giorgos1966 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Καλημερα.Παιδια ποια απο τις 2 να επιλεξω (μεταχ/νη); Την Gigabyte GA-990XA-UD3 60 ευρω, η την MSI 970 G43 PLUS 55 ευρω; Φοραω επεξεργαστή FX-8350. Βασικη δουλεια που κανω ειναι σε επεξεργασια φωτό και βιντεο.
raul7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Την gigabyte ξεκάθαρα.Την msi ούτε να την σκέφτεσαι, ειδικά με τον 8350 και διαφορά τιμής 5€. Σε am3+ γενικά θυμάμαι ήταν πολύ καλές οι gigabyte & asus, η συγκεκριμένη msi μέχρι που "φρεναρε" τα λίγο πιο ενεργοβόρα cpu λόγω κακών υλικών και υψηλών θερμοκρασιών που ανεβάζει. 2
giorgos1966 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, raul7 είπε Την gigabyte ξεκάθαρα.Την msi ούτε να την σκέφτεσαι, ειδικά με τον 8350 και διαφορά τιμής 5€. Σε am3+ γενικά θυμάμαι ήταν πολύ καλές οι gigabyte & asus, η συγκεκριμένη msi μέχρι που "φρεναρε" τα λίγο πιο ενεργοβόρα cpu λόγω κακών υλικών και υψηλών θερμοκρασιών που ανεβάζει. Και εγω σε αυτη κλεινω πιο πολύ, μιας και κλοκαρεται κιόλας. Ευχαριστω. 1
giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Καλημερα. Οταν παρω την μητρικη χρειαζεται να κανω format; Η την βαζω και κατεβαζω απλά τους οδηγούς;
LaMereda Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Την μητρική την αλλάζεις επειδή σου χάλασε η παλιά; Αν έχεις την δυνατότητα, σκέψου και την περίπτωση να πουλήσεις τον επεξεργαστή με τις μνήμες σου και δίνοντας γύρω στα 100€ επιπλέον να πας σε κάτι πολύ δυνατότερο, με εγγυήσεις, πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας κτλ.. 1
raul7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Καλημέρα, μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις απλά drivers και πιθανόν να είναι οκ, αλλά το ιδανικό σίγουρα θα ήταν να κάνεις ένα φορμάτ για να καθαρίσουν οι προηγούμενες ρυθμίσεις κλπ, και μετά να περάσεις τους οδηγούς κατευθείαν από το site της gigabyte. Έτσι έχεις λιγότερες πιθανότητες να πέσεις πάνω σε ασυμβατότητες/θέματα με drivers που μπορεί να προκύψουν στη συνέχεια. Αυτά αν χάλασε η παλιά μητρική, αν δεν χάλασε κοίτα και αυτό που λέει ο lamereda.
giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, raul7 είπε Καλημέρα, μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις απλά drivers και πιθανόν να είναι οκ, αλλά το ιδανικό σίγουρα θα ήταν να κάνεις ένα φορμάτ για να καθαρίσουν οι προηγούμενες ρυθμίσεις κλπ, και μετά να περάσεις τους οδηγούς κατευθείαν από το site της gigabyte. Έτσι έχεις λιγότερες πιθανότητες να πέσεις πάνω σε ασυμβατότητες/θέματα με drivers που μπορεί να προκύψουν στη συνέχεια. Αυτά αν χάλασε η παλιά μητρική, αν δεν χάλασε κοίτα και αυτό που λέει ο lamereda. Mου χάλασε για αυτό την αλλάζω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία πούλα, αγορασε κτλ.
leros2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Mου χάλασε για αυτό την αλλάζω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία πούλα, αγορασε κτλ. εννοείς το πούλα, γιατί όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνεις αναγκαστικά. Το Αγόρασε, ξήλωσε τα όλα και πέρασε το όλα, δεν το γλιτώνεις εφόσον χάλασε η μητρική... 1
giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, leros2004 είπε εννοείς το πούλα, γιατί όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνεις αναγκαστικά. Το Αγόρασε, ξήλωσε τα όλα και πέρασε το όλα, δεν το γλιτώνεις εφόσον χάλασε η μητρική... Εν καιρώ, σιγουρα θα κανω ολική αναβάθμιση. Για τωρα και με τα προγραμματα που δουλέυω, με βγαζει μια χαρα.
giorgos1966 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Στις 30/5/2020 στις 12:40 ΜΜ, raul7 είπε Καλημέρα, μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις απλά drivers και πιθανόν να είναι οκ, αλλά το ιδανικό σίγουρα θα ήταν να κάνεις ένα φορμάτ για να καθαρίσουν οι προηγούμενες ρυθμίσεις κλπ, και μετά να περάσεις τους οδηγούς κατευθείαν από το site της gigabyte. Έτσι έχεις λιγότερες πιθανότητες να πέσεις πάνω σε ασυμβατότητες/θέματα με drivers που μπορεί να προκύψουν στη συνέχεια. Αυτά αν χάλασε η παλιά μητρική, αν δεν χάλασε κοίτα και αυτό που λέει ο lamereda. Τελικα φιλε μου ειχες δικαιο. Περασα τη νεα μητρικη χωρις format, αλλα στη πορεια μου εκαναν κατι κοληματα κτλ καποια προγραμματα. Εκανα format, περασα παλι τα windows και τελος. Ολα καλά.
raul7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 37 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Εκανα format, περασα παλι τα windows και τελος. Ολα καλά Μια χαρά, καλοδούλευτη! Στον καιρό της πρέπει να έκανε πάνω από 100-120€ η gigabyte να ξέρεις, είναι καλή μητρική. Εγώ έχω την "μικρότερη" 970a- ud3p και δεν έχω παράπονο, ήταν καλές επιλογές οι giga. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα