kosegdit Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Προχθές έκανα αναβάθμιση του προγράμματός μου από 50Mbps -> 100 Mbps. Να σημειώσω εδώ ότι με τα 50 ήμουν μια χαρά, το router κλείδωνε σταθερά 49999(τελευταία ήταν στα 54999) και δεν είχα καθόλου θέματα. Εδώ και 2 μέρες που έχει γίνει η αλλαγή, το router δεν μπορεί να κλειδώσει με τίποτα ούτε ψιλά αλλά ούτε και σταθερά. Κλειδώνει 60, 67, 73, μετά πάλι κάτω. Γενικά το πάει σαν καρδιογράφημα και τα errors πάνε σύννεφο. Επίσης την πρώτη μέρα της αναβάθμισης είχα φοβερά παγώματα στην γραμμή, σε σημείο που δήλωσα βλάβη και αύριο περιμένω τεχνικό στο σπίτι. Τηλεφωνικά επίσης με ενημερώσαν ότι βλέπουν ότι η γραμμή μου δεν είναι καθόλου σταθερή. Σας παραθέτω και ένα sceenshot από τo router, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν παρατηρεί κάτι παραπάνω από εμένα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω καθόλου τι είναι τα CRC/FEC errors ούτε και αν σαν νούμερο είναι πολλά. SNR/Attenuation(επίσης δεν γνωρίζω τι είναι) δεν είναι επίσης σταθερά, όπως δηλαδή και η ταχύτητα κλειδώματος. Θα μου πείτε, αφού περιμένεις τεχνικό γιατί σας πρήζω. Ήθελα περισσότερο την γνώμη κάποιου που να γνωρίζει περισσότερο από εμένα, για το τι μπορεί να συμβαίνει, τι σημαίνουν αυτά τα errors και αν είναι φυσιολογικά ή πολλά. Έτσι ίσως μπορέσω να αντιμετωπίσω να αξιολογήσω καλύτερα την κατάσταση και να μιλήσω με τους τεχνικούς και την εξυπηρέτηση πελατών σε άλλη βάση. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από kosegdit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Πολύ πιθανό να έχεις θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Θα κάνει έλεγχο ο τεχνικός που θα έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf σωστη καλωδιωση για vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα