flienky Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.moneysavingexpert.com/news/2020/05/ryanair-staff-wrongly-tell-customers--chargeback-is-fraud--and-c/ https://www.moneysavingexpert.com/news/2020/04/ryanair-customers-sent--round-in-circles--as-they-continue-to-tr/ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από flienky 1
thetiesthatbind Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Ναί απλά αν άλλαξες γνώμη για μια αγορά που έκανες (δεν αναφέρομαι απαραίτητα στην συγκεκριμένη περίπτωση που είναι περίπλοκη) δεν ζητάς chargeback, ή αν το κάνεις δεν περιμένεις να σου πουν και ευχαριστώ μάλλον... Ναι ρε συ προφανως αλλα εδω δεν εχουμε μια περιπτωση που απλα μου ρθε και το εκανα. Και οι ιδιοι γνωριζουν γιατι το έκανα στην τελικη. Απλα κάπου μπάζει το πράγμα. Όπως να εχει θα δω τι θα μου πει και η Δ1 της ΥΠΑ την Δευτερα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από thetiesthatbind
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Επιτέλους έβγαλα άκρη αφου αποφάσισαν να σηκώσουν το τηλέφωνο.
gthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Επιτέλους έβγαλα άκρη αφου αποφάσισαν να σηκώσουν το τηλέφωνο. Για γράψε τι έγινε, να μάθει και ο κόσμος που απάντησε στις 3 σελίδες 1
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εστειλαν e-mail στην τράπεζα τους, επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξε επιστροφή χρημάτων και ότι η δέσμευση του ποσού από την τράπεζα μου επιστραφεί πίσω σε αυτούς και ξεμπλοκάραν την κράτηση μου και έφυγε η αξίωση των 55.96€. Μιλησαμε χθες 4μμ ώρα Ελλαδος, 11 πμ ώρα Ελλαδος σήμερα είχα την απάντηση τους μέσω e-mail αυτή τη φορά όπου επιβεβαίωσαν την άρση. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από thetiesthatbind
gthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Εστειλαν e-mail στην τράπεζα τους, επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξε επιστροφή χρημάτων και ότι η δέσμευση του ποσού από την τράπεζα μου επιστραφεί πίσω σε αυτούς και ξεμπλοκάραν την κράτηση μου και έφυγε η αξίωση των 55.96€. Μιλησαμε χθες 4μμ ώρα Ελλαδος, 11 πμ ώρα Ελλαδος σήμερα είχα την απάντηση τους μέσω e-mail αυτή τη φορά όπου επιβεβαίωσαν την άρση. Τέλος "καλό", όλα καλά λοιπόν. Ποιο είναι βέβαια το ηθικό δίδαγμα της ιστόρίας; Μήπως να μην δρούμε εν θερμώ σε τέτοιες περιπτώσεις; Μετά από 3 μήνες μπέρδεμα κατέληξες στο σημείο μηδέν από όπου ξεκίνησες όταν τράβηξες τη σκανδάλη για chargeback. Στο μετάξυ θα μπορούσε να ήταν και πιο απλό το θέμα ... "αποφάσισες (σωστά κατά την γνώμη μου) να προστατεύσεις το Φλεβάρη προληπτικά την υγεία σου ενώ έγινε η πτήση. Αυτή η απόφαση στοίχισε 56ευρώ". Αν το είχες αποδεχτεί θα είχες γλιτώσει πιθανό κίνδυνο για blacklist σε μια αεροπορική που καλώς ή κακώς χρησιμοποιεί ο μισός πλανήτης για πολλά ταξίδια (και εγώ την σιχαίνομαι και προσπαθώ να την αποφύγω, αλλα πόλλές φορές δεν γίνεται), πιθανό κίνδυνο να μπλέξεις την κάρτα σου και άλλο και πιθανό κίνδυνο να έχεις περιπέτειες στις επόμενες διακοπές σου αν σε σταματάγαν στο gate ....
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, gthe είπε Τέλος "καλό", όλα καλά λοιπόν. Ποιο είναι βέβαια το ηθικό δίδαγμα της ιστόρίας; Μήπως να μην δρούμε εν θερμώ σε τέτοιες περιπτώσεις; Μετά από 3 μήνες μπέρδεμα κατέληξες στο σημείο μηδέν από όπου ξεκίνησες όταν τράβηξες τη σκανδάλη για chargeback. Στο μετάξυ θα μπορούσε να ήταν και πιο απλό το θέμα ... "αποφάσισες (σωστά κατά την γνώμη μου) να προστατεύσεις το Φλεβάρη προληπτικά την υγεία σου ενώ έγινε η πτήση. Αυτή η απόφαση στοίχισε 56ευρώ". Αν το είχες αποδεχτεί θα είχες γλιτώσει πιθανό κίνδυνο για blacklist σε μια αεροπορική που καλώς ή κακώς χρησιμοποιεί ο μισός πλανήτης για πολλά ταξίδια (και εγώ την σιχαίνομαι και προσπαθώ να την αποφύγω, αλλα πόλλές φορές δεν γίνεται), πιθανό κίνδυνο να μπλέξεις την κάρτα σου και άλλο και πιθανό κίνδυνο να έχεις περιπέτειες στις επόμενες διακοπές σου αν σε σταματάγαν στο gate .... Δεν ήταν εν θερμώ η απόφαση φίλε μου. Είχα πληρωμένο δωμάτιο και αεροπορικό εισιτήριο. Για το αεροπορικό δεν είχα τόσες ελπίδες ούτως ή άλλως αλλά δεν είχα τίποτα να χάσω, δεν περίμενα βέβαια να γίνει όλο αυτό το μπέρδεμα από το πουθενά αφού το chargeback απορρίφθηκε στην τελική. Από το ξενοδοχείο παρότι αρνούνταν πεισματικά οποιαδήποτε επιστροφή ή αλλαγη ημερομηνιων, πήρα όλο το ποσό μέσω της αμφισβήτησης. Δε θα έκανα chargeback σε περίπτωση που δεν πήγαινα για άλλους λόγους προσωπικούς, έκανα με βάση τον κορονοϊό. Αν με δικαίωνε η VISA και μου επέστρεφε τα 56 ευρώ σημαίνει ότι θα είχε πάτημα και θα τα επέστρεφε στο τέλος της ημέρας και όχι αυθαίρετα. Νομίζω πάνω-κάτω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, και καταλαβαίνω και εγώ εσύ τι προσπαθείς να πεις. Απλά όπως σου εξήγησα δε το έκανα επειδή μου κ**λωσε να μην πάω, το έκανα στηριζόμενος στο lockdown, ούτως ή αλλως λίγες μέρες μετά έγινε γενικό το lockdown στην Ιταλία. Εν πάση περιπτώση, πράγματι είναι μια εταιρία που τη χρησιμοποιεί ο μισός πλανήτης και γενικοτερα δεν εχω παράπονο, ωστόσο υπάρχουν και άλλες εταιρίες στο τέλος της ημέρας. ΥΓ. Σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης ωστόσο δε μπορούν να κάνουν τίποτα παρά να δεχτούν το chargeback. Αν σε βάλουν blacklist επειδή ασκείς τα νομικά σου δικαιώματα για να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα, νομίζω ξέρουμε όλοι πως λέγεται αυτό. Όχι πως εν μέσω πανδημίας συμφέρει καποια εταιρια να βαζει σε μαυρη λιστα πελάτες με το τσουβάλι και να χάνει κόσμο όταν το ρευστό μειώνεται.
achilles_g_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Εγώ είχα ζητήσει refund και περίμενα. Μου στείλανε voucher, μπήκα στο live chat, μιλούσα κανονικά και μόλις είπα για refund ξαφνικά σταμάτησαν να λαμβάνουν τα μηνύματα μου..Αστείοι... 1
Narayan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, gthe είπε Αν το είχες αποδεχτεί θα είχες γλιτώσει πιθανό κίνδυνο για blacklist σε μια αεροπορική που καλώς ή κακώς χρησιμοποιεί ο μισός πλανήτης για πολλά ταξίδια (και εγώ την σιχαίνομαι και προσπαθώ να την αποφύγω, αλλα πόλλές φορές δεν γίνεται) Από το να μπλέκω με τέτοιες εταιρείες του κ*λου, καλύτερα να μην ταξιδέψω καθόλου. Και όχι δεν την χρησιμοποιεί ο μισός πλανήτης είναι πολύ μικρά τα ποσοστά της, μάλλον επειδή συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν εταιρεία του κ*λου.
DrLo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Στις 31/5/2020 στις 5:44 ΜΜ, flienky είπε https://www.moneysavingexpert.com/news/2020/05/ryanair-staff-wrongly-tell-customers--chargeback-is-fraud--and-c/ https://www.moneysavingexpert.com/news/2020/04/ryanair-customers-sent--round-in-circles--as-they-continue-to-tr/ Your voucher will be valid until the refund is paid Εγώ καταλαβαινω ότι δεν αρνείται να του δώσει πίσω λεφτά απλά όχι τώρα γιατί δεν έχει ρευστό και του δείνει ένα voucher σαν "ενέχυρο" μέχρι να μπορεί Δε βλέπω κάτι το τόσο κακό σε αυτό και θεωρώ ότι στη καλύτερη ο τύπος απλά δημειουργεί ενυπώσεις (αν δεν είναι βαλτός να κάνει σαματα) 1
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, DrLo είπε Your voucher will be valid until the refund is paid Εγώ καταλαβαινω ότι δεν αρνείται να του δώσει πίσω λεφτά απλά όχι τώρα γιατί δεν έχει ρευστό και του δείνει ένα voucher σαν "ενέχυρο" μέχρι να μπορεί Δε βλέπω κάτι το τόσο κακό σε αυτό και θεωρώ ότι στη καλύτερη ο τύπος απλά δημειουργεί ενυπώσεις (αν δεν είναι βαλτός να κάνει σαματα) Κι αν βαρεσει κανένα κανόνι και δεν μπορέσει ποτέ να του τα επιστρέψει; Θα έχει μείνει με το voucher στο χέρι κι όλα καλά; Btw, αυτό θα μπορούσε να το πει κανείς και άτοκο δάνειο. Καλή φαση. Που δίνουν τέτοια να πάω να πάρω κι εγώ να φτιάξω μερικές πολυκατοικίες κι όταν μπορέσω, επιστρέφω το κεφάλαιο που πήρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Narayan είπε Από το να μπλέκω με τέτοιες εταιρείες του κ*λου, καλύτερα να μην ταξιδέψω καθόλου. Και όχι δεν την χρησιμοποιεί ο μισός πλανήτης είναι πολύ μικρά τα ποσοστά της, μάλλον επειδή συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν εταιρεία του κ*λου. Αν ήταν μικρά τα ποσοστά της, δεν θα είχε τόσο μεγάλο στόλο, ούτε τόσο μεγάλο ποσοστό πληρότητας. Κι εγώ τη σιχαίνομαι, αλλά έχω κλείσει πολλα εισιτήρια των 20€ τζογαροντας θα πάω δεν θα πάω Spoiler Παίζει να έχω και ρεκόρ Γκίνες στις χαμένες πτήσεις σε ένα ημερολογιακό έτος
gthe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Narayan είπε Από το να μπλέκω με τέτοιες εταιρείες του κ*λου, καλύτερα να μην ταξιδέψω καθόλου. Και όχι δεν την χρησιμοποιεί ο μισός πλανήτης είναι πολύ μικρά τα ποσοστά της, μάλλον επειδή συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν εταιρεία του κ*λου. https://en.wikipedia.org/wiki/Largest_airlines_in_the_world Millions of passengers carried Rank Airline Country 2019 [citation needed] 2018 [citation needed] 2017[2] 2016[3] 2015[4] 2014[5] 2013[6] 2012[7] 2011[8] 1 American Airlines Group United States 215.18 203.74 199.6 198.7 146.53 87.83 86.823 86.335 86.042 2 Delta Air Lines United States 204.00 192.46 186.4 183.7 138.842 129.433 120.636 116.726 113.731 3 Southwest Airlines United States 162.68 163.60 157.8 151.8 144.575 129.087 115.323 112.234 110.587 4 United Airlines United States 162.44 158.33 148.1 143.2 95.384 90.439 90.161 92.619 50.473 5 Ryanair Ireland 152.4 139.2 130.3 119.8 101.401 86.370 81.395 79.649 76.422 6 China Southern Airlines China 151.63 139.8 126.3 84.9 109.301 100.683 91.504 86.277 80.545 7 Lufthansa Group Germany 145.2 142.3 130.0 117.4 115.2 112.5 110.4 108.9 112.0 Για κάτσε να δω κάτι που είπε ένας ακόμα σοφός του insomnia ... πολύ μικρά τα ποσοστά της ryanair .... Ουπς, το 2019 είναι η 5η εταιρία σε μεταφορά επιβατών, πιο πάνω είναι μόνο αμερικανικές εταιρίες και η πρώτη με Ευρωπαική έδρα! Σίγουρα δεν την χρησιμοποιεί πολύς κόσμος Και πέρα από την πλάκα τώρα, ο TS είχε πρόβλημα με την πτήση του με ryanair το Φεβ, έκανε έρανε chargebacks κτλ, φώναξε τσατίστηκε, τον βάλανε blacklist και για τις διακοπές του τον Ιούλιο έκλεισε πάλι ryanair!!! Δυστυχώς ούτε εγώ την πάω, αλλά σε πολλές περιτπωσεις είναι εξεφτελιστικά φτηνή για να την προσπεράσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, DrLo είπε Your voucher will be valid until the refund is paid Εγώ καταλαβαινω ότι δεν αρνείται να του δώσει πίσω λεφτά απλά όχι τώρα γιατί δεν έχει ρευστό και του δείνει ένα voucher σαν "ενέχυρο" μέχρι να μπορεί Δε βλέπω κάτι το τόσο κακό σε αυτό και θεωρώ ότι στη καλύτερη ο τύπος απλά δημειουργεί ενυπώσεις (αν δεν είναι βαλτός να κάνει σαματα) Αν εσύ θες να δανείζεις χρήματα χωρίς κέρδος, εγώ δεν θέλω. Το έχω κάνει στο παρελθόν με φίλους, και είτε χάλασα φιλία, είτε έχασα τα λεφτά, είτε και τα δύο. Spoiler Σε επίπεδο πιχειρήσεων, εχω φάκελο καταγγελιών. Ως δια μαγείας, όλες κερδισμένες, και όλες γίνανε αρνάκια
DrLo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Αν εσύ θες να δανείζεις χρήματα χωρίς κέρδος, εγώ δεν θέλω. Το έχω κάνει στο παρελθόν με φίλους, και είτε χάλασα φιλία, είτε έχασα τα λεφτά, είτε και τα δύο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Σε επίπεδο πιχειρήσεων, εχω φάκελο καταγγελιών. Ως δια μαγείας, όλες κερδισμένες, και όλες γίνανε αρνάκια Κάνε τους μύνηση / αγωγή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα