Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και το Kawasaki Kaze r έφτασε αισίως τα 18 χρόνια, έχει αρχίσει να μου περνάει απ το μυαλό ένα καινούριο σκούτερ με μπάτζετ μέχρι 2000€.

Σε αυτό το μπάτζετ τα μόνα που μπορώ να δω είναι μέχρι 125cc.

Δεν είχα ποτέ μου σκούτερ και γιαυτό έχω μια απορία (για αρχή)...

Ένα σκούτερ 125 υστερεί σε δύναμη απέναντι σε ένα παπί;

Δηλαδή μπορεί ενα σκούτερ σε αυτά τα κυβικά να κάνει χωρίς πρόβλημα ένα μίνι ταξίδι 50χλμ με κάποιες δύσκολες ανηφόρες και συνεπιβάτη;

Με το kaze r  (αν και ζορίστηκε λίγο σε κάποια σημεία) έχω κάνει μια τέτοια διαδρομή. 

• Like 1
Δημοσ.

Το πόσο μακριά θα φτάσεις με ένα 125cc βασίζεται μόνο στη υπομονή σου.(λογο ανεσης).. σε πάει παντως και σε φέρνει άνετα... ειδικα καινουργιο..

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

https://www.sym.gr/model/symphony-st-200i-abs/#av-tab-section-1-2

Θα σου πρότεινα αυτό αντί για το agility

Είχα το προηγούμενο με το cbs τώρα περιμένω το καινούργιο με το abs (το προηγούμενο πήγε ολική μετά από ατύχημα) επειδή έχω δουλέψει και τα 2 το symphony και πιο οικονομικό είναι (συντήρηση αλλά και κατανάλωση) και τουλάχιστον σε εμένα μου άρεσε παραπάνω στην οδήγηση

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

https://www.sym.gr/model/symphony-st-200i-abs/#av-tab-section-1-2

Θα σου πρότεινα αυτό αντί για το agility

Ναι το έχω δει κι αυτό. Εχω σκοπό απο βδομάδα να περάσω να το δω και τα δυο.

Είμαι λίγο μπερδεμένος τώρα, ελπίζω με μια επίσκεψη στις αντιπροσωπειες να έχω μια καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thant είπε

Ναι το έχω δει κι αυτό. Εχω σκοπό απο βδομάδα να περάσω να το δω και τα δυο.

Είμαι λίγο μπερδεμένος τώρα, ελπίζω με μια επίσκεψη στις αντιπροσωπειες να έχω μια καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ.

Το μεγαλο θετικο οσο αφορα τον οδιγικη συμπεριφορα ειναι οτι το sym εχει 16 αρι τροχο και πισω (βεβαια εδω το μειονεκτημα ειναι οτι χανεις λιγο χωρο κατω απο την σελα , αλλα η sym το "διορθωνει" βγαζοντας το μοντελο σε εκδοση top box που εχει και βαλιτσα στον "βασικο" εξοπλισμο

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/5/2020 στις 9:49 ΜΜ, thant είπε

..

Ένα σκούτερ 125 υστερεί σε δύναμη απέναντι σε ένα παπί;

Δηλαδή μπορεί ενα σκούτερ σε αυτά τα κυβικά να κάνει χωρίς πρόβλημα ένα μίνι ταξίδι 50χλμ με κάποιες δύσκολες ανηφόρες και συνεπιβάτη;

..

Κάτι ωραίες κυριακάτικες βολτούλες με παπάκια/σκουτεράκια Αθήνα-Στορκ από την παλιά εθνική.. Τι μου θύμισες..

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις το kaze R ριχνεις λεφτα πολυ πολυ λιγοτερα απο το 2000αρο

και το κανεις ενα πολυ καλο refresh να σε βγαλει αλλα τοσα χρονια, του βελτιωνεις και οτι δεν σου αρεσει και θα εισαι κομπλε

δεν εχει νοημα να πας σε σκουτερ ειδικα αν ειναι για τα ιδια κυβικα

βελτιωσε - συμπληρωσε τον εξοπλισμο σου ασφαλειας

αλλιως καλυτερα κοιτα μια μικρη μηχανη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτα τα χρηματα δεν εχεις και πολλες επιλογές, θα σου ελεγα να δεις και το nmax 155 ειναι αρκετά αξιόπιστο ως Ιάπωνας και πισω εχει και φρενα (abs) σε αντιθεση με το pcx που εχει μικρότερους τροχούς και ταμπουρα πισω επισης ειναι τρομερά οικονομικό αφού καίει 2 με 2μιση λιτρα και εχει και κινητήρα blue core. Οσον αφορά την ταχυτητα δεν γίνεται είτε σε σκούτερ είτε σε παπι να πηγαίνεις τερμα πατημένος πρεπει αν εχεις τελική 140 να πας με 120 αλλιως συνεχεια στο τερμα κάποια στιγμη θα βγει προβλημα διοτι ζοριζεται 

