Προς το περιεχόμενο

[pc case]CoolerMaster MasterBox Lite 3.1 TG 37.56€ @mg manager +5€ μεταφορικα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά δε νομίζω κάτι να είναι προσφορά απο τη στιγμή που ΔΕΝ είναι ετοιμοπαράδοτο..

Δημοσ.

Όταν είχε ανοίξει το θέμα ήταν όντως στα 37, με το που ανέβηκε το thread στο Insomnia η τιμή πήγε στα 51,+
Τα γνωστά κόλπα για να ανοίγουν τα θέματα και να γίνεται και λίγος "ντόρος" ειδικά όταν έρχεται ΣΚ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gerokost είπε

γενικά δε νομίζω κάτι να είναι προσφορά απο τη στιγμή που ΔΕΝ είναι ετοιμοπαράδοτο..

Σαφώς και είναι προσφορά. Δε μπορείς πάντα να έχεις κάτι σε χαμηλή τιμή και σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα είναι προτιμότερο, αλλά δε γίνεται πάντα. Ειδικά για κάποια προϊόντα που δεν τα έχεις άμεσα ανάγκη συμφέρει πολύ. Τώρα αν κάτι είναι κατόπιν παραγγελίας και τελικά το ακυρώσουν, εκεί είναι άλλη συζήτηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NewGascp είπε

Όταν είχε ανοίξει το θέμα ήταν όντως στα 37, με το που ανέβηκε το thread στο Insomnia η τιμή πήγε στα 51,+
Τα γνωστά κόλπα για να ανοίγουν τα θέματα και να γίνεται και λίγος "ντόρος" ειδικά όταν έρχεται ΣΚ.

Κακόγουστος τρόπος προκειμένου να γίνει έμμεση διαφήμιση.. νομίζω ότι πρέπει να διαγράφονται άμεσα τέτοιου είδους αναρτήσεις.

• Like 4
Δημοσ.
Στις 29/5/2020 στις 12:15 ΜΜ, neosstoforum είπε

Σαφώς και είναι προσφορά. Δε μπορείς πάντα να έχεις κάτι σε χαμηλή τιμή και σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα είναι προτιμότερο, αλλά δε γίνεται πάντα. Ειδικά για κάποια προϊόντα που δεν τα έχεις άμεσα ανάγκη συμφέρει πολύ. Τώρα αν κάτι είναι κατόπιν παραγγελίας και τελικά το ακυρώσουν, εκεί είναι άλλη συζήτηση.

Ναι, απο την άλλη όταν βλέπω 30 μέρες, κάτι μου λέει ότι ο πωλητής μαζεύει παραγγελίες και τις χτυπάει μαζεμένες. Και αν δε μαζευτούν, τότε πέφτει άκυρο. Εμένα, δε μου πολυαρέσει αυτό.

Δημοσ.

Ειναι ΠΟΛΥ κακό κουτί παιδιά. Η ροή αέρα ειναι κάκιστη με αποτέλεσμα να "πνίγει" το εσωτερικό του κουτιου. Όμορφο, αλλά η κακή ροή αέρα ειναι ένα τεράστιο - . 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...