Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Βάζω αλάτι πλυντηρίου πιάτων

2. Έχω δοκιμάσει αυτό το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων που το βάζεις ανάποδα σε ένα κενό πρόγραμμα και δεν είχε αποτρέψει τους λεκέδες

3. Η βλακεία που έκανα όπως λέει ο lary7 είναι ότι δεν το καθάρισα το πλυντήριο πριν να βάλω το κενό πρόγραμμα με το ξύδι+σόδα και τώρα αυτοί οι λεκέδες μπορεί απλά να είναι αυτοί που είχαν μείνει από πριν. Πρέπει να το καθαρίσω το πλυντήριο και να ξαναβάλω ένα κενό πρόγραμμα με ξύδι πάλι.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που είναι τόσο ιδιότροπα πάντως τα πλυντήρια αυτά. Πολλές ιδιαιτερότητες έχουν (καλό αλάτι, καλή σκόνη, όχι πολλή σκόνη, βάλε λίγο ξύδι, η σίτα κλπ..) δεν ξέρω... δεν μου φαίνεται έτσι autopilot και robust το θέμα αν θέλει τόσο ντάντεμα!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε όλες τις συσκευές πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο που δουλεύουν για να μην σε ταλαιπωρούν, και αυτό γίνεται ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Γ@Μ@ΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ (πάντα το λέω αυτό!).
Είχα το ίδιο πλυντήριο με εσένα , το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, δοκίμασα διάφορες πατέντες μέχρι που μετακόμισα και αγόρασα 45ρι ολοκαίνουργιο. Τα πιάτα λαμπίκος μέχρι που μετά απο 1 χρόνο άρχισα να βλέπω άσπρα σημάδια στα πιάτα, έφαγα μια φρίκη ξανα -άλλαξα απορρυπαντικό, δοκίμασα ξίδια κτλ και ευτυχώς μια μέρα μου έφεξε και διάβασα αναλυτικά το manual που έλεγε ξεκάθαρα "ρε παπάρα, την σίτα την καθάρισες";

Δημοσ.

Την καθάρισα την καθάρισα την σίτα όπως είπαμε ! ha θα ποστάρω νέες φωτό αφού το καθαρίσω.

Πιστεύετε ότι πρέπει να τρέξω πρόγραμμα κενό ή με πιάτα μετά τον καθαρισμό για να βγάλουμε συμπέρασμα;

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...