Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gasgounis είπε

Προφανως και δεν θα παω. Αλλα τωρα με την αναστολη λειτουργιας ειχαν παγωσει οι δοσεις, γιατι ειχα πληρωσει με 12 δοσεις μεσω πιστωτικης καρτας.

Κι εγω δεν θα παω και εχω πληρωσει με τον ιδιο τροπο, ομως στο συμβολαιο αναγραφει πως σε περιπτωση διακοπης σου κρατανε εναν μηνα και σταματα η χρεωση. Θα σου προτεινα να διαβασεις τι εχεις υπογραψει.

Εγω ας πουμε ανυπομονω να ανοιξουν διοτι οι δοσεις δεν εχουν παγωσει και θελω να παω να κανω διακοπη.

Δημοσ.

Ψαχνω το συμβολαιο αλλα δεν το βρισκω. Θυμαμαι παρομοιο ορο για παγωμα για ενα μηνα αλλα θα κοιταξω λιγακι.

Οτι πρεπει να κανεις εσυ ειναι αιτηση αμφισβητησης για τις χρεωσεις γιατι δεν σου παρεχονται οι υπηρεσιες αυτες.

Εγω πλεον χρεωνομαι για τον μηνα που ερχεται και αντιλογιζεται ο προηγουμενος

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gasgounis είπε

Οτι πρεπει να κανεις εσυ ειναι αιτηση αμφισβητησης για τις χρεωσεις γιατι δεν σου παρεχονται οι υπηρεσιες αυτες.

Το σκεφτηκα αλλα δεν εχει νοημα τωρα που οπου να ναι ανοιγουν, αλλωστε τους εστειλα μεηλ και με διαβεβαιωσαν πως θα μου σταματησουν τη συνδρομη οταν ανοιξουν. Υποθετω θα λαβω και επιστροφη των δυο μηνων που χρεωθηκα διχως να ειναι ανοιχτα. 

Δημοσ.

ανοίγουμε και σας περιμένουμε στις 15 Ιουνίου !!!!!!!!!!!!!!!!

δεν κρατιέμαι να επανακτήσω όλα αυτά τα χαμένα gains.....

ξέρει κανείς αν θα λειτουργούν οι σάουνες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...