delon Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αγαπητοι φιλοι μου ακουστε μια ωραια ιστορια τρελλας .Παρηγγειλα εν μεσω κορονοιου 2 πραγματα απο το ESHOP .Eνα πλυστικο αξιας 125 ευρω και κατι μελανια για εκτυπωτη 67 ευρω .ΟΤΑΝ πηγα να παραλαβω στο καταστημα στην κω το κουτι του πλυστικου ηταν χτυπημενο. Πρασπαθησαμε να το ανοιξουμε με τον υπαληλο, που μπορει να το διαβεβαιωσει ,αλλα η ουρα μεγαλη. Δυσκολες συνθηκες .Πηγαινοντας σπιτι το ανοιξα να το συναρμολογησω .Ειχε χτυπησει αλλα λειτουργουσε κανονικα. Λεω δεν πειραζει αστο να κανω την δουλεια μου.Παμε τωρα στα μελανια .Ανοιγω το κουτι και οντως πανω πανω ηταν ενα μελανι που ηταν συμβατο με τον εκτυπωτη.Θωρησα οτι και τα αλλα θα ηταν ιδιος αριθμος.Μετα απο μια εβδομαδα τελειωνει και βλεπω μεσα αλλο νουμερο μη συμβατο.Το παω στο μαγαζι και μου λεει αυτα τα μελανια εχουν τριπλασια τιμη θα τα στειλω πισω για να μας στειλουν τα κανονικα.Περναει ενας μηνας παρακολουθοντας την παραγγελια απο το σαιτ και ερχονται πισω παλι τα μελανια τα ιδια .Η αιτιολογια της υπευθηνου πωλησεων ηταν οτι αυτα τα μελανια τους εχουν τελειωσει απο 2013 .ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΓΩ. Παρακαλω μια συβουλη γιατι τρεμουν τα νευρα μου! Τους τα εδωσα πισω και την δευτερα παω συνηγορο του καταναλωτη .ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΡΤΩ ΥΓ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από delon 1
zx1234r Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Αν θέλεις φίλε μου γράψε λίγο πιο σωστά την ιστορία σου με σημεια στίξης και χωρίς λάθη γιατί δυσκολεύτηκα να τη διαβάσω και εν τέλει δεν κατάλαβα και τι έγινε. 1 1
ChrisAce Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αν θέλεις φίλε μου γράψε λίγο πιο σωστά την ιστορία σου με σημεια στίξης και χωρίς λάθη γιατί δυσκολεύτηκα να τη διαβάσω και εν τέλει δεν κατάλαβα και τι έγινε. Από ότι κατάλαβα του στείλανε μια κούτα με μελάνια(τα υπόλοιπα δεν μας νοιάζουν, δουλεύουν). Το πρώτο μελάνι ήταν σωστό τα υπόλοιπα που είχε μέσα η κούτα ήταν λάθος, για άλλον εκτυπωτή μάλλον. Τους το είπε, του είπαν στείλτα πίσω να σου στείλουμε τα σωστά. Αντί να του στείλουν τα σωστά, του ξαναστείλανε τα ίδια λάθος μελάνια και του είπανε ότι δεν τα έχουν αυτά που θέλει και έχουν εξαντληθεί από το 2013 και του λένε με λίγα λόγια ότι τα γέννησε αυτός αφού αυτοί δεν τα έχουν απο το 2013. Μετά από αυτό τους τα έστειλε πίσω και την Δευτέρα θα πάει συνήγορο καταναλωτή. Αυτά κατάλαβα εγώ. 2 1
delon Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι αγαπητε μου φιλε την εφτιαξα λιγο την αναρτηση αλλα εγω εμεινα χωρις μελανια και εχασα και 67 ευρω το αποτελεσμα αυτο ηταν ευχαριστω Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από delon
ChrisAce Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, delon είπε Ναι αγαπητε μου φιλε την εφτιαξα λιγο την αναρτηση αλλα εγω εμεινα χωρις μελανια και εχασα και 67 ευρω το αποτελεσμα αυτο ηταν ευχαριστω Εντάξει η ταλαιπωρία είναι όντως μεγάλη και χωρίς να φταις από ότι καταλαβαίνω αλλά γιατί να χάσεις τα λεφτά; Αφού τους τα επέστρεψες αυτά που δεν κάνουν, δεν θα σου κόψουν κάποιο πιστωτικό την διαφορά;
delon Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChrisAce είπε Εντάξει η ταλαιπωρία είναι όντως μεγάλη και χωρίς να φταις από ότι καταλαβαίνω αλλά γιατί να χάσεις τα λεφτά; Αφού τους τα επέστρεψες αυτά που δεν κάνουν, δεν θα σου κόψουν κάποιο πιστωτικό την διαφορά; Οχι αγαπητε φιλε μου.Επειδη καταλαβες απο την αρχη λογω οτι πραγματικα δεν ηταν κατανοητη η πρωτη αναρτηση λογω νευρων.Μιλησα στο τηλ του Εshop .Γιατι δεν με ενημερωσατε δια τηλ και με εχετε ενα μηνα να περιμενω .Μιλουσα στο ντουβαρι.Τα πηρα στο κρανιο και τους τα πεταξα μεσα στο μαγαζι.Μαγαζι εννοω αυτο που παραδιδει τα προιοντα σε καθε νομο. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από delon 1
zx1234r Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Thanks @ChrisAce. Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι πώς γίνεται μέσα σε ένα κουτί 4 μελανιών με μελάνια νούμερο 680 για παράδειγμα, το ένα να είναι 680 και τα υπόλοιπα να είναι 780 για παράδειγμα. Για πια μελάνια πρόκειται και ποιον εκτυπωτή αν επιτρέπεται?
ChrisAce Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Αναφορά σε κείμενο Τα πηρα στο κρανιο και τουσ τα πεταξα μεσα στο μαγαζι.Μ αγαζι εωωοω αυτο που παραδιδει τα προιοντα σε καθε νομο. Τα πέταξες μέσα στην κούριερ και έφυγες?!?!? Μα τι φταίνε αυτοί. Πήγαινε να τα πάρεις πίσω πες και ένα συγνώμη γιατί δεν φταίνε αυτοί αν το κάθε shop στέλνει λάθος πράγματα. Αυτοί απλά τα μεταφέρουν από το μαγαζί που τα αγόρασες σε εσένα. Και ειδικά τις μέρες τις καραντίνας τρέχανε και δεν φθάνανε όλες οι εταιρείες ταχυμεταφορών. Πήγαινε λοιπόν να τα πάρεις από την κούριερ(ελπίζω μόνο να μην τα πέταξαν) και συνενοήσου με το shop που τα αγόρασες για να τα επιστρέψεις αν μπορείς. Δεν ξέρω και πόσος καιρός έχει περάσει τι να πώ.. 1 1
The_Judas Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) δεν καταλαβα τι έγινε παρήγγειλες μελάνι πχ νο55 και σου έστειλαν νο65? στην εικόνα γράφει multimedia gadget... έχεις λινκ του μελανιού; το πλυστικο κακως το κρατήσες. στην δική μου περίπτωση είχαν φέρει χτυπημένο κλιματιστικό και το πήραν πίσω χωρίς πολλά πολλά. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από The_Judas
dtzgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Φίλε αν τη συννενόηση με το μαγαζί και την παραγγελία σου τα έκανες τόσο κατανοητά όσο και εδώ που περιγράφεις το πρόβλημα, δεν μου κανει καθόλου εντύπωση το αποτέλεσμα. Επίσης, αν επικοινωνήσεις με το συνήγορο ή οποιονδήποτε και τους εξηγήσεις το πρόβλημα όπως εδώ, δεν βλέπω να πετυχαίνεις και πολλά. Εντελώς φιλικά στο λέω. 2 1
ChrisAce Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, The_Judas είπε [..] το πλυστικο κακως το κρατήσες. στην δική μου περίπτωση είχαν φέρει χτυπημένο κλιματιστικό και το πήραν πίσω χωρίς πολλά πολλά. Μην του λες τέτοια και πάει και το πετάξει και αυτό στην κούριερ. Αφού δουλεύει και ήταν μια χαρά, πάρα μόνο η κούτα του ήταν λίγο χτυπημένη(σε αυτό φταίει η κούριερ οκ, αλλά είπαμε περίοδο καραντίνας) γιατί να το επιστρέψει.
delon Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, zx1234r είπε Thanks @ChrisAce. Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι πώς γίνεται μέσα σε ένα κουτί 4 μελανιών με μελάνια νούμερο 680 για παράδειγμα, το ένα να είναι 680 και τα υπόλοιπα να είναι 780 για παράδειγμα. Για πια μελάνια πρόκειται και ποιον εκτυπωτή αν επιτρέπεται? Να σου πω 301 για HP και ειχε 1 301.Και 4 21 για HP.Aθτο που συμπερενω ο αποθηκαριος τα εβαλε κορονοιο εχουμε παρε να χεις 9 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Τα πέταξες μέσα στην κούριερ και έφυγες?!?!? Μα τι φταίνε αυτοί. Πήγαινε να τα πάρεις πίσω πες και ένα συγνώμη γιατί δεν φταίνε αυτοί αν το κάθε shop στέλνει λάθος πράγματα. Αυτοί απλά τα μεταφέρουν από το μαγαζί που τα αγόρασες σε εσένα. Και ειδικά τις μέρες τις καραντίνας τρέχανε και δεν φθάνανε όλες οι εταιρείες ταχυμεταφορών. Πήγαινε λοιπόν να τα πάρεις από την κούριερ(ελπίζω μόνο να μην τα πέταξαν) και συνενοήσου με το shop που τα αγόρασες για να τα επιστρέψεις αν μπορείς. Δεν ξέρω και πόσος καιρός έχει περάσει τι να πώ.. Αγαπητε μου σε σεβομαι που εισαι και moderator και διαθετεις χρονο και σε ευχαριστω.Αλλα τα ESHOP δεν ειναι κουριερ για ολο τον κοσμο ειναι μαγαζια που διακινουν μονο τα προιοντα τουςΕλπιζω να με καταλαβες εχουν σε πολου νομους τετοια καταστηματα. 1
ChrisAce Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, delon είπε Να σου πω 301 για HP και ειχε 1 301.Και 4 21 για HP.Aθτο που συμπερενω ο αποθηκαριος τα εβαλε κορονοιο εχουμε παρε να χεις Λοιπόν μετάφραση. Ο εκτυπωτής του είναι hewlett-packard και παίρνει μελάνια Νο 301. Η κούτα λοιπόν είχε μέσα ένα(1) σωστό μελάνι Νο 301 και 4 μελάνια Νο 21 πάλι για hewlett-packard. Λόγω καραντίνας μάλλον ο αποθηκάριος έβαλε μέσα ότι βρήκε εύκαιρο για να έχει ο ts. Παράκληση delon ηρέμησε πριν γράψεις για να καταλαβαίνουν τι θες να πεις. Ότι έγινε έγινε. 5 3
zx1234r Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και κουράστηκα να σκέφτομαι τέτοια ώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις