Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλασικά όλα τα σχόλια άσχετα με το άρθρο σχεδόν όπως πάντα. Και φυσικά τα ατού της τα τονίζει το άρθρο είναι 3. Διαβάστε το άρθρο ξανά όσοι δεν τα παρατήρησαν. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chrisxpap είπε

Η AOC 24B1XHS που έχει ίδια χαρακτηριστικά είναι στα 100€, δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει, ειδικά με το καπέλο που θα έρθει αν έρθει.

Από κατάστημα με έως 30 μέρες παράδοση και που δν υποστηρίζει αντικαταβολή.Μαΐστα ...

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Hetfield είπε

Διακρινω μια κριση ταυτοτητας στην Redmi (Xiaomi) που δεν μπορει να αποφασισει σε ποια κατηγορια προϊοντων θα εστιασει την προσοχη της για να φτιαξει κατι σωστο και καλο.

Το αποτελεσμα της ειναι απλα μια μετριοτητα, τι διαφορετικο προσφερει απο μια Samsung ή AOC;

Εκτος κι αν το μοτο της Redmi ειναι να.... αγοραζουμε κι απο μια καθε χρονο, για να περνουμε καθε χρονο τα latest specs, οπως λενε κι οπαδοι της για τα κινητα.

Το θέμα είναι πως η Xiaomi δε θέλει να εστιάσει σε κάτι συγκεκριμένο! Θέλει να πιάσει όλους τους τομείς και όλα τα προϊόντα (έχει φτιάξει μέχρι και πιγκάλ τουαλέτας), καθώς έχει εξαγοράσει πάρα πολλές μικρές επιχειρήσεις. Η διαφορά της με μια aoc και Samsung είναι ότι σου προσφέρει ένα IPS πάνελ σε πάρα πολύ φθηνή τιμή . Απλά όπως έχουν κάνει και οι άλλες εταιρείες, φτιάχνουν κάτι φθηνό και μέτριο έως κακό σε ποιότητα και αξιοπιστία! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ouranium είπε

Από κατάστημα με έως 30 μέρες παράδοση και που δν υποστηρίζει αντικαταβολή.Μαΐστα ...

https://www.plaisio.gr/turbo-x-monitor-24-tx-238ips_2419718

πάρε αυτήν που είναι ετοιμοπαράδοτη και είναι και καλύτερη στα ίδια λεφτά αν δεν σε χαλάει που είναι ελληνική υλοποίηση 

και όχι δεν έχω μετοχές στο πλαίσιο 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, nasos74 είπε

Μα και οι αντίστοιχες εδώ γύρω στα 95€ τις βρίσκεις... anyway όποιος αγοράζει τέτοιες οθόνες κάποιό λόγο θα έχει.

ανύπαρκτα bezels

14 ώρες πριν, chrisxpap είπε

Η AOC 24B1XHS που έχει ίδια χαρακτηριστικά είναι στα 100€, δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει, ειδικά με το καπέλο που θα έρθει αν έρθει.

Δεν έχει ανύπαρκτα bezels

12 ώρες πριν, pao13 είπε

τέτοια οθόνη σε αυτά τα λεφτά βγάζει και το plaisio  turboX και είναι ίδιο panel

22 λεπτά πριν, pao13 είπε

https://www.plaisio.gr/turbo-x-monitor-24-tx-238ips_2419718

πάρε αυτήν που είναι ετοιμοπαράδοτη και είναι και καλύτερη στα ίδια λεφτά αν δεν σε χαλάει που είναι ελληνική υλοποίηση 

και όχι δεν έχω μετοχές στο πλαίσιο 

3 είναι οι λόγοι απόκτησης της. Ανύπαρκτα bezels ips και χαμηλή τιμή. Αλλά κυρίως τα ανύπαρκτα bezels.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, tsarouc said:

ανύπαρκτα bezels

3 είναι οι λόγοι απόκτησης της. Ανύπαρκτα bezels ips και χαμηλή τιμή. Αλλά κυρίως τα ανύπαρκτα bezels.

Φίλε μου θα συμφωνήσω πως φαίνεται να έχει, έστω για ελάχιστα mm ποιο μικρά bezels από τον ανταγωνισμό που έχει αντίστοιχες edge to edge οθόνες. Σε επίπεδο panel πάντως είναι όμοιο με πολλές προτάσεις στην κατηγορία τιμής.

Σε κάθε περίπτωση, η αρχική μου διαπίστωση αφορούσε το segment, δεν έχει ανάγκη η αγορά που προορίζεται τέτοια προιόντα (τουλάχιστον στην Ευρώπη)

Επεξ/σία από nasos74
Δημοσ.

Xiaomi...η μελλοντική Samsung. Πιστεύω ότι θα γιγαντωθεί ως εταιρεία. Κάποτε ήταν οι Ιάπωνες, μετά οι Νοτιοκορεάτες τώρα πια είναι η σειρά των Κινέζων...κ.ο.κ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ouranium είπε

Πάλι καλά το bangood και το gearbest έχουν αντικαταβολή και next day delivery σπίτι σου. Τι; Όχι;

2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Που τα είδες τα bezels?

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chrisxpap είπε

Πάλι καλά το bangood και το gearbest έχουν αντικαταβολή και next day delivery σπίτι σου. Τι; Όχι;

Που τα είδες τα bezels?

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Καλά βλέπε εσύ τις φωτογραφίες στο web και κάνε όνειρα. 

Screenshot_20200529_171643_com.google.android.youtube.jpg

Αυτήν την κόβω για πάνω από ένα εκατοστό. Ενώ η redmi 1s είναι αυτή εδώ

Screenshot_20200529_172345_com.google.android.youtube.jpg

Κομπρεντο?

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Καλά βλέπε εσύ τις φωτογραφίες στο web και κάνε όνειρα. 

Screenshot_20200529_171643_com.google.android.youtube.jpg

Αυτήν την κόβω για πάνω από ένα εκατοστό. Ενώ η redmi 1s είναι αυτή εδώ

Screenshot_20200529_172345_com.google.android.youtube.jpg

Κομπρεντο?

Εντομεταξύ και η φωτο που εβαλες εσυ απο την redmi απο το web ειναι, στο βιντεο που τραβηξες σκριν φωρτογραφιες δειχνει.
Ας μετράμε χιλιοστά τώρα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, chrisxpap είπε

Εντομεταξύ και η φωτο που εβαλες εσυ απο την redmi απο το web ειναι, στο βιντεο που τραβηξες σκριν φωρτογραφιες δειχνει.
Ας μετράμε χιλιοστά τώρα

Το screenshot φίλε που έβαλα εγώ είναι μέσα από αληθινό βίντεο. Αυτό δείχνει το πόσο άσχετος με το αντικείμενο είσαι. 

Ρε παιδιά αφού δεν το κατέχετε το αντικείμενο γιατί ασχολείστε δεν καταλαβαίνω. Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε? Περνάς την ώρα σου μαθαίνοντας διαβάζοντας διασκεδάζοντας. Τι θέλετε και κάνετε και σχόλια είναι περίεργο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Το screenshot φίλε που έβαλα εγώ είναι μέσα από αληθινό βίντεο. Αυτό δείχνει το πόσο άσχετος με το αντικείμενο είσαι. 

Ρε παιδιά αφού δεν το κατέχετε το αντικείμενο γιατί ασχολείστε δεν καταλαβαίνω. Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε? Περνάς την ώρα σου μαθαίνοντας διαβάζοντας διασκεδάζοντας. Τι θέλετε και κάνετε και σχόλια είναι περίεργο. 

για στείλε λινκ από το συγκεκριμένο που έβγαλες το σκριν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...