Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω ένα πλυντήριο πιάτων αλλά δεν υπάρχει χώρος να μπει πουθενά στη κουζίνα μας. Έχουμε ένα χαλασμένο πλυντήριο το οποίο παίζει να είναι 30+ χρόνων κάτω από ένα πάγκο, ήθελα να πάρω καινούργιο και να το βάλω εκεί αλλά μάλλον δεν μπαίνει οπότε θα πρέπει να επισκευαστεί αυτό που έχουμε ήδη το οποίο δεν ξέρω καν αν φτιάχνεται πλέον. Τι να κάνω? Στο σπίτι που ζω έχουν βάλει ένα φίλτρο νερού στη βρύση το οποίο κλείνει άπειρο χώρο και δε χωράει ούτε κατσαρόλα να μπει ανάμεσα οπότε και με το χέρι να τα έπλενα πάλι μου είναι σχεδόν αδύνατον ή έστω πολύ σπαστικό, πρέπει να γυρίζω τις κατσαρόλες για να τις γεμίζω με νερό. Πέρα από αυτό, διαπιστώνω στις πλύσεις που κάνουν οι υπόλυποι ότι μένουν πολλά υπολείματα και γενικά δε γίνεται σωστός καθαρισμός, πλέον με φοβίζει να τρώω από αυτά. Δε ξέρω τι επιλογή έχω αλλά θέλω κάτι μεγάλο ώστε να μπένουν κατσαρόλες μέσα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από aizensama24
slk200gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Εγω παντως εχω ενα ανω παγκο μικρο και μια χαρα χωρανε οι κατσαρολες μεσα για 2 παντα ατομα,πολλες φορες το βαζω ανα μια μερα γιατι ακομα εχει χωρο
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε Εγω παντως εχω ενα ανω παγκο μικρο και μια χαρα χωρανε οι κατσαρολες μεσα για 2 παντα ατομα,πολλες φορες το βαζω ανα μια μερα γιατι ακομα εχει χωρο Ποιο είναι? μπορείς να μου πεις μάρκα/μοντέλο και πόσο κάνει?
slk200gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 https://www.skroutz.gr/s/6507413/Bosch-SKS62E22EU.html , το εχω 2 χρονια ακομα ειμαι ερωτευμενος με αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε https://www.skroutz.gr/s/6507413/Bosch-SKS62E22EU.html , το εχω 2 χρονια ακομα ειμαι ερωτευμενος με αυτο Αγαπάμε Bosch, ότι έχω στο σπίτι από αυτή την εταιρία είναι. Δε ξέρω πάντως αν χωράει πιο μεγάλες κατσαρόλες ή μπλέντερ μέσα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από aizensama24
gthe Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Το παλιό χαλασμένο κάτω από τον πάγκο σου θα είναι είτε 45άρι είτε 60άρι και αντίστοιχα είτε ελευθερο είτε εντοιχισμένο. Οι διαστάσεις στα πλυντήρια δεν αλλαξαν με τα χρόνια. Από όλα αυτά θα βρεις στην αγορά νέα μοντέλα. Επομένως πιο είναι το θέμα που δυσκολέυει αντικατάσταση του παλιού με το καινούργιο? Παροχή νερού και ρεύμα έχεις ήδη αφού είχες πλυντήριο πιάτων. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, gthe είπε Το παλιό χαλασμένο κάτω από τον πάγκο σου θα είναι είτε 45άρι είτε 60άρι και αντίστοιχα είτε ελευθερο είτε εντοιχισμένο. Οι διαστάσεις στα πλυντήρια δεν αλλαξαν με τα χρόνια. Από όλα αυτά θα βρεις στην αγορά νέα μοντέλα. Επομένως πιο είναι το θέμα που δυσκολέυει αντικατάσταση του παλιού με το καινούργιο? Παροχή νερού και ρεύμα έχεις ήδη αφού είχες πλυντήριο πιάτων. Είναι και αυτό μία λύση, είναι της neff και βλέπω η εταιρία κάνει επισκευές στην Ελλάδα, ίσως μπορεί να το αντικαταστήσει κιόλας.
gthe Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, aizensama24 είπε Είναι και αυτό μία λύση, είναι της neff και βλέπω η εταιρία κάνει επισκευές στην Ελλάδα, ίσως μπορεί να το αντικαταστήσει κιόλας. Επισκευή ή αντικατάσταση, αυτό έχει να κάνει καθαρά με το κόστος του τι θα σου ζητήσουν για να στο φτιάξουν και αν σε συμφέρει. Αλλά και αν ακόμα χρειαστεί να πάρεις ένα άλλο, θα βρεις στο ίδιο μέγεθος απλά και θα σώσεις πολύ χώρο. Αν έχεις 60άρι ήδη παίρνει κατσαρόλες άνετα μέσα. Τα 45άρια είναι λίγο πιο στενά
kostaskalamatas Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 και εγώ δεν κατάλαβα την ερωτηση σου. από τη στιγμή που έχεις ήδη εντοιχισμένο πλυντήριο, κατά πάσα πιθανότητα, όλα τα πλυντήρια του ίδιου τύπου, κάνουν στον υπάρχων χώρο που έχεις το παλιό
vagos789 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Στο σπίτι που ζω έχουν βάλει ένα φίλτρο νερού στη βρύση το οποίο κλείνει άπειρο χώρο και δε χωράει ούτε κατσαρόλα να μπει ανάμεσα Τα φιλτρα νερου ειναι κατα βαση αχρηστα Το νερο της βρυσης συνηθως ειναι καλο (ειδικα Αττικη) Οταν δεν ειναι καλο, τα φιλτρα ειναι σχεδον απιθανο να λυνουν το εκαστοτε προβλημα που υπαρχει
glenngould Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Να ρωτήσω κι εγώ λίγο κάτι για ένα πρόβλημα που έχω με το πλυντήριο πιάτων μου (Μικρό "πάγκου") Μετά το τέλος του προγράμματος υπάρχει μια ρυπαρή, λευκωπή, σαν σκόνη στρώση, που μπορείς να την τρίψεις με το νύχι σου και από κάτω αναδεικνύεται ολόλαμπρο το ασημένιο χρώμα των εσωτερικών τοιχωμάτων του πλυντηρίου. Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε. Επίσης, πολλά από τα σκευή, μου τα βγάζει θαμπά με αυτή την σκόνη/ρυπαρότητα (δεν είναι λεκέδες). Γνωρίζετε μήπως τι φταίει; Ευχαριστώ
cons1985 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, glenngould είπε Να ρωτήσω κι εγώ λίγο κάτι για ένα πρόβλημα που έχω με το πλυντήριο πιάτων μου (Μικρό "πάγκου") Μετά το τέλος του προγράμματος υπάρχει μια ρυπαρή, λευκωπή, σαν σκόνη στρώση, που μπορείς να την τρίψεις με το νύχι σου και από κάτω αναδεικνύεται ολόλαμπρο το ασημένιο χρώμα των εσωτερικών τοιχωμάτων του πλυντηρίου. Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε. Επίσης, πολλά από τα σκευή, μου τα βγάζει θαμπά με αυτή την σκόνη/ρυπαρότητα (δεν είναι λεκέδες). Γνωρίζετε μήπως τι φταίει; Ευχαριστώ Μήπως είναι απορυπαντικό από την ταμπλέτα που δεν διαλύθηκε καλα? Δοκίμασες κάποια άλλη ?
glenngould Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ μια φθηνή σκόνη-απορρυπαντικό που είναι σε ένα πλαστικό κίτρινο δοχείο. Όχι ταμπλέτα. Λες να δοκιμάσω πιο καλό απορρυπαντικό; Ταμπλέτα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ; Δοκίμασα να βάλω και λαμπρυντικό αλλά δεν βοήθησε. Δεν ξέρω τι φταίει, έχω καταντήσει να πλένω τα πιάτα και μετά να ξαναπλένω με τα χέρια μου.
kallair Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 και εμενα καταλοιπα απο το απορρυπαντικο που χρησιμοποιεις μου φαινονται. Τι χρησιμοποιεις; δοκιμασε αλλη εταιρεια για αρχη. αν στο κανει κ με αλλη εταιρεια, υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να μην κανει σωστο ξεπλυμα (μειωμενη ροή νερου).
glenngould Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 ΟΚ, οπότε πρέπει να αλλάξω απορρυπαντικό. Θα πάρω ένα ακριβό επώνυμο και θα ενημερώσω. Δεν είναι υπολλείμματα τροφών πάντως 100% και όπως είπα ξύνοντάς το με το νύχι μου, από κάτω εμφανίζεται λαμπερό το ασημένιο glossy coat του πλυντηρίου (στη 2η φωτογραφία το έχω ξύσει σε ένα σημείο για να σας δείξω). Ποιο απορρυπαντικό προτείνετε; Fairy ή Finish;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα