Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω αυτο το συστημα

Case :Kohling stronghold

MSI B450 Gaming Pro Carbon AC

Ryzen 5 3600 with stock cooler

Sapphire Radeon RX 580 8GB Pulse

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz

Samsung 970 Evo Plus 1TB

Corsair CX Series 550M

Με 1 φαν μπροστα και ενα πισω και 2 πανω.Η πρωτη κινηση που θα κανω αμεσα  ειναι  ειναι να βαλω αλλο ενα φαν μπροστα και CPU cooler ,σκέφτομαι την Dark rock 4,χωραει στο κουτι μου;

Ευχαριστω!!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν στο youtube(Μοτζιλα) και ειχα και αλλες δυο καρτελες ανοιχτες και ηταν στο 55-60.Δεν ειμαι και πολυ gamer αλλα κατεβασα τo Apex Legends και χτυπουσε 85αρια.

Επεξ/σία από ioannis112
Επισκέπτης
Δημοσ.

τι πάστα έχεις βάλει στον επεξεργαστή σου φίλε μου?

εγώ έχω τον AMD Ryzen 2700X (ότι υπάρχει στην υπογραφή μου) και θερμοκρασίες δεν έχω δει πάνω από 50 βαθμούς (τώρα το καλοκαίρι) καθώς τον χειμώνα η θερμοκρασία είναι 30 βαθμούς η μέγιστη.

Δημοσ.

Με ποιο προγραμμα μετρησες τις θερμοκρασιες;

To hwmonitor ειναι αξιοπιστο

12 λεπτά πριν, ikorolis είπε

εγώ έχω τον AMD Ryzen 2700X (ότι υπάρχει στην υπογραφή μου) και θερμοκρασίες δεν έχω δει πάνω από 50 βαθμούς (τώρα το καλοκαίρι) καθώς τον χειμώνα η θερμοκρασία είναι 30 βαθμούς η μέγιστη.

30 σε full load δεν παιζει...

• Like 7
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Εχω την στοκ οπως και στο cooler που μαλλον θα πρεπει να αλλαξω

2 λεπτά πριν, bonorov είπε

Με hwmonitor

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, bonorov είπε

δες το σύστημα της υπογραφής μου (στο οποίο δεν αγόρασα/έβαλα όλα τα υποσυστήματα να είναι τα κορυφαία της αγοράς) αλλά με κριτήριο αυτά που έχουν δουλέψει σε πάρα πολλούς φίλους/γνωστούς/συναδέλφους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

παίζει επίσης μεγάλο ρόλο τι πάστα έχεις βάλει στον επεξεργαστή

εγώ ρώτησα τα παιδιά της πληροφορικής ποια είναι η καλύτερη και αυτή μπήκε

τους ρώτησα για ανεμιστήρες κουτιού μου είπαν NOCTUA αυτοί αγοράστηκαν

τους ρώτησα για κουτί μου είπαν COUGAR αυτό αγοράστηκε

επίσης μου είπαν για αρχή να χρησιμοποιήσω τον stock AMD CPU Cooler που δίνει με τον AMD Ryzen 2700X και αργότερα να πάω στις NOCTUA

και μετά έλα πες μου αν παίζει το 30 το χειμώνα και το 50 το καλοκαίρι μιλάω πάντα για FULL LOAD (GAMING) δηλαδή

π.χ BATTLEFIELD V ή COD Warzone

Υ.Σ θα ρωτήσω την γνώμη σου (ώστε να κάνω τις συγκρίσεις μου) όταν στήσω το νέο μηχάνημα βασισμένο στον AMD Ryzen 9 3950X στο οποίο μάλλον θα πάω σε Water Cooling CPU/CASE Solution

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2020 στις 6:03 ΜΜ, ioannis112 είπε

Καλησπερα σε ολους.

Εχω αυτο το συστημα

Case :Kohling stronghold

MSI B450 Gaming Pro Carbon AC

Ryzen 5 3600 with stock cooler

Sapphire Radeon RX 580 8GB Pulse

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz

Samsung 970 Evo Plus 1TB

Corsair CX Series 550M

Με 1 φαν μπροστα και ενα πισω και 2 πανω.Η πρωτη κινηση που θα κανω αμεσα  ειναι  ειναι να βαλω αλλο ενα φαν μπροστα και CPU cooler ,σκέφτομαι την Dark rock 4,χωραει στο κουτι μου;

Ευχαριστω!!

Άλλαξε κουτί ή βάλε υδρόψυξη , ή air condition και άνοιξε το κουτί  για το καλοκαίρι. :P

To κουτί δεν το ξέρω προσωπικά αλλά το googlara και φαίνεται  να έχει ελάχιστο airflow και ιδικά με μόνο 1 ανεμιστήρα μπροστά.

Αν και πάλι μου φαίνεται ότι έχει ψηλές θερμοκρασίες. Ίσως να μην έχει μπει το cooler  καλά?

Δοκίμασε να δεις στο task manager όταν είναι 60c η cpu δουλεύει σε χαμηλό load 10%> ?

Επίσης δοκίμασε να δεις, όταν παίζεις άμα έχεις ανοιχτή την πόρτα κατεβαίνουν οι θερμοκρασίες? Και πόσο.

Η GPU τι idle/full load θερμοκρασίες έχει?

Επεξ/σία από XristosSp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, XristosSp είπε

Άλλαξε κουτί ή βάλε υδρόψυξη , ή air condition και άνοιξε το κουτί  για το καλοκαίρι. :P

To κουτί δεν το ξέρω προσωπικά αλλά το googlara και φαίνεται  να έχει ελάχιστο airflow και ιδικά με μόνο 1 ανεμιστήρα μπροστά.

Αν και πάλι μου φαίνεται ότι έχει ψηλές θερμοκρασίες. Ίσως να μην έχει μπει το cooler  καλά?

Δοκίμασε να δεις στο task manager όταν είναι 60c η cpu δουλεύει σε χαμηλό load 10%> ?

Επίσης δοκίμασε να δεις, όταν παίζεις άμα έχεις ανοιχτή την πόρτα κατεβαίνουν οι θερμοκρασίες? Και πόσο.

Η GPU τι idle/full load θερμοκρασίες έχει?

Αυτη τη στιγμη για παραδειγμα εχω  2 motzila tabs ανοιχτα και το Code:Blocks στο Desktop και εχω 45-55 βαθμους.

Επεξ/σία από ioannis112
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ioannis112 είπε

τη τη στιγμη για παραδειγμα εχω  2 motzila tabs ανοιχτα και το Code:Blocks στο Desktop και εχω 40-50 βαθμους.

40-50 idle δεν ειναι  πολυ για στοκ κουλερ και μετριο airflow.

Το 85 στο apex ειναι το προβλημα

Θεωρω οτι δεν εχει γινει η σωστη εγκατασταση ψυκτρας η σωστη εφαρμογη παστας.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ioannis112 είπε

Αυτη τη στιγμη για παραδειγμα εχω  2 motzila tabs ανοιχτα και το Code:Blocks στο Desktop και εχω 45-55 βαθμους.

45-50 μου φαίνεται normal για το κουτί σου αυτή την εποχή και με στοκ ψύκτρα. Τσέκαρε και GPU θερμοκρασίες σε idle και καθώς παίζεις να μας πεις. Επίσης δοκίμασε και με ανοιχτή την πόρτα που σου είπα.

Εγώ πιστεύω το κουτί θα φταίει μαζί με την έλλειψη ανεμιστήρων και την εποχή φυσικά.

Και ίσως να μην έχει μπει και καλά το cooler. Πάρε Arctic MX-4 και ξαναβάλτο, φτηνή είναι η πάστα και είναι και καλύτερη από την στοκ ακόμα και αν δεν είχε θέμα στην τελική.

Δημοσ.
Στις 28/5/2020 στις 7:14 ΜΜ, ikorolis είπε

τι θερμοκρασία δωματίου έχεις -10 τον χειμώνα ? 
θα μας τρελαίνεται τελείως .. 

Οσο για το προβλημα του παιδιου ..παρε artic mx-4 οπως λενε οι απο πανω και κανε μια δοκιμη..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε

τι θερμοκρασία δωματίου έχεις -10 τον χειμώνα ? 
θα μας τρελαίνεται τελείως .. 

Οσο για το προβλημα του παιδιου ..παρε artic mx-4 οπως λενε οι απο πανω και κανε μια δοκιμη..

Μπορεί να μένει σε ικγλού στον βόρειο πόλο το παιδί. 

8e.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lefstef είπε

τώρα έχεις αρνητική πίεση στο κουτί. θες θετική ή ίση.

βάλε 3 μπροστά, 1 πίσω και 1 πάνω

Πολύ σωστός και αυτό δοκίμασε, μπορείς να αλλάξεις πάστα και να βάλεις  3 fan μπροστά και 1 πίσω αφού έχεις 4 ή 2 μπροστά και 1 πίσω 1 πάνω μέχρι να πάρεις άλλα.

Μπροστά πρέπει να βάζουν αέρα, πίσω να βγάζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...