tyf Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 καλησπερα σε ολους. εχω 2 καρτοκινητα f2g που δινω κυριως 12 ευρω τον μηνα για το προγραμμα με τα 400λεπτα προς ολους 40 sms και περιπου 1.500 giga μαζι με τα bonus που δινει. βλεπω μεσα στο mywind (φανταζομαι και σε αλλους θα το δινει) μεχρι τελος του μηνα να το κανω καρτοσυνδεση με 16.5 τον μηνα για 600 προς ολους 1000λέπτα προς wind +Q 100sms 3.5 giga και 8 ευρω στην καρτα. ολα αυτα με δεσμευση 24 μηνες. αξιζει να το γυρισω μια και στανταρ καθε μηνα θα βαλω 12 ευρω. η ερχεται καμμια μειωση και απλα ψαχνουν να δεσμευσουν κοσμο? αν εχει ακουσει κανεις τιποτα ας μου πει. ευχαριστω.
samsunglife Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Κάτι έχει ακουστεί για είσοδο 4ου παίκτη στην κινητή, οπότε (τουλάχιστον στην αρχή) ίσως παίσουν λίγο οι τιμές. Λεπτομερειες δεν γνωρίζω όμως... Εσύ τώρα με +4€/μηνα (δηλ ένα καφέ) παίρνεις πολύ περισσότερες παροχές και δεν εχεις και το άγχος να ανανεώσεις κάθε μήνα, να πάρεις τα lognwin κλπ όμως τα 8€ το μήνα στην κάρτα είναι ψιλόαπάτη. Αν περάσεις το όριο των gb που έχεις καθε μήνα τα 8€ δεν σε φτάνουν ούτε για 2' στο net... 1
tyf Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Ναι. Και για τα δύο τηλέφωνα είναι περίπου + 100 ευρώ τον χρόνο. Νομίζω θα παραμείνω όπως είμαι μιας και δεν ξεπερνάω τα όρια κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα