Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω άτομα με εμπειρία ως βοηθοί/σερβιτόροι σε εστιατόρια, πιτσαρίες, ψαροταβέρνες κλπ πόσο είναι το μεροκάματο και ο μισθός γενικά το 2020; Δηλαδή πόσο είναι λίγο και πόσο καλό/πολύ. Και, ένσημα κολλάνε; Ρωτάω ως πρωτάρης χωρίς προϋπηρεσία.

Επεξ/σία από SpaceGift
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δούλευα στην εστίαση πριν την  κρίση, όταν ημου φοιτητρια,  οπότε τα πραγματα ήταν λίγο διαφορετικά, σερβιτόρα/μπαργουμαν συνηθως επαιρνα 25-35 ευρω μεροκάματο αλλά σε καποια μαγαζια πχ μπουζουκια ή κλαμπ  επαιρνα 60, δε βαζω μεσα τα τιπς γιατι δεν ηταν παντού το ιδιο. ενσημα μονο ενας μου εβαλε κι αυτα μισά, και με πλήρωνε τον τοτε βασικό μισθό τετραωρου ενω δουλευα σπαστο 3 ωρες το πρωι και άλλες 6-8 το απογευμα-βραδυ, περιοδος euro2004, εκατσα 3 μηνες κι εφυγα μολις βρηκα καλυτερα. για κουζινα παλι που ειχα δουλέψει ενα μηνα στο ποστο μιας φιλης που ειχε παρει αδεια για χειρουργειο μου εδινε 15 ευρω για 6 ωρες.σημερα ακουω κατι για 500 το μηνα και απλήρωτες υπερωρίες. ωστοσο δεν πληρωνουν ολοι οι εργοδότες το ίδιο. αν σε καλέσουν περα απο καθηκοντα ωραριο κλπ ρωτησε και για μισθό/ενσημα

 

Επεξ/σία από velociraptoras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...