skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μου έβγαλε προσφορά το Cosmote App για ανβάθμιση σε συμβόλαιο 24 μηνών από vdsl 50 που είμαι τώρα σε Cosmote Double Play Fiberspeed 100 XL με 41.9 το μήνα. Πιστεύετε είναι καλή προσφορά; Το πακέτο με τις οπτικές ίνες τι σχέση έχει; Τώρα είμαι στα 50mbps από καφάο που το έχω στα 20 μέτρα.
maniacos93 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Μου έβγαλε προσφορά το Cosmote App για ανβάθμιση σε συμβόλαιο 24 μηνών από vdsl 50 που είμαι τώρα σε Cosmote Double Play Fiberspeed 100 XL με 41.9 το μήνα. Πιστεύετε είναι καλή προσφορά; Το πακέτο με τις οπτικές ίνες τι σχέση έχει; Τώρα είμαι στα 50mbps από καφάο που το έχω στα 20 μέτρα. Πολύ υποκειμενικό το θέμα τιμής. Για εμένα π.χ που βγάζω 1000 το μήνα είναι πολύ καλή προσφορά. Για εσένα π.χ. που βγάζεις 500 το μήνα μπορεί να είναι πολλά τα χρήματα. Εσύ ξέρεις τα οικονομικά σου, εσύ αποφασίζεις.
skiabox Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 To Fiber στην ονομασία του πακέτου έχει καμία σχέση με fiber to the home;
maniacos93 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, skiabox είπε To Fiber στην ονομασία του πακέτου έχει καμία σχέση με fiber to the home; Όχι. Είναι FTTC (Fiber to the curb), δηλαδή μέχρι το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Δεν γνωρίζω αν άρχισαν ήδη τα έργα ή αν υπάρχει τέτοιος σκοπός στο άμεσο μέλλον στις μεγάλες αστικές πόλεις για FTTH αλλά προς το παρών δεν ισχύει. 1
lightsout Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maniacos93 είπε Πολύ υποκειμενικό το θέμα τιμής. Για εμένα π.χ που βγάζω 1000 το μήνα είναι πολύ καλή προσφορά. Για εσένα π.χ. που βγάζεις 500 το μήνα μπορεί να είναι πολλά τα χρήματα. Εσύ ξέρεις τα οικονομικά σου, εσύ αποφασίζεις. Υποκειμενικό είναι αν τα 41,9 είναι πολλά ή λίγα για την τσέπη του καθενός. Η σύγκριση τιμών όμως μεταξύ των παρόχων είναι αντικειμενική. Για παράδειγμα, έχω 100Mpbs συν 360' προς κινητά και απεριόριστα σταθερά με 30€/μήνα από Wind. Με τη γνωστή κάκιστη εξυπηρέτηση πελατών βεβαίως το οποίο είναι απαραίτητο να αναφέρεται. Η προσφορά που έδωσε στον TS η Cosmote δεν είναι κακή, αλλά νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερη αν έπεφτε κατά 5 ευρώ. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από lightsout 2
manthos1969 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Το Cosmote Double Play Fiberspeed 100 XL είναι FTTH βγαίνει στα 28.90€ τον μήνα με χρήση του sfbb και έκδοση λογαριασμού e-bill, θέλει περίπου 2 μήνες η διαδικασία ενεργοποίησης. Απλά θέλει έλεγχο για την διαθεσιμότητα στο sfbb.gr με διεύθυνση.
CarbonFibre Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Η wind είναι φθηνότερη στα 35€ επίσημη τιμή στη σελίδα τους. Ίσως μπορέσεις να πάρεις κάτι καλύτερο σε τιμή από αυτούς. Αν έχεις συμβόλαιο κινητής στην cosmote και βάλεις σταθερή γραμμή σε αυτούς έχεις 10% έκπτωση στο πάγιο κινητής.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 18 hours ago, manthos1969 said: Το Cosmote Double Play Fiberspeed 100 XL είναι FTTH βγαίνει στα 28.90€ τον μήνα με χρήση του sfbb και έκδοση λογαριασμού e-bill, θέλει περίπου 2 μήνες η διαδικασία ενεργοποίησης. Απλά θέλει έλεγχο για την διαθεσιμότητα στο sfbb.gr με διεύθυνση. 50 100 200 mbit μπορεις να παρεις τοσο με ftth οσο και με vdsl. αν εχει διαθεσιμοτητα για ftth μπορει να το ζητησει 2
jimakos205 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 για να μην ανοιγω αλλο θεμα μου εγινε κ μενα η προσφορα με 41.90 για 100αρα αλλα τα θεωρω πολλα οταν οι 100αρες ειναι περιπου στα 30 απο αλλους παροχους.Επειδη το συμβολαιο μου, ΟΤΕ 50αρα περιπου στα 33 ευρω, ληγει εχει παρει κανεις καμια καλη προσφορα ανανεωσης??Η wind σε μια πρωτη επαφη μου εκανε προσφορα 28 ευρω τη 50αρα κ 31 ευρω 100αρα.
gapostolidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δες πρώτα εδώ https://www.sfbb.gr/LandingPage.html εάν δικαιούσαι voucher επιδότησης της σύνδεσης. Εάν ναι επιδοτείσαι με 13,00 ευρώ το μήνα για 24 μήνες και με 48,00 από το σύνολο των 50,00 ευρώ για την κατασκευή της γραμμής. 1
and_64 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 17/6/2020 στις 5:47 ΜΜ, gapostolidis είπε Δες πρώτα εδώ https://www.sfbb.gr/LandingPage.html εάν δικαιούσαι voucher επιδότησης της σύνδεσης. Εάν ναι επιδοτείσαι με 13,00 ευρώ το μήνα για 24 μήνες και με 48,00 από το σύνολο των 50,00 ευρώ για την κατασκευή της γραμμής. Ένα πιθανό θέμα με το sfbb και το πέρασμα οπτικής είναι η έγκριση ή μή του όλου έργου απο πολυκατοικία/διαχειριστή αφού περνάει εγκατάσταση για όλους αναγκαστικά. Απλά το αναφέρω επειδή το έχω κάνει και το έζησα!
gapostolidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Σε συνεννόηση με τον μηχανικό το έργο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρόπο που δεν θα αλλάζει σημαντικά την αισθητική του κοινόχρηστου χώρου. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να πει όχι στην εξέλιξη της τεχνολογίας, και η παρέμβαση αυτή θα δώσει σε όλους τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την ταχύτητα σύνδεσής του συντομότερα λόγω της υποδομής που θα εγκατασταθεί (floor boxes).
and_64 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, gapostolidis είπε Σε συνεννόηση με τον μηχανικό το έργο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρόπο που δεν θα αλλάζει σημαντικά την αισθητική του κοινόχρηστου χώρου. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να πει όχι στην εξέλιξη της τεχνολογίας, και η παρέμβαση αυτή θα δώσει σε όλους τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την ταχύτητα σύνδεσής του συντομότερα λόγω της υποδομής που θα εγκατασταθεί (floor boxes). Προφανώς αλλά το προφανές δεν είναι πάντα ευκόλως εννοούμενο! Δυστυχώς εχω ακούσει απο φίλους και διαβάσει σε γειτονικά fora πολλές ιστορίες τρέλας απο "καλοθελητές" γείτονες. Ακόμη και σε μας που είμαστε 8 διαμερίσματα και δεν υπήρχαν αντιρρήσεις, τελευταία στιγμή υπήρξαν γκρίνιες για την τοποθέτηση (χωρίς ουσία βεβαια, να χαμε να λέγαμε)
prometheas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2020 στις 9:58 ΠΜ, manthos1969 είπε Το Cosmote Double Play Fiberspeed 100 XL είναι FTTH βγαίνει στα 28.90€ τον μήνα με χρήση του sfbb και έκδοση λογαριασμού e-bill, θέλει περίπου 2 μήνες η διαδικασία ενεργοποίησης. Απλά θέλει έλεγχο για την διαθεσιμότητα στο sfbb.gr με διεύθυνση. Oχι απαραίτητα Στην διευθυνσή μου (Μαρούσι) το συγκεκριμένο πρόγραμμα εχει διαθεσιμότητα μέσω FTTC. (από καμπίνα). Εαν ζητήσω την υπηρεσία θα την έχω αυθημερόν. (ειμαι στον ΟΤΕ ήδη). Αλλες συνοικίες στο Μαρούσι (πχ στο κέντρο του Αμαρουσίου) έχουν FTTH. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από prometheas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα