sarpan Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μα πραγματικα συνεχιζεις. Σου λεει ο ανθρωπος οτι 22 βαθμοι μεσα στο σπιτι ειναι 22 βαθμοι. Εσυ μας λες οτι με σταθερες θερμοκρασιες το πισι παει απο τους 30 στους 50 μονο και μονο επειδη ειναι καλοκαιρι, λες και παει με την εποχη. Ελεος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Tenshi είπε Δέν έχω λόγο να ψάξω κάτι και ειλικρινά αδιαφορώ για τις κακές συνήθεις που μπορεί έχεις.Απλά κάνεις λάθος και αυτό είναι γεγονός. άποψη σου την οποία σέβομαι αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτή καθώς όπως είπα αφορά το δικό μου μηχάνημα άρα ξέρω περισσότερα σαφώς μπορείς να μην με πιστεύεις κανένα πρόβλημα δεν έχω ούτε θα προσπαθήσω να σε πείσω να αλλάξεις γνώμη ούτε φυσικά θα μπω στην διαδικασία να ανεβάσω αποδείξεις κτλ (δεν το έχω κάνει πότε στην ζωή μου σε καμία δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα για κάτι σε κανέναν) αυτοί που με ξέρουν IRL γνωρίζουν αυτό μου αρκεί. 17 λεπτά πριν, sarpan είπε Μα πραγματικα συνεχιζεις. Σου λεει ο ανθρωπος οτι 22 βαθμοι μεσα στο σπιτι ειναι 22 βαθμοι. Εσυ μας λες οτι με σταθερες θερμοκρασιες το πισι παει απο τους 30 στους 50 μονο και μονο επειδη ειναι καλοκαιρι, λες και παει με την εποχη. Ελεος ο άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει ελεύθερος είναι να το κάνει εμένα είναι το σπίτι μου (άρα ξέρω τις θερμοκρασίες) και φυσικά είναι ο υπολογιστής μου τον οποίο δουλεύω καθημερινά δηλαδή τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι σε ένα από τα παλιά μου μηχανήματα ο AMD FX 8350 δεν έχω δει θερμοκρασία πάνω από 50 βαθμούς χειμώνα/καλοκαίρι η μόνη φορά που ανέβασε θερμοκρασία ήταν όταν ξάπλωσε ο γάτος και άφησε την γούνα του... αλλά επειδή έχω γάτο που καλώς/κακώς του αρέσει να χαλαρώνει πάνω στους υπολογιστές όταν δω κάτι περίεργο ξέρω τι θα κάνω καθώς ότι έχω στην κατοχή μου το αγαπάω/πονάω (από τον παλιό Sinclair Spectrum ZX80) και κάτι άλλα μουσειακά κομμάτια για όσους ξέρουν έως τον τωρινό/επόμενο κτλ... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από ikorolis
sarpan Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Ας το κλειδωσει καποιος γιατι εχει καταντησει γελοιο. @ikorolis Αντε και αρνητικες σου ευχομαι τωρα με τις υδροψυξεις
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, sarpan είπε Καλα ανεβασε καμια φωτογραφια δε χρειαζεται να μας κερασεις καφε. Ολα τα υπολοιπα να χαμε να λεγαμε. Οχι τιποτα αλλο αλλα χαλασαμε και το θεμα του παιδιου που το ξεκινησε αποδείξεις λυπάμαι δεν ανεβάζω πουθενά και ποτέ συγνώμη. ότι αφορά το πρόβλημα του φίλου η λύση είναι αλλαγή πάστας (ανάλογα τα οικονομικά του) και σωστή διαχείριση ανεμιστήρων (είσοδος αέρα/έξοδος αέρα) πάντως το κουτί του δεν είδα να υπάρχει ελλάδα και είναι λίγο παράξενο... 5 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε προφανως ειναι τρολ ετσι .. παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί ευχαριστώ
XristosSp Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sarpan είπε Ας το κλειδωσει καποιος γιατι εχει καταντησει γελοιο. @ikorolis Αντε και αρνητικες σου ευχομαι τωρα με τις υδροψυξεις Έλεος έχω κλάψει βραδιάτικα!! 🤣🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sarpan είπε Ας το κλειδωσει καποιος γιατι εχει καταντησει γελοιο. @ikorolis Αντε και αρνητικες σου ευχομαι τωρα με τις υδροψυξεις δεν ξέρω από αυτά τα συστήματα ούτε τρέφω μεγάλες ελπίδες είπα έτοιμες λύσεις από γνωστές εταιρείες του χώρου θα πάρω ούτε κάτι το εξειδικευμένο ούτε custom
elpenor Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 @ikorolis Στο γράφουν τόσοι άνθρωποι, η θερμοκρασία που βλέπεις είναι λάθος, μπορεί να έχεις απενεργοποιήσει το core boost στο bios ή να έχει συμβεί κάτι άλλο. Δεν τίθεται θέμα αποδείξεων γιατί όλοι έχουμε δοκιμάσει τις καλύτερες πάστες, υδροψύξεις, κουτιά με καλό airflow, έχουμε δει video με φοβερά συστήματα ψύξης και ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει, εσύ πρέπει να δεις τι έχεις κάνει στο μηχάνημα σου γιατί αν όντως είναι πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες σου τότε έχεις κουτσουρέψει τις επιδόσεις του. Εγώ προσωπικά στο full load με 6Χ140mm Noctua fans στο κουτί να δουλεύουν στο 100% και ψύκτρα Noctua NH-D15 στο 100% είμαι με τον 3700Χ στους 63 βαθμούς χωρίς PBO και με αρνητικό offset -0.075V. Χωρίς offset και με maxed PBO είμαι στους 70++. 3
sarpan Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, elpenor είπε @ikorolis Στο γράφουν τόσοι άνθρωποι, η θερμοκρασία που βλέπεις είναι λάθος, μπορεί να έχεις απενεργοποιήσει το core boost στο bios ή να έχει συμβεί κάτι άλλο. Δεν τίθεται θέμα αποδείξεων γιατί όλοι έχουμε δοκιμάσει τις καλύτερες πάστες, υδροψύξεις, κουτιά με καλό airflow, έχουμε δει video με φοβερά συστήματα ψύξης και ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει, εσύ πρέπει να δεις τι έχεις κάνει στο μηχάνημα σου γιατί αν όντως είναι πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες σου τότε έχεις κουτσουρέψει τις επιδόσεις του. Εγώ προσωπικά στο full load με 6Χ140mm Noctua fans στο κουτί να δουλεύουν στο 100% και ψύκτρα Noctua NH-D15 στο 100% είμαι με τον 3700Χ στους 63 βαθμούς χωρίς PBO και με αρνητικό offset -0.075V. Χωρίς offset και με maxed PBO είμαι στους 70++. Μαλλον δεν το αγαπας τοσο πολυ το pc σου. Ή εχει κατσει κανας σκυλος πανω στο κουτι σου. Εισαι πολυ ψηλα Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από sarpan
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, elpenor είπε @ikorolis Στο γράφουν τόσοι άνθρωποι, η θερμοκρασία που βλέπεις είναι λάθος, μπορεί να έχεις απενεργοποιήσει το core boost στο bios ή να έχει συμβεί κάτι άλλο. Δεν τίθεται θέμα αποδείξεων γιατί όλοι έχουμε δοκιμάσει τις καλύτερες πάστες, υδροψύξεις, κουτιά με καλό airflow, έχουμε δει video με φοβερά συστήματα ψύξης και ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει, εσύ πρέπει να δεις τι έχεις κάνει στο μηχάνημα σου γιατί αν όντως είναι πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες σου τότε έχεις κουτσουρέψει τις επιδόσεις του. Εγώ προσωπικά στο full load με 6Χ140mm Noctua fans στο κουτί να δουλεύουν στο 100% και ψύκτρα Noctua NH-D15 στο 100% είμαι με τον 3700Χ στους 63 βαθμούς χωρίς PBO και με αρνητικό offset -0.075V. Χωρίς offset και με maxed PBO είμαι στους 70++. η Noctua NH-D15 είναι αυτή που σκοπεύω να βάλω στον επεξεργαστή μου (με τρεις ανεμιστήρες όμως) η μητρική μου αναγράφεται στην υπογραφή μου το μόνο που έχω πειράξει στο BIOS είναι το XMP Profile για να δουλεύουν οι μνήμες στα 3200 και τις ρυθμίσεις για ανεμιστήρες/θερμοκρασία και φωτισμό όλα τα άλλα είναι DEFAULT ο επεξεργαστής δεν είναι OC εννοείται η θερμοκρασία όπως είπα την λένε δύο προγράμματα AMD Ryzen Master και HWInfo (τα ίδια λέει και το Core Temp) μακάρι το Real Temp να υποστήριζε AMD για εμένα είναι το καλύτερο. κανένα κουτσούρεμα δεν έχει γίνει σε Gaming Mode όπως το λέει το AMD Ryzen Master πιάνει αυτό που λέει (Boost). Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από ikorolis
sarpan Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, elpenor είπε @ikorolis Στο γράφουν τόσοι άνθρωποι, η θερμοκρασία που βλέπεις είναι λάθος, μπορεί να έχεις απενεργοποιήσει το core boost στο bios ή να έχει συμβεί κάτι άλλο. Δεν τίθεται θέμα αποδείξεων γιατί όλοι έχουμε δοκιμάσει τις καλύτερες πάστες, υδροψύξεις, κουτιά με καλό airflow, έχουμε δει video με φοβερά συστήματα ψύξης και ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει, εσύ πρέπει να δεις τι έχεις κάνει στο μηχάνημα σου γιατί αν όντως είναι πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες σου τότε έχεις κουτσουρέψει τις επιδόσεις του. Εγώ προσωπικά στο full load με 6Χ140mm Noctua fans στο κουτί να δουλεύουν στο 100% και ψύκτρα Noctua NH-D15 στο 100% είμαι με τον 3700Χ στους 63 βαθμούς χωρίς PBO και με αρνητικό offset -0.075V. Χωρίς offset και με maxed PBO είμαι στους 70++. Ε ειδες τον μπερδεψες τον ανθρωπο τωρα. Εκει που ηταν να βαλει water cooling τελικα θα βαλει Noctua. Αλλα με τρεις ανεμιστηρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, sarpan είπε Ε ειδες τον μπερδεψες τον ανθρωπο τωρα. Εκει που ηταν να βαλει water cooling τελικα θα βαλει Noctua. Αλλα με τρεις ανεμιστηρες. δεν με μπέρδεψε καθόλου εσύ μπερδεύτηκες σε αυτό το μηχάνημα θα μπει ο CPU Noctua NH-D15 ως αντικατάσταση του Stock AMD Cooler στα άλλα δύο και τελευταία μηχανήματα που θα φτιάξω σύντομα θα μπει η υδρόψυξη μιας και το προτείνει και η AMD για τους Ryzen 9 3950X και για τους Threadripper
XristosSp Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Αφού έγινε συζήτηση το post θα μοιραστώ και γω μαζί σας ένα κολπάκι. Αν έχετε rgb led strips, βάλτε το pc να τρέχει ένα βαρύ game και παρακολουθείστε τα FPS καθώς αλλάζετε χρώματα. Όταν πετύχετε το χρώμα που αρέσει στον επεξεργαστή θα ανεβάσει απευθείας 15 - 20 FPS! Δοκιμασμένο, το προτείνει και ο Linus για budget builds. 1
sarpan Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, ikorolis είπε δεν με μπέρδεψε καθόλου εσύ μπερδεύτηκες σε αυτό το μηχάνημα θα μπει ο CPU Noctua NH-D15 ως αντικατάσταση του Stock AMD Cooler στα άλλα δύο και τελευταία μηχανήματα που θα φτιάξω σύντομα θα μπει η υδρόψυξη μιας και το προτείνει και η AMD για τους Ryzen 9 3950X και για τους Threadripper Μηπως ειναι πεταμενα λεφτα μια τετοια αεροψυξη για τον 2700x? Οριακα θα πας στους 19-20
Προτεινόμενες αναρτήσεις