αγορά από Banggood και λές για αγορά από Ebay. Εγώ είμαι VIP level 5 στο Banggood, όποτε κάτι ξέρω για αγορές από εκεί και ξέρω και για τις καθυστερήσεις αυτής της περιόδου. Το πιο τραγικό που αντιμερωπίζω ήταν αγορά 17/04 από την Ευρωπαϊκή αποθήκη τους που έπρεπε να το έχω σε 7 ημέρες και ακόμα δε το έχουν κάνει ship. Και χθες τους έστειλα εγώ για refund και ξύπνησαν. Δήθεν το είχαν, αν το θέλω να μου το στείλουν από Ευρώπη. Τους λέω "θα το έχω σε 10 ημέρες δηλαδή;" και άρχισαν να τα μασάνε. Δεν έχω καμία διάθεση να δικαιωθώ, αν αυτό το κινητό σας αρέσει, αγοράστε το και μακάρι να το έχετε 20 Ιουνίου. Αν όμως σας είναι σημαντικά τα 450€, λάβετε υπόψιν αυτό που σας γράφω για να μη παλεύετε για refund στα μέσα Ιουλίου γιατί το Banggood τώρα τελευταία κάνει τσαλίμια και στα refunds. Δείτε και στα νήματα με τις αγορές από εξωτερικό, θα δείτε ότι ισχύει αυτό που σας λέω.
th3rul3r Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Επειδή βλέπω συνέχεια αναφορές στα ip 67,68 θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται πως η εταιρεία δεν δίνει εγγύηση του κινητού ως αδιαβροχο. Τι εννοώ με αυτό εσύ έχεις ένα iPhone η ένα s20 μπαίνεις παραλία με το κινητό αλλά έχει ένα ελάττωμα ή λόγο χρόνου ή καποιας πτώσης δεν είναι πλέον αδιάβροχο χωρίς να το γνωρίζεις φυσικά παίρνει νερό το κινητο αυτόματα εσύ δεν έχεις εγγύηση δεν σε καλύπτει κατι. Σε "αδιάβροχα" κινητά δεν υπάρχει καμία κάλυψη από εγγύηση αν πάρει νερό είτε φταις είτε όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις