thomason993 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δωρεάν το Arx Fatalis, το πρώτο παιχνίδι της Arkane Studios, μέσω του site της Bethesda. Link: https://bethesda.net/en/hub/arkane20 Για να πάρετε το παιχνίδι πρέπει να μπείτε στο νέο Arkane Outsiders fan community της Arkane Studios και να εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email. To παιχνίδι θα προστεθεί αυτόματα στο Bethesda account σας και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Bethesda launcher. Προσοχή: Αν έχετε ήδη λογαριασμό Bethesda μη ξεχάσετε να τικάρετε το κουτάκι για email updates πριν πατήσετε στο "JOIN ARKANE OUTSIDERS". Αν ξεχάσατε να πατήσετε το κουτάκι για τα email updates, μπείτε στα Marketing Preferences του λογαριασμού σας και ενεργοποιήστε τα από εκεί (2η επιλογή - Get updates delivered to your inbox). Αν κάνετε τώρα λογαριασμό, κάντε πρώτα Verify το email σας και μετά "JOIN ARKANE OUTSIDERS". Αν δεν τα κάνετε με αυτή τη σειρά, το παιχνίδι δε θα εμφανιστεί άμεσα στο λογαριασμό σας αλλά μέχρι τις 3 Ιουνίου. Το giveaway τρέχει μέχρι 31/05. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από thomason993 4
Aggeluska Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Παιχνιδαρα. Θυμαμαι ηταν απο τα πρωτα παιχνιδια που επαιξα στο PC. Πολυ ωραιο 1
snips Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Πολύ ωραίο παιχνίδι για την εποχή του για εμάς τους αληθινούς Rpgδες..όχι γιαλαντζι RPGδες στυλ Diablo κλπ. Ήταν το δεύτερο game θυμάμαι που καθόταν και η γυναίκα μου δίπλα για παρέα. Το πρώτο ήταν το Might n Magic 7. Δεν υπήρξε βέβαια τρίτη φορά. Μετά κατάλαβε ότι ειμαι χαμένη υπόθεση και δεν ξαναέκατσε δίπλα μου. 3
thomason993 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, sintalkas είπε φιλε ειναι steam key ή οχι? Οχι, το γράφω και στο αρχικό ποστ. Το παιχνίδι προστίθεται στο Bethesda account σου και το παίζεις μέσω του Bethesda launcher.
sintalkas Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 ok τοτε να μου λειπει ,εχω γεμισει με launchers ,μονο στιμ επικ οριτζιν και υπλαυ παιρνω κλειδια 2
MaXmaD Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δεν ειναι τυχαια η Bethesda... Ειναι πισω απο Skyrim(Elder Scrolls), Doom, Fallout...
czarjuly Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Εχουμε γεμισει launchers ,μπραβο στον ts που το ξετρυπωσε αλλα ζηταει την μανα του και τον πατερα του στο να δημιουργησεις κωδικο προσβασης(δεν μπορω να χρησιμοποιησω τους κωδικους που εχω και στα αλλα launchers)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα