Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμένω πως και πως

τέλη Φεβρουάριου  πλήρωσα 70 ευρώ σε ξενοδοχείο για γυμναστήριο και σπα

και δε προκαμα να ολοκληρώσω το μήνα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fosf0ros είπε

περιμένω πως και πως

τέλη Φεβρουάριου  πλήρωσα 70 ευρώ σε ξενοδοχείο για γυμναστήριο και σπα

και δε προκαμα να ολοκληρώσω το μήνα

Καλημερα... Λιγο υπομονη ακομα...Μαλλον για τελος του μηνος ιουνιου..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Λιγο υπομονη ακομα...Μαλλον για τελος του μηνος ιουνιου..

θα παω καμια νυχτα να παραβιασω κανενα και να μπω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι δε  προλάβαμε να γίνουμε κομμάτια μεχρι το καλοκαίρι.. 

Επεξ/σία από txcellas
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,

μονο εγω παρακαλαω να μην ανοιξουν? Εχω πληρωσει ετησια συνδρομη. Αλλα επειδη μενω μαζι με ατομα σε ευπαθεις ομαδες και θεωρω τα γυμναστηριο επιφοβα για μεταδοση, δεν θελω να ανοιξουν. Δεν μπορεις να εισαι με το απολυμαντικο να καθαριζεις τα παντα για να χρησιμοποιησεις ενα μηχανημα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gasgounis είπε

Καλημερα,

μονο εγω παρακαλαω να μην ανοιξουν? Εχω πληρωσει ετησια συνδρομη. Αλλα επειδη μενω μαζι με ατομα σε ευπαθεις ομαδες και θεωρω τα γυμναστηριο επιφοβα για μεταδοση, δεν θελω να ανοιξουν. Δεν μπορεις να εισαι με το απολυμαντικο να καθαριζεις τα παντα για να χρησιμοποιησεις ενα μηχανημα...

χάνω gains bro

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gasgounis είπε

Καλημερα,

Μπορείς απλά να μην πας.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gasgounis είπε

Καλημερα,

Γιατί ;

Αν ανοίξουν πιστεύεις ότι θα έρθει κάποιος να σε αναγκάσει με το ζόρι να πας και έτσι θα έχουν πρόβλημα τα άτομα σε ευπαθείς ομάδες μου μένεις μαζι;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, logistoulis είπε

Μπορείς απλά να μην πας.. 

3 ώρες πριν, DrLo είπε

Γιατί ;

Αν ανοίξουν πιστεύεις ότι θα έρθει κάποιος να σε αναγκάσει με το ζόρι να πας και έτσι θα έχουν πρόβλημα τα άτομα σε ευπαθείς ομάδες μου μένεις μαζι;

Προφανως και δεν θα παω. Αλλα τωρα με την αναστολη λειτουργιας ειχαν παγωσει οι δοσεις, γιατι ειχα πληρωσει με 12 δοσεις μεσω πιστωτικης καρτας.

Και σαφως δεν θεωρω οτι ειναι ασφαλες να ειμαι με τοσο κοσμο στο γυμναστηριο και σε ενα μικρο χωρο, χωρις παραθυρα να ανοιγουν και με κεντρικο συστημα εξαερισμου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, gasgounis είπε

Προφανως και δεν θα παω. Αλλα τωρα με την αναστολη λειτουργιας ειχαν παγωσει οι δοσεις, γιατι ειχα πληρωσει με 12 δοσεις μεσω πιστωτικης καρτας.

Και σαφως δεν θεωρω οτι ειναι ασφαλες να ειμαι με τοσο κοσμο στο γυμναστηριο και σε ενα μικρο χωρο, χωρις παραθυρα να ανοιγουν και με κεντρικο συστημα εξαερισμου.

Φίλε η φάση δεν είναι τώρα, η φάση θα είναι (αν ξαναειναι) όταν ανοίξουν φουλ πτήσεις από εξωτερικό χωρίς ουσιαστικό έλεγχο

Τώρα είναι ίσως η καλύτερη περίοδος να μην ανησυχείς για αυτό το θέμα, στην Ελλάδα τουλάχιστον

Αύριο αν μπορούσα να πάω κάπου να γυμναστώ και ο ένας πάνω στον άλλο εγώ προσωπικά θα πήγαινα, αλλά δυστυχώς πολλά μέρη δεν τα βλέπω να ανοίγουν

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Προφανως ειναι θεμα επιλογων του καθενος και πως αξιολογει ορισμενες καταστασεις.

Εγω οπως ειπα και πιο πανω, προσπαθω να προφυλασομαι οσο μπορω και να κανω ενα ειδος cost benefit analysis (@logistoulis για σενα ηταν αυτο) και να κοιταω τι εναλλακτικες εχω...

Προτειμω να τρεχω στον δρομο και να κανω καποιες βασικες ασκησεις στο σπιτι παρα να πηγαινω σε κλειστο χωρο (αφου μπορω να το αποφυγω) και να το εχω τυψεις μια ζωη οτι για να κανω 5 χλμ στο διαδρομο παρα στον δρομο ρισκαρα την υγεια ενος δικου μου ατομου

Για να το κλεισω το θεμα, οταν ανοιξουν και παλι τα γυμναστηρια εγω δεν θα πηγαινω και προτιμω να πληρωνω αδικα την μηνιαια δοση στην καρτα για την συνδρομη παρα να πηγαινω

Υ.Γ. €41 ειναι το ποσο της δοσης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...