Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η BlizzCon 2020 έπεσε και αυτή θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η BlizzCon ανήκει και αυτή πια στη λίστα των μεγάλων συνεδρίων και εκδηλώσεων που ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αν και τυπικά η έκθεση BlizzCon πραγματοποιείται τον Νοέμβριο, η Blizzard έλαβε από τώρα την απόφαση να ακυρώσει τη φετινή έκθεση.

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής και διανομής τίτλων παιχνιδιών είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι διερευνούσε τις επιλογές της για να προσδιορίσει αν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η BlizzCon.

«Τελικά, αφού εξετάσαμε τις επιλογές μας καταλήξαμε στην πολύ δύσκολη απόφαση να μην έχουμε την BlizzCon φέτος» έγραψε σε ανάρτηση της στο blog της εταιρείας η εκτελεστική παραγωγός της έκθεσης Saralyn Smith.

Η Blizzard φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει την έκθεση με κάποια ψηφιακή/ online εκδήλωση αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Όμως συνήθως η BlizzCon φιλοξενούσε διάφορους διαγωνισμούς και εκδηλώσεις esports, συμπεριλαμβανομένων των Overwatch World Cup και World of Warcraft Arena World Championship καθώς και των μεγάλων πρωταθλημάτων StarCraft II και Hearthstone οπότε η εταιρεία αναγκαστικά «κοιτάζει για εναλλακτικές λύσεις για να υποστηρίξει μέρος του υψηλού επιπέδου διαγωνιστικού μέρους της έκθεσης». Όλοι οι αγώνες της κανονικής σεζόν του Overwatch League και της σεζόν World of Warcraft Arena World Championship Battle of Azeroth πραγματοποιούνται μόνο online φέτος. Οι μεγάλοι τελικοί του StarCraft II εντωμεταξύ είχαν ήδη αφαιρεθεί από τη φετινή έκθεση BlizzCon για χάρη του νέου ESL Pro Tour.  

Blizzcon.jpg.246e55f0eb48697224808253e0f8e016.jpg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, techon1 είπε

Εμένα το Warcraft 3 Reforged μου άρεσε πολύ πάντως.

Να το κοιτάξεις, μπορεί να είναι κάτι σοβαρό! :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πιει κάτι μπύρες τις προάλλες και αγόρασα 100 ευρώ το epic pack για wow... μπήκα μετά απο και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια (lich king) και δεν θυμόμουν τίποτα.. δεν συνεχίζω τους χαρακτήρες μου γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως να τους παίζω και σήκωσα τώρα έναν human warlocκ (φαντάζομαι απο εδώ φαίνεται το πόσο δεν θυμάμαι τιποτα για το game :P ) και τον lvlιάζω απο το 0 μπας και μου έρθουν τα mechanics πίσω στην μνήμη :P μέχρι στιγμής το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μην πεθάνω :P ούτε πως να ξεκινήσω herbalism δεν θυμάμαι :P αλλά δεν θα αφήσω 60 μέρες να πάνε τζάμπα εντελώς παίζω λίγες ώρες καθημερινά...

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
1 hour ago, techon1 said:

Εμένα το Warcraft 3 Reforged μου άρεσε πολύ πάντως.

1 hour ago, KilliK said:

κριμα, και ανυπομουσα για νεο gameplay footage του Diablo: Immortal

Και λένε εμένα τρολ.

15 minutes ago, TopicStrarter said:

Ή θα κόψεις τις μπύρες ή τη σύνδεση στο ίντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, IT chef είπε

Και λένε εμένα τρολ.

Ή θα κόψεις τις μπύρες ή τη σύνδεση στο ίντερνετ.

Δεν νομίζω να ξανακαώ όπως παλιά δεν έχω και χρόνο να το κάνω απλά μιας και έγινε ότι έγινε αυτό που θα κάνω ειναι να μάθω ξανά το game και ο πρώτος μου στόχος είναι να βγάλω αρκετό χρυσό τις πρώτες 60 μέρες για να μπορώ να βάλω τζάμπα (μέσω token) συνδρομή 1 μήνα την επόμενη φορά που θα μου έρθει να παίξω wow :P 

Το μόνο σπαστικό είναι ότι δεσμεύτηκα να μην πάρω καμιά βοήθεια απο τους χαρακτήρες που ήδη έχω και αυτό σημαίνει ότι έως τώρα πολλής  χρόνος ξοδεύτηκε σε περπάτημα (αλλά τα θετικά ειναι ότι έμαθα ξανα τον χάρτη και διάφορα άλλα πράματα ενδιάμεσα τριγυρνώντας και βρίσκοντας NPC κτλ) σήμερα λογικά θα βγάλω και το πρώτο μου mount 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και το ακύρωσε. Ονλινε με δωρεάν streaming δεν Θέλει να το κανει γτ θα χασει τα λεπτακια των προβάτων της... Εεε των φαν της Θέλω να πω.

Να δείτε πως θα χρεώσει 200 ευρο για να το δεις ονλινε το βλέπω να έρχεται!

Να δούμε ποσό θα σκάψει τον λάκκο της αυτη την φορά!

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Φυσικά και το ακύρωσε. Ονλινε με δωρεάν streaming δεν Θέλει να το κανει γτ θα χασει τα λεπτακια των προβάτων της... Εεε των φαν της Θέλω να πω.

Να δείτε πως θα χρεώσει 200 ευρο για να το δεις ονλινε το βλέπω να έρχεται!

Να δούμε ποσό θα σκάψει τον λάκκο της αυτη την φορά!

Ναι σιγα μην δωσεις  και 1000 για να δεις ονλινε στρεαμ blizzcon.   Για το virtual ticket ειναι  39 με 49 δολλαρια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, rical said:

Ναι σιγα μην δωσεις  και 1000 για να δεις ονλινε στρεαμ blizzcon.   Για το virtual ticket ειναι  39 με 49 δολλαρια. 

Ναι το virtual. To κανονικό ηταν 200. Κατι πρέπει να κανουν για αυτα τα πρόβατά!

https://en.wikipedia.org/wiki/BlizzCon

Me 40.000 attendence αυτο σημαίνει 6εκ δολαρια χαμενα.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Ναι το virtual. To κανονικό ηταν 200. Κατι πρέπει να κανουν για αυτα τα πρόβατά!

https://en.wikipedia.org/wiki/BlizzCon

Me 40.000 attendence αυτο σημαίνει 6εκ δολαρια χαμενα.

για να δεις ονλινε στρεαμ blizzcon.

Το ξερω οτι το κανονικο τα τελευταια 2 χρονια ειναι 200.  τοσο ειναι οποιος 8ελει παει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...