speedy23 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Πηρα ενα realme X2 χθες και ειχε προεγκατεστημενο το ColorOS 6. Ειδα ενα χαρακτηριστικο του που μου αρεσε πολυ. Στο status bar στην κορυφη της οθονης, καθε φορα που μου ερχοταν μια ειδοποιηση απο μια απο τις εφαρμογες που ειχα , ηταν αναλογα με το χρωμα της εφαρμογης. Για παραδειγμα το gmail το ασπρο κοκκινο φακελο, το twitter με το γαλαζιο του χρωμα κτλ. Με το που εκανα μια αναβαθμιση, περασε σε realme ui το OS και πια μου ερχεται με το κλασσικο λευκο μονοτονο χρωμα οι ειδοποιησεις. Ειναι θεμα Android γενικοτερα; Το ξερω οτι ειναι μια μικρη λεπτομερεια αλλα προσωπικα με χαλαει οπτικα. Υπαρχει τροπος να αλλαξει πισω σε χρωματιστα icons?
christos4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 είναι θέμα UI (realmeUI) και όχι Android θεωρώ.. το πιο σπαστικό στη νέα αλλαγή για εμένα είναι τα silent notifications, που στο ColorOS ήταν σε διαφορετικό tab και δεν σε ενοχλούσαν, ενώ σε αυτήν την έκδοση είναι πάντα στην αρχική σελίδα, απλά κάτω κάτω..
speedy23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, christos4 είπε είναι θέμα UI (realmeUI) και όχι Android θεωρώ.. Μπα, Android ειναι θεμα. Καπου διαβασα οτι τα guidelines απο Android 5.0 και μετα λενε οτι τα app icon notifications πρεπει να ειναι λευκα δυστυχως. Realme UI, MIUI ολα αυτα ακουμπανε στην τελευταια εκδοση του Android. Για να πετυχω αυτο που θελω, πρεπει να γυρισω σε Color OS 6, το οποιο δυστυχως δεν επετευχθη με hard reset και wipe data οταν το προσπαθησα. Γινεται με rooting/flashing και σπας την εγγυηση ετσι ομως αν θυμαμαι καλα. Ωραιο midrange τηλεφωνο ομως Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από speedy23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα