cac Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 παιδια χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας. Με nova vdsl 50 to ΖΤΕ που μου είχαν δώσει "πέθανε". Σε συνομιλία μαζί τους, όπου αναγνώρισαν το πρόβλημα στο router με ενημέρωσαν ότι επειδή έχει περάσει ένας μήνας είναι εκτός εγγυησης κι αν θέλω πρεπει να πάω σε κατάστημα να το αγοράσω και δεν γίνεται αντικατάσταση. Επειδη δεν θέλω να δώσω τα οποια χρήματα κάνει αυτό ή κάποιο άλλο μοντέλο χρειάζομαι επειγόντως να αγοράσω ένα αξιόπιστο. ποιο μου προτείνετε γιατι δεν γνωρίζω; Σημειωτέον ότι μετα απο αυτή την αντιμετώπιση θα φύγω άμεσα για άλλο πάροχο. Ομως τώ ρα επειδη δουλέυω από το σπίτι και το ΣΚ πρεπει να έχω ιντερνετ. Αξίζει να πάρω το δικό τους κι ας φύγω ή να πάω σε άλλο άλλο router με ένα λογικό πιο ακριβό αντίτιμο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4is Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν γνωρίζω εάν είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν αντικατάσταση αλλά στην θέση σου θα τους πίεζα να το κάνουν. Όταν είχα αλλάξει πάροχο δεν μου έδωσαν εξοπλισμό και μου ζήτησαν να αγοράσω το ZTE με δικά μου έξοδα, μετά από λίγη πίεση, μου το παραχώρησαν χωρίς χρέωση. Κατ' εμέ ο εξοπλισμός συγκαταλέγεται στην παροχή της υπηρεσίας Internet που πληρώνει ο καταναλωτής και θα έπρεπε να στον αντικαταστήσουν εξ αρχής. Γενικά τα ZTE που δίνουν οι πάροχοι δεν είναι τίποτα αξιόλογο αλλά συγχρονίζουν με τις γραμμές τους ικανοποιητικά. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από m4is Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cac Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 παιδια γνωρίζει κανείς ποιο είναι το "καλύτερο" ρούτερ" απο αυτά που δίνει η νοβα? αν είναι να το πληρώσω ποιο να ζητήσω? τωρα είμαι με το ΖΤΕ 168 που μας αποχαιρέτησε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 On 29/05/2020 at 22:00, cac said: παιδια χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας. Με nova vdsl 50 to ΖΤΕ που μου είχαν δώσει "πέθανε". Σε συνομιλία μαζί τους, όπου αναγνώρισαν το πρόβλημα στο router με ενημέρωσαν ότι επειδή έχει περάσει ένας μήνας είναι εκτός εγγυησης κι αν θέλω πρεπει να πάω σε κατάστημα να το αγοράσω και δεν γίνεται αντικατάσταση. Επειδη δεν θέλω να δώσω τα οποια χρήματα κάνει αυτό ή κάποιο άλλο μοντέλο χρειάζομαι επειγόντως να αγοράσω ένα αξιόπιστο. ποιο μου προτείνετε γιατι δεν γνωρίζω; Σημειωτέον ότι μετα απο αυτή την αντιμετώπιση θα φύγω άμεσα για άλλο πάροχο. Ομως τώ ρα επειδη δουλέυω από το σπίτι και το ΣΚ πρεπει να έχω ιντερνετ. Αξίζει να πάρω το δικό τους κι ας φύγω ή να πάω σε άλλο άλλο router με ένα λογικό πιο ακριβό αντίτιμο? Ευχαριστω εφοσον δεν εχεις voip δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν δωρεαν και ισχυει και για αλλους παροχους. αν θες κατι καλο χτυπα κανa fritz 7530.αν θες πιο φτηνο τοτε asus η tp link πχ archer vr400. οti παρεις να εχει ασύρματο στα 5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Αν δεν έχεις voip τότε ότι και να πάρεις λογικά θα λειτουργήσει. Προτίμησε κάποια καλή μάρκα tp link , asus κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Στις 31/5/2020 στις 4:34 ΠΜ, poulinos είπε εφοσον δεν εχεις voip δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν δωρεαν και ισχυει και για αλλους παροχους. αν θες κατι καλο χτυπα κανa fritz 7530.αν θες πιο φτηνο τοτε asus η tp link πχ archer vr400. οti παρεις να εχει ασύρματο στα 5ghz Το Fritz κανει και για voip η αν γινει αλλαγη σε κάποια στιγμή απο την εταιρία βγαινει off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα