ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μια κορυφαία συσκευή του 2020 , value for money με δυνατά χαρακτηριστικά σε τιμή περσινής ναυαρχίδας και ούτε ! Επίσημα στα μεγάλα καταστήματα δεν έχει βγει ακόμα και σε μαγαζιά που έχει το skroutz - best price ξεκινάει από 600€ ! Σίγουρα κάποιοι μπορεί να περίμεναν κάτι περισσότερο ( OIS , IP Rating , περισσότερα από τα βασικά 60 Hz , stereo speakers ) αλλά δεν θεωρώ πως είναι αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς . Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής , το Realme X50 Pro κοστίζει 505€ για την αντίστοιχη έκδοση στο ίδιο μαγαζί . ( Όσοι θέλουν Hz πάνε αναγκαστικά σ'αυτό όπως και στέρεο ηχεία - πιο γρήγορη φόρτιση ) Υ.Γ. Το link το πήρα από την εφαρμογή , μιας και στο e-mail δεν διακρίνω κάποια επιλογή . Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από matrixxx αφαιρεση referral
neosstoforum Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 461.48€ το βλέπω μαζί με τα μεταφορικά. Διόρθωσε αν θες τον τίτλο. Κατά τα άλλα, καλή τιμή για ένα κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά που μόλις βγήκε στην αγορά. Απλά αυτό που με φοβίζει στις αγορές κινητών από Κίνα είναι το κομμάτι της εγγύησης. Και ειδικά όταν δίνεις ένα τέτοιο μεγάλο ποσό. 5
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε 461.48€ το βλέπω μαζί με τα μεταφορικά. Διόρθωσε αν θες τον τίτλο. Κατά τα άλλα, καλή τιμή για ένα κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά που μόλις βγήκε στην αγορά. Απλά αυτό που με φοβίζει στις αγορές κινητών από Κίνα είναι το κομμάτι της εγγύησης. Και ειδικά όταν δίνεις ένα τέτοιο μεγάλο ποσό. Αν αφαιρέσεις το shipping insurance και πληρώσεις σε δολάρια , το ποσό είναι αυτό που γράφω πριν το κέρδος από την ισοτιμία της τραπέζης - συνήθως μικρότερο από τα 10€ που ζητάει εδώ το Banggood - Όσον αφορά την εγγύηση , αρχικά έχεις PayPal να σε καλύπτει για κάποιο χρονικό διάστημα . Κατά δεύτερον , οποίος διαθέτει τέτοιο ποσό για συσκευή μπορεί άνετα αν τύχει κάτι να το πάει στο επίσημο εξουσιοδοτημένο service Xiaomi για να διορθώσει κάποιο μικρό ελάττωμα ή αλλιώς να το στείλει πίσω περιμένοντας βέβαια αρκετό καιρό . Το ποσό που γλιτώνει στην προκειμένη περίπτωση έναντι της ελληνικής αγοράς (150€) πάντως είναι αρκετό , αν συνυπολογίσουμε ότι θα έχει από τους πρώτους μια πολυσυζητημένη συσκευή . Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από ΓιώργοςΒ. 1
miasma Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Χιαομι σε αυτό το ποσό, και μάλιστα από κίνα δηλαδη χωρίς εγγύηση ούτε με σφαίρες. 5 1 2
Dimg19 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, miasma είπε Χιαομι σε αυτό το ποσό, και μάλιστα από κίνα δηλαδη χωρίς εγγύηση ούτε με σφαίρες. Έχεις δουλέψει xiaomi μετα το 2017? Απαρχαιωμένη η άποψη σου.... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Dimg19 10 1 1 1
imvrios Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1. Η τιμή για αγορά τώρα είναι ΟΚ 2. Αυτή και χαμηλότερη θα είναι η τιμή του 3. Κορυφαία συσκευή ούτε για αστείο και δεν υπάρχει πραγματικό review ακόμα. Αλλά για τα χρήματα που ζητάει είναι VFM. 4. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί το πότε πραγματικά θα το παραλάβει κάποιος είναι λαχείο. Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες. 2
kkatzos Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Dimg19 είπε Έχεις δουλέψει xiaomi μετα το 2017? Απαρχαιωμένη η άποψη σου.... Εγώ έχω δουλέψει και έμεινα άφωνος με την κορυφαία καινοτομία της Xiaomi: Τις διαφημίσεις μέσα στα μενού του κινητού που μόλις αγόρασες 🤣 2 2 2
Boubis1411 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, neosstoforum είπε 461.48€ το βλέπω μαζί με τα μεταφορικά. Διόρθωσε αν θες τον τίτλο. Κατά τα άλλα, καλή τιμή για ένα κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά που μόλις βγήκε στην αγορά. Απλά αυτό που με φοβίζει στις αγορές κινητών από Κίνα είναι το κομμάτι της εγγύησης. Και ειδικά όταν δίνεις ένα τέτοιο μεγάλο ποσό. Κ από Ελλάδα που πήγαμε ένα xiaomi 4a στον κωτσοβολο το έβγαλε η εταιρία ότι πήρε νερό κ καλά, εντός εγγύησης. Άρα παπάς η εγγύση μακριά μακριά. Καλύτερα skroutz
Dimg19 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kkatzos είπε Εγώ έχω δουλέψει και έμεινα άφωνος με την κορυφαία καινοτομία της Xiaomi: Τις διαφημίσεις μέσα στα μενού του κινητού που μόλις αγόρασες 🤣 Δώσε τότε τα 500+ για ναυαρχίδες του κ... και αφήσε αυτούς που δεν θέλουν να σκορπουν τα λεφτά τους χωρις λόγο να σέβονται αυτή την εταιρια. Είναι ατοπο να θεωρεις τα 450 ευρώ όχι άξια μιας εταιρίας που φιγουράρει στην κορυφή του dxo mark Υπάρχει και το δαγκωμένο μήλο για οσους είναι "άπλες" και τα σκορπουν τα χρήματα τους. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Dimg19
GeneralHarobi Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Εγώ έχω δουλέψει και έμεινα άφωνος με την κορυφαία καινοτομία της Xiaomi: Τις διαφημίσεις μέσα στα μενού του κινητού που μόλις αγόρασες 🤣 Ποσες φορες θα το πουμε, οι διαφημισεις ειναι στις κινεζικες ROM που προοριζονται για ΚΙΝΑ. Εγω παντως προσωπικα θα το επαιρνα και θα του εβαζα μια lineageOS. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από GeneralHarobi 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Dimg19 είπε Δώσε τότε τα 500+ για ναυαρχίδες του κ... και αφήσε αυτούς που δεν θέλουν να σκορπουν τα λεφτά τους χωρις λόγο να σέβονται αυτή την εταιρια. Είναι ατοπο να θεωρεις τα 450 ευρώ όχι άξια μιας εταιρίας που φιγουράρει στην κορυφή του dxo mark Υπάρχει και το δαγκωμένο μήλο για οσους είναι "άπλες" και τα σκορπουν τα χρήματα τους. Φιλικά πάντα. αναμεσα σε xiaomi και apple δεν υπαρχει τιποτα αλλο? και εμενα παντως η αποψη μου ειναι οτι αν ειναι να δωσεις αυτα τα λεφτα για κατι τετοιο απο κινα, ε παρε το iphone se και εισαι πιο ησυχος. με εγγυηση με ολα τα σεα και τα μεα. παντα φιλικα.
aristidis540 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε αναμεσα σε xiaomi και apple δεν υπαρχει τιποτα αλλο? και εμενα παντως η αποψη μου ειναι οτι αν ειναι να δωσεις αυτα τα λεφτα για κατι τετοιο απο κινα, ε παρε το iphone se και εισαι πιο ησυχος. με εγγυηση με ολα τα σεα και τα μεα. παντα φιλικα. αυτά μην τα λες ετσι απότομα ρε φιλε...μου βγήκε ο καφές από την μύτη. ε ετη 2020 δίνεις 450 ε γιαυτό το πράμα 😅😅...ιδού: https://www.kimovil.com/el/sygkrish/apple-iphone-se-2020,xiaomi-poco-f2-pro
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aristidis540 είπε αυτά μην τα λες ετσι απότομα ρε φιλε...μου βγήκε ο καφές από την μύτη. ε ετη 2020 δίνεις 450 ε γιαυτό το πράμα 😅😅...ιδού: https://www.kimovil.com/el/sygkrish/apple-iphone-se-2020,xiaomi-poco-f2-pro ουτε καν παταω το λινκ... δεν κοιταζω τετοια σαιτ...οπως δεν κοιταζω ποσα λιτρα πορτ μπαγκαζ εχει ενα αμαξι για να το αγορασω αμα μου αρεσει.. οποτε κοιτα εσυ τα λινκ και ασε εμενα να υποφερω με τις επιλογες μου... εσυ ποιο απο τα δυο εχεις? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, neosstoforum είπε Λοιπόν μάγκες για να απαντήσω σε όλους μια και καλή 1) Το κινητό ανήκει στην κορυφαία κατηγορία σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του . 2) Δεν υπάρχουν διαφημίσεις σε global version όπως αυτό . 3) Πολύ κόσμος αγοράζει από Κίνα , δεν αργούν τα πάντα . Από eBay κάτι ram σε 2 βδομάδες ήρθαν στο αδερφό μου ! 4) Οποίος υποστηρίζει άλλη εταιρεία ας πάρει το προϊόν της , δεν μας ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο νήμα . 5) Για reviews να αναζητήσετε στο YouTube 'Redmi K30 Pro' όπου θα βρείτε την απλή έκδοση - που είναι αυτή εδώ - και τη zoom edition - αυτή έχει και OIS που λείπει από αυτό - . Παρακάτω μερικά κανάλια : Xiaomify , technick , techtablets com , marques borwnlee , techzg , Josua Vergara , ASBYΤ . Μπορείτε να τα επισκεφτείτε για περισσότερα βίντεο . Απ ' όσα έχω δει το κινητό δεν έχει να ζηλέψει πολλά από κάποιες άλλες εταιρίες που χρεώνουν τα διπλά λεφτά ! 1
aristidis540 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ((ουτε καν παταω το λινκ... δεν κοιταζω τετοια σαιτ...οπως δεν κοιταζω ποσα λιτρα πορτ μπαγκαζ εχει ενα αμαξι για να το αγορασω αμα μου αρεσει.. οποτε κοιτα εσυ τα λινκ και ασε εμενα να υποφερω με τις επιλογες μου... εσυ ποιο απο τα δυο εχεις?))) εννοείται οτι δεν κοιτάς τίποτα(όπως και καθε φαν μπόι).....γιαυτό είσαι (συγνώμη κιόλας)εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορεί να προτείνεις ενα κινητό που το μόνο κοινό που έχει με αυτό του θέματος είναι η τιμή......πως θα παίξει games κάποιος σε αυτή την οθόνη?(και ips κιόλας🤣) μιλάμε για ανόμοια κινητά. -Εγω δεν δίνω τόσα χρήματα για κινητά ......εχω ενα mi9 lite με 200ε απο banggood που έχει τα πάντα μέσα,και δεν εχει 4.7 ips. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από aristidis540 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις