Προς το περιεχόμενο

Midea Smart Robot Vacuum Cleaner Robot MR06 1000PA Control GYRO Navigation System - 84%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ AFFILIATES!

Η αποστολή από Ισπανία οπότε δεν παίζουν τελωνεία. 

Τελική τιμή € 46.68

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν πάρουμε από Κίνα και πέσει και 25% τελωνείο τι μας πειράζει ακριβώς, όταν έχει τέτοια αρχική τιμή; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, klainmein είπε

Δηλαδή αν πάρουμε από Κίνα και πέσει και 25% τελωνείο τι μας πειράζει ακριβώς, όταν έχει τέτοια αρχική τιμή; 

Εγώ το βλέπω διαθέσιμο μόνο από Ισπανία. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Εγώ το βλέπω διαθέσιμο μόνο από Ισπανία. 

Ακριβως

Δημοσ.

Κατι εταιρείες που πληρώνεις για να το στείλεις σε μια διεύθυνση στην αγγλία ας πούμε και μετά στο στέλνουν στον χώρο σου δεν αξιζει ?

αυτο ειναι για κινα πιο πολυ αν δεν συνεργαζονται με ευρωπαικες αποθηκες για να γλιτωσεις το τελωνειο

Δημοσ.

μπορώ να τη στείλω σε φίλο στη Γερμανία και να μου τη στείλει αλλά το θέμα είναι αξίζει????

Δημοσ.

την έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει ρε παιδιά; η πρώτη κριτική λέει ότι είναι φοβερή και συμπληρωματικά μετά από 15 μέρες λέει ότι σταμάτησε να λειτουργεί η ρόδα..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PortgasDiAce είπε

Μπορει να την παραγγειλει καποιος μεσω eshopwedrop φανταζομαι. Δεν ξερω αν αξιζει η συγκεκριμενη ωστοσο

Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο site για παραγγελίες από εξωτερικό ? Δεν το έχω ξανακούσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...