Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, το ξέρω....εδώ και καιρό κιόλας. κατά την δευτερα αν θυμάμαι καλά, (λίγο πριν πιάσουν οι βροχές στην αθήνα), γυρνώντας από την δουλειά, ένας καλός ( ; ) άνθρωπος,

άφησε στην γειτονιά μου 2 τέτοια.. αφού από την μία είχα 2 τέτοια, τσάμπα μπροστά μου και από την άλλη φόραγα και λευκά, κάτι σιγομουρμούρησα για την τύχη μου και (σιγά μην τα άφηνα) φορτώθηκα στο αριστερό την τσάντα στο δεξί τις φέτες.. αφού πήραν τον αέρα τους στην βεράντα, μην κολλήσουμε και τίποτα, τα άνοιξα, για να διαπιστώσω ότι είναι σε καλή κατάσταση εντός,

με λίγη ταλαιπωρία στα εξωτερικά. καθάρισμα - φύσημα, δέσιμο.στην πρίζα, τα έβαλα, ξεκινάνε. τώρα το πρόβλημα είναι, ότι τα σλοτς είναι κενά τελείως οπότε δε μπορώ να δω και πολλά πράγματα. βασικά το σασί, την μητρική και 1 κάρτα  cf έχω.

το πρόβλημα τώρα, είναι αν το επαναφέρω με καρτούλες βλέπε ebay ή αν όντως είναι προβληματικό..... στην μία, δεν ξέρω αν αξίζει μιας και αυτά παίζει να κυκλοφορούσαν όταν ήμουν ακόμα πανεπιστήμιο. στην άλλη, βλέπω να δίνω τις κάρτες εδώ σε κάποιον που όντως ξέρει από αυτά και να κρατάω το κουτί για τίποτα περίεργα πρότζεκτ.. δεν το τεστάρισα αλλά νομίζω, ότι ένα μικρό πισι, το χω, να το περάσω εκεί μέσα. 

απόψεις;  βοήθειες κανείς; έχουμε τίποτα ρεζέρβα για αυτά, να τα τεστάρουμε;

Δημοσ.

Καλησπέρα, τι εννοείς με το

1 ώρα πριν, Trigger Happy είπε

δεν το τεστάρισα αλλά νομίζω, ότι ένα μικρό πισι, το χω, να το περάσω εκεί μέσα.

Δημοσ.

εννοώ, ότι σε στιγμές πολύ δημιουργικής απασχόλησης, ξηλώνεις τα εσωτερικά του, και βάζεις την πιο χαμηλή μητρική σε ύψος με passive cooling.

στην ουσία έχεις στα χέρια σου 1u = 4,5 cm κουτί που μπορείς να βάλεις στο rack σου.

• Like 1
Δημοσ.

eol και eos και με μη δυνατοτητα να παρουν ehwic καρτακια συν μικρο output σε ταχυτητα. χρησιμα αν θες να δωσεις κανα ccna η να φτιαξεις κανα voice router. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...