Επεξ/σία από Alexis_tracer
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

και το κανεις ενα πολυ καλο refresh να σε βγαλει αλλα τοσα χρονια, του βελτιωνεις και οτι δεν σου αρεσει και θα εισαι κομπλε

Όχι ρε φιλέ να πεθάνω με το παπάκι.:P

Θα ήθελα κάτι καινούριο, κάτι πιο ξεκούραστο, κάτι διαφορετικό. Τα κυβικά δεν Θα είναι τα ίδια. 

Αύριο θα πάω να δω το SYMPHONY ST 200 TOP-BOX.

2 ώρες πριν, Alexis_tracer είπε

Σε αυτα τα χρηματα δεν εχεις και πολλες επιλογές, θα σου ελεγα να δεις και το nmax 155 ειναι αρκετά αξιόπιστο ως Ιάπωνας και πισω εχει και φρενα (abs) σε αντιθεση με το pcx που εχει μικρότερους τροχούς και ταμπουρα πισω επισης ειναι τρομερά οικονομικό αφού καίει 2 με 2μιση λιτρα και εχει και κινητήρα blue core. Οσον αφορά την ταχυτητα δεν γίνεται είτε σε σκούτερ είτε σε παπι να πηγαίνεις τερμα πατημένος πρεπει αν εχεις τελική 140 να πας με 120 αλλιως συνεχεια στο τερμα κάποια στιγμη θα βγει προβλημα διοτι ζοριζεται 

Αυτά που μου προτείνεις είναι πολύ καλά αλλά περα απ της δυνατότητες μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες το συμ  και μετά δες το kymco agility 200. Ένα από αυτά τα δυο. Εγω θα πήγαινα στο κυμκο γιατί είναι πιο αξιοποίηστηηαπό την συμ, 100 ευρώ πιο φτηνό λόγο  προσφοράς  , έχει abs πίσω , πιο φαρδύ λάστιχο πίσω. Είναι πιο ωραίο ( προσωπική άποψη )  . Ότι διαλέξεις καλοτάξιδο.

Υγ. Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις το κόστος των σέρβις .καλες αγορές.

Επεξ/σία από mp123
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2020 στις 10:48 ΜΜ, xrhstosiak είπε

Όχι και να ρίξει λεφτά στην πάπια! Symphony st 200i με abs, 169cc είναι δεν κοπανάει πολύ στις λακκούβες, πολύ ωραία φρενα με abs μπροστά, 16in τροχούς και γενικά γρήγορο και εύκολο στην οδήγηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα περάσει χθες από τη SYM και είδα το Symphony st 200i Top-Box.

Μου άρεσε τόσο πολύ αυτό που είδα που σήμερα  πήγα και το αγόρασα. Μέχρι τέλος της βδομάδας θα το έχω στα χέρια μου!

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου επαιξε οτι η ίδια η αντιπροσωπεια της sym αγόρασε το kaze r στα 500€ και έτσι γλίτωσα χρήματα απο την αγορά.

Πριν πάρω την απόφασή μου πέρασα και από την kymco να δω το Agility 16+ 200, αλλά δεν το είχαν στην έκθεση(!) συν ότι δεν αγόραζαν μεταχειρισμενα μοτο.

Η επιλογή μου είναι το γκρι ματ με την μπορντό σέλα...

spacer.png

Σας ευχαριστώ για τη Βοήθεια. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thant είπε

Μου άρεσε τόσο πολύ αυτό που είδα που σήμερα  πήγα και το αγόρασα. Μέχρι τέλος της βδομάδας θα το έχω στα χέρια μου!

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου επαιξε οτι η ίδια η αντιπροσωπεια της sym αγόρασε το kaze r στα 500€ και έτσι γλίτωσα χρήματα απο την αγορά.

Πριν πάρω την απόφασή μου πέρασα και από την kymco να δω το Agility 16+ 200, αλλά δεν το είχαν στην έκθεση(!) συν ότι δεν αγόραζαν μεταχειρισμενα μοτο.

spacer.png

Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! Στην αρχή που θα το στρώνεις θα καίει λίγο παραπάνω και σιγά σιγά θα πέφτει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, thant είπε

spacer.png

μακάρι σε 20 χρονιά όταν το βαρεθείς χωρίς πολλά πολλά να σου αγοράσουν και αυτό όπως το καζε αρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...