Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής

Έχω ένα κοινό αρχείο  στο οποίο υπάρχουν ήδη γραμμές με δεδομένα και  πρέπει να μπουν διαφορετικοί χρήστες και να συμπληρώσουν σε  κάποια   κελιά  που τους αφορούν  δεδομένα .

Υπάρχει τρόπος κατά την είσοδο του καθένα ή κάπως αλλιώς να μην έχει ο κάθε χρήστης πρόσβαση σε όλα τις γραμμές παρά μόνο σε όσες ορίσω ??

Π.χ

Περίοδος

Πωλητής

πωλήσεις

Ιανουάριος

ΚΩΣΤΑΣ

Ιανουάριος

Νίκος

Φεβρουάριος

ΚΩΣΤΑΣ

Φεβρουάριος

Νίκος

Εάν το σπάσω σε διαφορετικά φύλλα έχω βρει το τρόπο αλλά ο όγκος είναι τεράστιος για να το κάνω συνέχεια

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ευχαριστώ πολύ 

μόλις φτάσω σπίτι θα το δοκιμάσω

θα μου αφαιρέσει η αρκετή δουλειά γιατί τώρα στέλνω στον κάθε ένα μόνο τα δικά του δεδομένα 

και στο τέλος της ημέρας τα ενοποιώ για να στείλω την αναφορά 

Ευχαριστώ και πάλι 

Δημοσ.
Στις 28/5/2020 στις 9:07 ΜΜ, zx1234r είπε

Σήμερα πήγα δουλειά και το δοκίμασα 

Καλό αλλά δεν κάνει αυτό που ψάχνω. 

Με τον τρόπο που λέει δίνεις σε κάποιον πρόσβαση σε ορισμένα κελιά. 

Εγώ θέλω όμως παράλληλα να μην μπορεί να δει και τα στοιχεία των άλλων,  γιαυτό τώρα σπάω τα αρχεία και μετά την συμπλήρωση τους τα ενοποιω για να στείλω τις απαντήσεις. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι γίνεται με το excel αυτό που θες. Σίγουρα γίνεται με κάποια web-ική εφαρμογή που από πίσω έχει βάση με συγκεκριμένα πεδία και συγκεκριμένες προσβάσεις. Κάτι αντίστοιχο είχα καταφέρει κάποτε σε SharePoint 365 με μια εφαρμογή leave management system. Έμπαινε ο καθένας και έκανε αίτηση της άδειας του και του έβγαζε υπόλοιπο κτλ.

Δημοσ.

Έχω βρει με vba για πρόσβαση σε sheet με βάση του κωδικό που δηλώνεις στην είσοδο. 

Για δίκτυο δεν θα με αφήσουν να το κάνω για λόγους ασφαλείας   πρέπει να παίξω μόνο με Excel 

Θα το προσπαθήσω με vba 

Ευχαριστώ πολύ και πάλι 

Δημοσ.

Μήπως είναι πιο απλό να βρεις εσύ αυτοματοποιημένο τρόπο να ενώνεις τα πεδία από πολλαπλα αρχεία excel, παρά αυτό που σκέφτεσαι. Δύσκολο μου φαίνεται χωρίς vba.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...