Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 https://www.mgmanager.gr/κουτιά-υπολογιστών/74762-coolermaster-masterbox-lite-31-tg-mini-tower-micro-atx-usb30-no-psu-tempered-glass-black-mcw-l3s3-kgnn-00.html εχει ξαναπαιξει σε αυτην την τιμη. ακομα και στα 36€ πριν ενα 5 μηνο απο cosmodata
emperor4her Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) χανω κατι? Δεν βλεπω καμια προσφορα.. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από emperor4her
gerokost Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 γενικά δε νομίζω κάτι να είναι προσφορά απο τη στιγμή που ΔΕΝ είναι ετοιμοπαράδοτο..
NewGascp Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Όταν είχε ανοίξει το θέμα ήταν όντως στα 37, με το που ανέβηκε το thread στο Insomnia η τιμή πήγε στα 51,+ Τα γνωστά κόλπα για να ανοίγουν τα θέματα και να γίνεται και λίγος "ντόρος" ειδικά όταν έρχεται ΣΚ.
neosstoforum Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, gerokost είπε γενικά δε νομίζω κάτι να είναι προσφορά απο τη στιγμή που ΔΕΝ είναι ετοιμοπαράδοτο.. Σαφώς και είναι προσφορά. Δε μπορείς πάντα να έχεις κάτι σε χαμηλή τιμή και σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα είναι προτιμότερο, αλλά δε γίνεται πάντα. Ειδικά για κάποια προϊόντα που δεν τα έχεις άμεσα ανάγκη συμφέρει πολύ. Τώρα αν κάτι είναι κατόπιν παραγγελίας και τελικά το ακυρώσουν, εκεί είναι άλλη συζήτηση.
spirostolios Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, NewGascp είπε Όταν είχε ανοίξει το θέμα ήταν όντως στα 37, με το που ανέβηκε το thread στο Insomnia η τιμή πήγε στα 51,+ Τα γνωστά κόλπα για να ανοίγουν τα θέματα και να γίνεται και λίγος "ντόρος" ειδικά όταν έρχεται ΣΚ. Κακόγουστος τρόπος προκειμένου να γίνει έμμεση διαφήμιση.. νομίζω ότι πρέπει να διαγράφονται άμεσα τέτοιου είδους αναρτήσεις. 4
gerokost Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Στις 29/5/2020 στις 12:15 ΜΜ, neosstoforum είπε Σαφώς και είναι προσφορά. Δε μπορείς πάντα να έχεις κάτι σε χαμηλή τιμή και σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα είναι προτιμότερο, αλλά δε γίνεται πάντα. Ειδικά για κάποια προϊόντα που δεν τα έχεις άμεσα ανάγκη συμφέρει πολύ. Τώρα αν κάτι είναι κατόπιν παραγγελίας και τελικά το ακυρώσουν, εκεί είναι άλλη συζήτηση. Ναι, απο την άλλη όταν βλέπω 30 μέρες, κάτι μου λέει ότι ο πωλητής μαζεύει παραγγελίες και τις χτυπάει μαζεμένες. Και αν δε μαζευτούν, τότε πέφτει άκυρο. Εμένα, δε μου πολυαρέσει αυτό.
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Ειναι ΠΟΛΥ κακό κουτί παιδιά. Η ροή αέρα ειναι κάκιστη με αποτέλεσμα να "πνίγει" το εσωτερικό του κουτιου. Όμορφο, αλλά η κακή ροή αέρα ειναι ένα τεράστιο - . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα