neosstoforum Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δωρεάν αποστολή από την Αγγλία, αλλά χωρίς tracking number. Ο κωδικός για την έκπτωση είναι BGRSD2. https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-SD2-30W-QC3_0-2_4A-Dual-USB-Ports-Fast-Car-Charger-For-iPhone-XS-Xiaomi-Mi8-Pocophone-F1-p-1417260.html 9.23€ στο AliExpress https://www.aliexpress.com/item/32976282924.html Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από neosstoforum 1 3
barman_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Όπως το διάβασα νόμιζα αφορά φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου και έσπευσα 😜 3
therion13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, barman_ είπε Όπως το διάβασα νόμιζα αφορά φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου και έσπευσα 😜 Το έχω πάθει και εγώ σε ένα άλλο post αλλα εδώ είδα blitzwolf και ξέρω δεν φτιάχνει φορτιστές αυτοκινήτου. με 5 ευρώ, 4 θα έπαιρνα
andreasece Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Στα ίδια λεφτά, με QC4.0 και PD... https://www.aliexpress.com/item/32956937197.html Το έχω από τον Άυγουστο και φορτίζω ακόμα και το λάπτοπ στο αυτοκίνητο. Δεν βρίσκω λόγο κάποιος να πάρει το παρωχημένο και αρκετά ογκώδες blitzwolf. 1
neosstoforum Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Στις 29/5/2020 στις 2:56 ΜΜ, hpdra είπε "Τhis coupon can only be used 30 times" 😐 Τώρα που το δοκίμασα τυχαία βλέπω ότι δουλεύει ξανά και βγαίνει 4.52€ η τελική τιμή. 2
enteacher04 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Χαζή ίσως η ερώτηση, αλλά επειδή το παρήγγειλα και το περιμένω, ήθελα να ρωτήσω αν αυτό μπορώ να το έχω συνεχώς συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο, ή αν πρέπει να το αποσυνδέω όταν δεν το χρησιμοποιώ. Το ρωτάω διότι, λόγω δουλειάς, χρειάζεται 1 φορά την εβδομάδα να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο, συχνά σε μέρη που δεν τα ξέρω, οπότε χρησιμοποιώ gps για ώρες, και με βολεύει να έχω φορτιστή. Αλλά μετά από αυτό το ταξίδι, μπορεί να μην ξαναχρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο για άλλες 4, 5 ή και 6 μέρες. Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να το αφήνω αυτό συνδεδεμένο, σωστά; Ή "τρώει" την μπαταρία του αυτοκινήτου, κάπως σαν να έχεις αφήσει τα φώτα ανοιχτά, ακόμα και όταν δεν του έχεις συνδέσει πάνω του κάποιο κινητό για φόρτιση;
1988panos2171 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Είχα πάρει σε προσφορά παλαιότερα έναν blitzwolf, σίγουρα έχει 3 χρόνια κουμπωμένος στην πρίζα. Δεν έχεις κανένα θέμα,. 1
danis44 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Έχω κάνει παραγγελία και έγινε shipped 30 μαϊου (από UK) Ακόμα δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση άφιξης. Χωρίς tracking number πως μπορούμε να ξέρουμε που βρίσκεται?
neosstoforum Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, danis44 είπε Καλησπέρα. Έχω κάνει παραγγελία και έγινε shipped 30 μαϊου (από UK) Ακόμα δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση άφιξης. Χωρίς tracking number πως μπορούμε να ξέρουμε που βρίσκεται? Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις που βρίσκεται μέχρι την παραλαβή. Αν περάσουν αρκετές μέρες (30 νομίζω) μπορείς να ζητήσεις πίσω τα χρήματα. 1
sakis_the_fraud Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 29/5/2020 στις 3:14 ΜΜ, andreasece είπε Στα ίδια λεφτά, με QC4.0 και PD... https://www.aliexpress.com/item/32956937197.html Το έχω από τον Άυγουστο και φορτίζω ακόμα και το λάπτοπ στο αυτοκίνητο. Δεν βρίσκω λόγο κάποιος να πάρει το παρωχημένο και αρκετά ογκώδες blitzwolf. όντως ειναι καλύτερη προσφορά αλλά... στην σελίδα του προιόντος λεει: Free Shipping to Greece via Cainiao Super Economy Global όμως οταν το βάζω στο καλάθι, μου βγαίνουν και μεταφορικα 3,16!!! συμβαίνει μονο σε εμένα;; Γιατί βλεπω η εταιρεία εχει βγάλει γενικότερα προσφορες...
neosstoforum Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, sakis_the_fraud είπε όντως ειναι καλύτερη προσφορά αλλά... στην σελίδα του προιόντος λεει: Free Shipping to Greece via Cainiao Super Economy Global όμως οταν το βάζω στο καλάθι, μου βγαίνουν και μεταφορικα 3,16!!! συμβαίνει μονο σε εμένα;; Γιατί βλεπω η εταιρεία εχει βγάλει γενικότερα προσφορες... Ισχύει και σε μένα 2.86€ μεταφορικά βγάζει. 1
sakis_the_fraud Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, neosstoforum είπε Ισχύει και σε μένα 2.86€ μεταφορικά βγάζει. κριμα.... το πιο κουφο ειναι πως προσθεσα και αλλα προιοντα απο το μαγαζι που ηθελε να παρει φιλος για να μοιραστουμε τα μεταφορικα και αντι να μεινει το ποσο ιδιο, ή εστω να αυξηθει λιγο, αυτο αυξανοταν σαν να ειχα βαλει τα προιοντα ξεχωριστα! πχ αν επελεγα 3 προιοντα, μου εβαζε και 9,κατι δολλαρια μεταφορικα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα