Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα σύμπτωση.. Μόλις μου χάλασε η 17" 1280Χ1024 που είχα συνδέσει στο λαπτοπ (βασικά την έσπασα, πολύ καφεΐνη μάλλον) και ήμουν στην γύρα για νέα οθόνη. Λέτε να περιμένω λίγο ακόμα;

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Adrian είπε

Κοίτα σύμπτωση.. Μόλις μου χάλασε η 17" 1280Χ1024 που είχα συνδέσει στο λαπτοπ (βασικά την έσπασα, πολύ καφεΐνη μάλλον) και ήμουν στην γύρα για νέα οθόνη. Λέτε να περιμένω λίγο ακόμα;

Περίμενε κάνα δυο μήνες που θα πέσει η τιμή...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DanielRGr είπε

????

Εννοώ γιατί μόνο σε μία ανάλυση. 8K.

Μικρότερες αναλύσεις θα ήταν και πιο οικονομικές. Δεν τους φτάνει το ένα νεφρό θέλουν και τα δύο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, trib είπε

Η Looking Glass στην πραγματικότητα στοχεύει τον επιστημονικό κόσμο και συγκεκριμένα ομάδες που χρειάζονται απόδοση υψηλής ανάλυσης, όπως στην ιατρική, σε σχέδια μηχανικών ή τοπογραφικές εργασίες.

^Αυτό. Και ο καθένας εδω μέσα γράφει ότι του κατέβει :D 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Chocobo είπε

Ναιιιι τις πατέντες να λήξουν περιμένουν οι Κινέζοι για να αρχίσουν το copy paste...

Για να πουλησουν ευρωπη ναι 😛

παντως για 3d modeling ειναι μεγαλο θεμα η αισθηση των αποστασεων και της γεωμετρίας ,εκει εχει να δωσει πολλα και οχι σε multimedia και το far cry 

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 2
Δημοσ.

Εντυπωσιακή δείχνει.Εδω και πολλά χρόνια αρκετός κόσμος συζητάει και περιμένει κάτι τέτοιο,ιδιαίτερα οι οπαδοί της εικόνας/τεχνολογίας,μακάρι να την τελειοποιήσουν και να βγεί να την δούμε και μείς σχετικά σύντομα και να ευχαριστηθούμε ολογραφικές προβολές (ας είναι και 4Κ) 😎

Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgepppo είπε

Για να πουλησουν ευρωπη ναι 😛

παντως για 3d modeling ειναι μεγαλο θεμα η αισθηση των αποστασεων και της γεωμετρίας ,εκει εχει να δωσει πολλα και οχι σε multimedia και το far cry 

Ε καλά Ευρώπη μπορει και να πουλάνε unofficial.Ετσι εχω ακούσει δηλαδή μπορεί να μην αληθεύει....🤫

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chocobo είπε

Ε καλά Ευρώπη μπορει και να πουλάνε unofficial.Ετσι εχω ακούσει δηλαδή μπορεί να μην αληθεύει....🤫

Εννοω στα μαγαζια κανονικα βρε 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/5/2020 στις 4:31 ΜΜ, BadIronTree είπε

ούτε ένα νεφρό, δεν φτανει ...

Tα εχουμε χασει ολα τα νεφρα δεν εχουμε αλλα :) 

Στις 29/5/2020 στις 4:31 ΜΜ, BadIronTree είπε

ούτε ένα νεφρό, δεν φτανει ...

Επεξ/σία από kostafunk
Δημοσ.

Εδώ με ταχύτητες εώς 24mbps που έχουμε απο τους πάροχους και με κανονικές ταχύτητες στα καλύτερα να πιανουμε 10mbps , ουτε 4k μπορούμε να δουμε στο youtube... 8k για να δούμε στην Ελλάδα και με οικονομικές συνδέσεις , θα το ζήσουμε όταν έχουμε ψοφήσει κατά το 2090 και άμα...

Καλά τι λέω τώρα;; Ουτε το μετρό στην θεσσαλονίκη δεν θα έχει γίνει , ταχύτητες στο ιντερνετ θα έχουμε;;; Εκτός αν θέλεις να χρυσοπληρώνεις τον μήνα για οπτικη... αλλάζει εδω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...