dk Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Παιδιά υπάρχει το εξης πρόβλημα με το DVD Shrink 1.1.6 που χρησιμοποιώ. Στην αρχή διαβάζει το DVD και μετά κολλάει ενώ μου δείχνει τα περιεχόμενα του. Αυτό συνεβή μετα που εβαλα και εβγαλα τοDVDx Platinum. Η συσκευή (Plextor 708a με το Nero γραφει) στο DVD-Video κανονικά, ενώ όταν ζητάω να γραψει στο DVD Copy μου γραφει οτι δεν είναι δυνατόν να γίνει εγγραφή. Εβαλα και εβγαλα το πρόγραμμα καθώς και το Nero αλλα τίποτα, εχετε καμια ιδέα τι φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Ισως ενα μικρο upgrade στην τελευταια εκδοση του DVD Shrink ,την 3.1.7.6, να σου ελυνε παρα πολλα προβλημματα!!!! Ειναι και freeware....... http://www.dvdshrink.org/where.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Λοιπόν εβαλα και εβγαλα το DVD Shrink ,την 3.1.7.6, καθώς και το Nero 3.1.7. Επίσης καταργησα το DVD και το έβαλα αλλα τίποτα μολις ανοιξει το DVD Shrink διαβάζει τα περιεχόμενα του και μετά κολλάει το PC Καμιά ιδέα τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Βάζεις το dvd2one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 dk, αυτο σου το κανει σε ολα τα dvd η μονο με μια ταινια? Αν στο κανει μονο σε ενα DVD δοκιμασε να κανεις ripping μεσω του DVD Decrypter (και σε ISO ακομα αν θες) και μετα να το κανεις re-author απο το DVD Shrink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 αυτό το κανει σε ολα τα dvd μετά την εγκατάσταση και απεγκατασταση του DVDx Platinum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μαριε το ελαβα το dvd2one με βλεπω να κινουμε προς αυτή την κατευθυνση ή σαν δεύτερ επιλογη θα κανω format να βάλω τα xp που δεν μου αρέσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.