Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, θελω να παρω νεο σταθερο pc γτ το λαπτοπ μου πεθαινει. Θελω να ναι λιγο gaming αλλα οχι κατι βαρυ, να σηκωνει τα βασικα στα high (κανα overwatch κανα dota2) και τα καινουρια στα medium ξερωγω. Κυριως το χρησιμοποιω για photoshop (οχι βαρια πραγματα και οχι βιντεο) και λιγο gaming.

Ποσο: 700Ε χωρις περιφεριακα

Μενω θεσσαλονικη θα εκτιμουσα να συμπεριλαμβανει συναρμολογηση απο 1 καταστημα.

Windows 10

Καποια στανταρακια: 16GB RAM (δε θα κλαψω και με 8 αλλα θα προτιμουσα 16) SSD τουλαχιστον 124GB (δε θελω κατι πανω απο 200κατι). Αν μπορειτε να χωσετε περιφεριακα (mouse keyboard και οθονη μονο) καλως.

Δε με νοιαζει για εκτυπωτες και τετοια.

Σας ευχαριστω :)

Επεξ/σία από inanimis
Να ταιριαζει με τη φορμα
Δημοσ.

Οθόνη θες? 

Αν έχεις ήδη οθόνη πάρε μία καλή σύνθεση από visionstudio Θεσσαλονίκης που είχα έτοιμη.

Αν θες και οθόνη θα βγάλουμε πολλά... RAM θα αφήσουμε όμως 16αρα.

700.jpg

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, N1KOSSS είπε

Οθόνη θες? 

Αν έχεις ήδη οθόνη πάρε μία καλή σύνθεση από visionstudio Θεσσαλονίκης που είχα έτοιμη.

Αν θες και οθόνη θα βγάλουμε πολλά... RAM θα αφήσουμε όμως 16αρα.

700.jpg

Δεν εχω ουτε οθονη αλλα δε με πειραζει, το θεμα μου ειναι να βγαλω το βασικο pc και θα βαλω και οθονη σε καποια φαση, σ ευχαριστω για την προταση φιλε

Δημοσ.
15 ώρες πριν, inanimis είπε

Καλησπερα παιδια, θελω να παρω νεο σταθερο pc γτ το λαπτοπ μου πεθαινει. Θελω να ναι λιγο gaming αλλα οχι κατι βαρυ, να σηκωνει τα βασικα στα high (κανα overwatch κανα dota2) και τα καινουρια στα medium ξερωγω. Κυριως το χρησιμοποιω για photoshop (οχι βαρια πραγματα και οχι βιντεο) και λιγο gaming.

Ποσο: 700Ε χωρις περιφεριακα

Μενω θεσσαλονικη θα εκτιμουσα να συμπεριλαμβανει συναρμολογηση απο 1 καταστημα.

Windows 10

Καποια στανταρακια: 16GB RAM (δε θα κλαψω και με 8 αλλα θα προτιμουσα 16) SSD τουλαχιστον 124GB (δε θελω κατι πανω απο 200κατι). Αν μπορειτε να χωσετε περιφεριακα (mouse keyboard και οθονη μονο) καλως.

Δε με νοιαζει για εκτυπωτες και τετοια.

Σας ευχαριστω :)

Καλησπέρα,

προτείνω να πας σε κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής θα είναι και για gaming καλύτερα να βάλεις εναν μεγαλύτερο δίσκο. Αυτος που σου προτείνω τον χρησιμοποιώ προσωπικά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (Έχω 1ΤΒ εγώ), επισης καλύτερα να βάλεις μια GTX 1660 Super (Ανάλογα τα παιχνίδια και την οθόνη που θα πάρεις θα σε καλύψει στην πλειοψηφία τψν περιπτώσεων), 16 GB G.Skill με ψύκτρα για καλύτερη απαγωγή θερμότητας, από digital master με δωρεάν συναρμολόγηση και δώρο Windows 10.

image.png.1f36e8335868141fe7d9397c2f8b0160.png

Για πληκτρολόγιo -  ποντίκι επειδή είναι αρκετά προσωπικό το θέμα και έχει να κάνει με το τι βολεύει τον καθένα, από τη στιγμή που δεν μιλάμε για performance gaming μπορείς να ριξεις μια ματιά εδώ:

https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards/f/533327/set-pliktrologio-pontiki.html

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, c_access είπε

Καλησπέρα,

προτείνω να πας σε κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής θα είναι και για gaming καλύτερα να βάλεις εναν μεγαλύτερο δίσκο. Αυτος που σου προτείνω τον χρησιμοποιώ προσωπικά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (Έχω 1ΤΒ εγώ), επισης καλύτερα να βάλεις μια GTX 1660 Super (Ανάλογα τα παιχνίδια και την οθόνη που θα πάρεις θα σε καλύψει στην πλειοψηφία τψν περιπτώσεων), 16 GB G.Skill με ψύκτρα για καλύτερη απαγωγή θερμότητας, από digital master με δωρεάν συναρμολόγηση και δώρο Windows 10.

image.png.1f36e8335868141fe7d9397c2f8b0160.png

Για πληκτρολόγιo -  ποντίκι επειδή είναι αρκετά προσωπικό το θέμα και έχει να κάνει με το τι βολεύει τον καθένα, από τη στιγμή που δεν μιλάμε για performance gaming μπορείς να ριξεις μια ματιά εδώ:

https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards/f/533327/set-pliktrologio-pontiki.html

Σε ευχαριστω φιλο θα τα τσεκαρω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

συγγνωμη αλλα τι εννοεις οτι θες να παρεις το pc χωρις να εχεις οθονη;

E θα έχει ο ανθρωπος καποια παλιά ή θα το κουμπωσει πανω στην τηλεορασή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...