Vasilisxd Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Επειδή οι υπενθυμίσεις είναι άμεση προτεραιότητα στην δουλειά μου (φαντάζομαι και πολλών ακόμα) είμαι «αναγκαστικά» με iPhone. Ψάχνω εδώ και καιρό τώρα στο Android τις λειτουργίες που έχει το iOS όσο αφορά τα reminders/υπενθυμίσεις. Στο iOS αν θέλω ένα reminder σχετικό με μια φωτογραφία , λέω «remind me of this ... τάδε ώρα / μέρα» έχοντας ανοιχτή την φωτό - το ίδιο και για μια επαφή , ένα email , μια σελίδα ή μια σημείωση κλπ και αυτό μου φτιάχνει ένα Reminder έχοντας μέσα του ένα link για αυτό που του είπα. Μπαίνοντας οπότε στην λίστα με τις υπενθυμίσεις , βλέπω και τα links από τα πράγματα που του είπα να μου θυμίσει - και κλικάροντας , μου ανοίγει την αντίστοιχη εφαρμογή - π.χ τις φωτογραφίες και μου δείχνει την συγκεκριμένη . Πιάνει σε όλες τις native εφαρμογές - και εάν είναι εφαρμογή τρίτου , απλά τραβάω ένα Screenshoot και του λέω πάλι να μου την θυμίσει , τάδε ώρα κλπ. Επειδή δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλες τις συσκευές , θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια που κάνει την δουλειά αυτή ή κάποια εφαρμογή , όχι με την φωνή , δεν έχω τέτοια απαίτηση , αλλά reminders τα οποία περιέχουν αντικείμενα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από Vasilisxd
haHa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Google Keep εχεις δοκιμασει; Δυστυχως, η λυση της apple δεν ειναι ιδιαιτερως λειτουργικη και υπολειπεται των αλλων λυσεων γιατι δεν συγχρονιζει με ολες τις συσκευες που μπορει να εχει καποιος, πχ με το android κινητο της δουλειας του. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από haHa
Vasilisxd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Καλά αυτό και αν είναι χάλια note App. Φαντάσου όταν πας να συντάξεις ένα κείμενο με φωτογραφίες , τις φωτό τις βάζει πάνω - πάνω και το κείμενο δεν έχει καμία συνέχεια. Επίσης δεν υπάρχει "άλλη λύση" ακόμα σε αυτό το "πρόβλημα". Δεν υπάρχει προσωπικός βοηθός που να οργανώνει τις υπενθυμίσεις με αντικείμενα που υπάρχουν στην συσκευή σου. Έχεις δει πουθενά να σου κάνει υπενθύμιση για μια φωτογραφία που τράβηξες ? Ο μόνος τρόπος που έχω σκεφτεί είναι να στέλνω όλα τα αντικείμενα σε mails προς τον εαυτό μου και να κάνω τις υπενθυμίσεις μέσω Outlook mobile , αλλά δεν είναι καθόλου γρήγορη και βολική λύση.
haHa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Καλά αυτό και αν είναι χάλια note App. Φαντάσου όταν πας να συντάξεις ένα κείμενο με φωτογραφίες , τις φωτό τις βάζει πάνω - πάνω και το κείμενο δεν έχει καμία συνέχεια. Επίσης δεν υπάρχει "άλλη λύση" ακόμα σε αυτό το "πρόβλημα". Δεν υπάρχει προσωπικός βοηθός που να οργανώνει τις υπενθυμίσεις με αντικείμενα που υπάρχουν στην συσκευή σου. Έχεις δει πουθενά να σου κάνει υπενθύμιση για μια φωτογραφία που τράβηξες ? Ναι, μπορω κανονικα να κανω υπενθυμιση για φωτογραφια που τραβηξα. Αν δεν σε βολεψει το keep, δοκιμασε το google tasks, οπου μπορεις μεσα απο οποιαδηποτε εφαρμογη(πχ μια φωτο, μια σελιδα κλπ) να κανεις share προς το Tasks. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από haHa
Vasilisxd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 4/6/2020 στις 6:36 ΜΜ, haHa είπε Ναι, μπορω κανονικα να κανω υπενθυμιση για φωτογραφια που τραβηξα. Αν δεν σε βολεψει το keep, δοκιμασε το google tasks, οπου μπορεις μεσα απο οποιαδηποτε εφαρμογη(πχ μια φωτο, μια σελιδα κλπ) να κανεις share προς το Tasks. Το πάλεψα αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω. Είδα ότι όντως αν τραβήξω μια φώτο , μπορώ να την κάνω Share στο Tasks και να ορίσω υπενθύμιση , αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για emails από π.χ Outlook. Γενικά δεν έχει αυτό το - μπαίνω σε ένα reminder app και έχω τα πάντα , από φώτο μέχρι emails και sms/τηλέφωνα.
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Το πάλεψα αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω. Είδα ότι όντως αν τραβήξω μια φώτο , μπορώ να την κάνω Share στο Tasks και να ορίσω υπενθύμιση , αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για emails από π.χ Outlook. Γενικά δεν έχει αυτό το - μπαίνω σε ένα reminder app και έχω τα πάντα , από φώτο μέχρι emails και sms/τηλέφωνα. Δουλευει παντως κανονικα με το gmail app. Για τις εφαρμογες που δεν δουλευει, κανε αυτο που κανεις και στο iOs στις μη-native εφαρμογες: Στις 28/5/2020 στις 9:11 ΜΜ, Vasilisxd είπε Πιάνει σε όλες τις native εφαρμογές - και εάν είναι εφαρμογή τρίτου , απλά τραβάω ένα Screenshoot και του λέω πάλι να μου την θυμίσει , τάδε ώρα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα