imr Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Ειμαι στην αγορα για αυτοκινητο με 4 πορτες και μεγαλο Ειμαι στις εξης 3 επιλογες με την λογικη οτι διαθετω 6000 Αγορα ενος μεταχειρισμενου 10-15ετιαας με 3-4 χιλιαδες. (πχ nissan Note). Μενουν ρεστα και γινεται αγορα καινουργιου σε 1-2 χρονια, Αυτο μενει σαν δευτερο ΜΕταχειρισμενο < 8 ετιας με προκαταβολη και μικρη χρηματοδοτηση για 1-2 χρονια Καινουργιο 'φτηνο' πχ kamiq βασικη εκδοση, dacia duster με ιδια προκαταβολη και μεγαλυτερη χρηματοδοτηση Εδω να πω οτι σε ολες τις επιλογες θα εχω εξοικονομηση καυσιμου (απο 250 τον μηνα βενζινη) και το ποσο για την χρηματοδοτηση 2-3 ειναι κατι που με τα τωρινα δεδομενα θα βγαινει ευκολα απο τον μηνα Ειμαι κατα τις 3ης επιλογης λογω του οτι γενικα το καινουργιο το παντρευεσαι για πολλα χρονια αλλα πχ ενα duster αεριο θα βγαζει την δοση μονο του Γνωμες?
tutuyo Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Κοίταιναι και συνάρτηση του πόσο θέλεις να ασχοληθείς. Και εγώ πιστεύω ένα μεταχειρισμένο 1-3 έτη είναι ένας καλός συμβιβασμός. Συνήθως οι μεγάλες αντιπροσωπείες έχουν μεταχειρισμένα από τεστ ντραιβ,από πωλητές,από ληζινγκ που έχουν λογικά χλμ και μικρές φθορές Στο καινούργιο 'φθηνο' κανείς αρκετές υποχωρήσεις που σε κάνει να σκέφτεσαι το κάνω που το κάνω το έξοδο να μην πάρω πχ το χρώμα που μου αρέσει;
imr Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, tutuyo είπε Κοίταιναι και συνάρτηση του πόσο θέλεις να ασχοληθείς. Και εγώ πιστεύω ένα μεταχειρισμένο 1-3 έτη είναι ένας καλός συμβιβασμός. Συνήθως οι μεγάλες αντιπροσωπείες έχουν μεταχειρισμένα από τεστ ντραιβ,από πωλητές,από ληζινγκ που έχουν λογικά χλμ και μικρές φθορές Στο καινούργιο 'φθηνο' κανείς αρκετές υποχωρήσεις που σε κάνει να σκέφτεσαι το κάνω που το κάνω το έξοδο να μην πάρω πχ το χρώμα που μου αρέσει; Δεν ειμαι τοσο υπερ του συγκεκριμενου γιατι τα περισοτερα ειναι παρα πολυ κοντα στην αγοραα καινουργιου. Σε περιπτωση ευκαιριας οκ, αλλα γενικα δεν εχω τιμες που να αξιζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα