delon Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Αυτο δεν καταλαβα αν απευθυνεται σε εμενα ή οχι,ελπιζω οχι ομως.Καλη συνεχεια και ελπιζω να βγαλεις ακρη,που δεν το νομιζω αλλα τεσπα. Όχι φίλε μου εάν είναι δυνατόν αλλά διαβάζω πολυ στο forum θέματα ποτέ δεν άνοιξα ένα δικό μου . Αλλά πάντα κοιτάζω το προφίλ ακόμα και όταν είμαι στις αγγελίες δεν είναι κακό ούτε είπα για κάποιους κακό δεν θυμάμαι τίποτα με εσένα δεν έχω κάτι με κανένα είμαστε όλοι εδώ μαζί δεν είμαστε απέναντι και συμφωνώ μαζί σου ότι δεν θα βγάλω άκρη στο τέλος καλή συνέχεια 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Αυτο δεν καταλαβα αν απευθυνεται σε εμενα ή οχι,ελπιζω οχι ομως.Καλη συνεχεια και ελπιζω να βγαλεις ακρη,που δεν το νομιζω αλλα τεσπα. Όχι φυσικά φίλε μου ίσα ίσα που συμφωνώ μαζί σου με όσα λες δεν πρόκειται να βγάλω ακρη 26 λεπτά πριν, filip123go είπε Δεν διευθύνονται όλα τα eShop από λαμόγια. Υπάρχουν και εξαιρετικοί επαγγελματίες. 2 περιπτώσεις μέσα στη καραντίνα. Από το tsampas αγοράζω ψυγείο. Μου έρχεται χτυπημένο . Όπως το φέραν, το άνοιξαν οι ίδιοι, το είδαν, το πήραν πίσω και σε 2 μέρες είχα καινούριο. Στο καινούργιο ήταν σπασμένο ένα κλιψακι στο ντουλάπι. Επικοινωνώ μαζί τους και σε 2 μέρες μου έφεραν καινούριο συρτάρι. Πάρα πολύ ευγενικοί όλοι και πάρα πολύ εξυπηρετικοί. Δεύτερη περίπτωση από το kooqie, είχα παραγγείλει ένα Bluetooth transmitter. Το στέλνουν την επόμενη μέρα και κολλάει 20 μέρες στην spidex (υπόψη Αθήνα και εγώ και το κατάστημα) . Μετά από επικοινωνία μου έφερε αλλά προϊόν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Το προηγούμενο δεν έχω ιδέα τι είχε γίνει... Από το eShop.gr δεν έχω κάποια τρανταχτή εμπειρία. Οπότε έχω επιστρέψει κάτι ελαττωματικό, κατεύθυναν μου το αντικατέστησαν. Και μάλιστα μια φορά που είχα πάρει μια GPU που δεν μου έκανε την δέχθηκαν πίσω και μου έδωσαν πιστωτικό. Αντίθετα στο ΠΛΑΊΣΙΟ που τους είχα αφήσει άπειρα ευρώ, μια φορά που πήρα DOA προϊόν δεν με εξυπηρέτησαν καθόλου, με αποτέλεσμα να χάσουν έναν πάρα πολύ καλό πελάτη τους.. Είδες σε σεσενα στο πλαίσιο σε μένα τώρα το eshop τι να κάνουμε
korakios Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Άσχετο , επειδή πολλοί αναφέρουν «πιστωτικό» , μπορείτε φυσικά να πάρετε πίσω τα λεφτά αν δεν υπάρχει προϊόν αντικατάστασης . 2ο άσχετο , πλέον το e-shop μόνο σε crazy Sundays έχει νορμαλ τιμές εδώ και καιρό 1
delon Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μ Αρεσε η αλλαγη τιτλου απο τους maderators συμφωνω στην διορθωση πρωτον ηταν εν θερμω και δευτερον οι οροι πρεπει να ειναι κοσμιοι .Με ολο το σεβασμο εαν θελετε νατο διαγραψετε ολο το θεμα δεν με πειραζει και θελω να σας πω οτι δεν σας χρησιμοποιησα μετα τιμης DELON
Προτεινόμενες αναρτήσεις