neosstoforum Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε περα απο το αν ειναι καλο μαγαζι η οχι, οι SSD στα 250gb καπου τοσο θα επρεπε να ειναι σε τιμη εν ετει 2020 μην κοιταμε που εκτοξευθηκαν τους τελευταιους μηνες Τόσο θα έπρεπε, αλλά από τη στιγμή που κοστίζουν πάνω από 30€ θεωρώ απίθανο να τους βάλουν στη μισή τιμή για να πούμε ότι είναι προσφορά. Ο συγκεκριμένος Apacer ήδη κοστίζει 7€ χαμηλότερα από τον επόμενο φθηνότερο M.2 SSD στα 240GB. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από neosstoforum
jimex Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Από ελληνικό κατάστημα ψωνίζεις όταν έχει άμεση διαθεσιμότητα ή διαθεσιμότητα σε 2-3 ημέρες, που σημαίνει ότι ναι μεν το ίδιο δεν έχει στοκ, αλλά υπάρχει σε κάποια ελληνική αποθήκη. Όταν λέει κατόπιν παραγγελίας δεν το ακουμπάς καν, καθώς απλά θα περιμένεις πότε και αν το κατάστημα το βρει στο εξωτερικό, σε τιμή που το συμφέρει. Αν είναι να περιμένεις να σου έρθει απ' έξω, απλά ψάχνεις τα ηλεκτρονικά καταστήματα στις 4-5 μεγάλες αγορές της Ευρώπης και παραγγέλνεις. Δε χρειάζονται μεσάζοντες να κάνουν την παραγγελία για σένα... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από jimex 2
Vasilius Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, jmirko15 είπε Δεν βρίσκω σωστή τη λογική ότι επειδή κάποιο μαγαζί βγήκε από το Skroutz δεν αξίζει πλέον ή δεν είναι καλό.. (δεν έχω ιδέα τι εστί MustShop btw) Ξέρω γω , διότι το skroutz έχει τις κριτικές ίσως;
neosstoforum Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jimex είπε Από ελληνικό κατάστημα ψωνίζεις όταν έχει άμεση διαθεσιμότητα ή διαθεσιμότητα σε 2-3 ημέρες, που σημαίνει ότι ναι μεν το ίδιο δεν έχει στοκ, αλλά υπάρχει σε κάποια ελληνική αποθήκη. Όταν λέει κατόπιν παραγγελίας δεν το ακουμπάς καν, καθώς απλά θα περιμένεις πότε και αν το κατάστημα το βρει στο εξωτερικό, σε τιμή που το συμφέρει. Αν είναι να περιμένεις να σου έρθει απ' έξω, απλά ψάχνεις τα ηλεκτρονικά καταστήματα στις 4-5 μεγάλες αγορές της Ευρώπης και παραγγέλνεις. Δε χρειάζονται μεσάζοντες να κάνουν την παραγγελία για σένα... Συμφωνώ απόλυτα. Εφόσον υπάρχει στο εξωτερικό σε παρόμοια τιμή είναι προτιμότερο να το αγοράσεις από εκεί. Αν και δεν ξέρω μετά τι ισχύει με τις εγγυήσεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Στην περίπτωση μας όμως ο συγκεκριμένος M.2 SSD ξεκινάει από 43.49€ στο geizhals.eu (που περιλαμβάνει τιμές από πολλά καταστήματα της Ευρώπης) και δεν ξέρω καν αν αυτά τα καταστήματα στέλνουν στην Ελλάδα. Στο Amazon σίγουρα θα είναι ακριβότερα. Οπότε προφανώς και δεν συμφέρει να πληρώσεις τα διπλάσια χρήματα για να το έχεις άμεσα. Βέβαια από εκεί και πέρα δίνεις ένα δεκάρικο παραπάνω και πας σε άλλες εναλλακτικές . Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από neosstoforum
elpenor Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Εγώ ψωνίζω συστηματικά από το mustshop λόγω καλών τιμών, μου αρέσει που είναι εξυπηρετικοί στο τηλέφωνο και ότι κουλό τους ρωτάω παίρνουν τους προμηθευτές ενημερώνονται και με παίρνουν τηλέφωνο. Ότι έχω πάρει ήταν κατόπιν παραγγελίας, περίπου 2/3 φορές παραλαμβάνω στους χρόνους που λένε, 1/3 καθυστερούν και ακυρώνω. Μία φορά που δεν ακύρωσα και περίμενα να μαζέψουν 10 διαφορετικά κομμάτια για ένα υπολογιστή φίλου έκαναν περίπου 50 ημέρες να τα μαζέψουν όλα όμως άξιζε, πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές. Το θέμα του paypal δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ για αγορά από Ελληνικά καταστήματα, οι τράπεζες μου έχουν αποδείξει ότι με προστατεύουν σε αρκετά καλό βαθμό όταν κάνω αγορές με τις κάρτες τους. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία όμως σε καμία περίπτωση δεν εγγυώμαι για το μαγαζί, ούτε τους ξέρω ούτε γνωρίζω τι μπορεί να έχουν κάνει σε άλλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις