mplanki Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Γεια σας φίλοι εχω το εξης προβλημα αντικατεστισα τον δισκο ssd 240 gb με μεγαλυτερο 500 gb.Τον παλαιο τον ειχα σε δυο παρτισιον με διαφορετικα windows στον καθενα εκανα κλωνοποιηση ολα καλα αλλα ο περισαβομενος χωρος απο τον νεο μεγαλυτερο δισκο παρουσιαζεται στην διαχειρηση δισκων ως μη εκχωριμενος και μου δινει την επιλογη να τον εκχωρισω μονον στο δευτερο παρτισιον και οχι στο πρωτο που θελω εγω. Καθε βοηθοια δεκτη Ευχαριστώ
EddieObscurant Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο προγραμμα όπως το gparted παρε backup πρώτα τα δεδομενα σου
mplanki Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Σ' ευχαριστω πολυ, το κατεβασα το προγραμμα μα τα βρικα λιγο σκουρα να το εγκαταστισω
EddieObscurant Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 δεν το εγκαθιστας σε windows. Kατέβασε τη live εκδοση https://gparted.org/download.php καψε το iso σε ενα cd ή bootable usb με το rufus και ξεκίνα τον υπολογιστή σου απο εκεί , σε οτι σε ρωτησει κατα το boot πατα enter που ειναι η default επιλογη αλλιως μπορεις να κατεβασεις καποια free διανομη partition manager για windows οπως minitool η aomei αλλα δεν ξερω τι περιορισμους εχουν σε features ουτε τα εχω δοκιμασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα